Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני ואישתי היינו רגע לפני החתונה, ניהלנו גם את השיחה הזו.

שנינו הגענו לאותה המסקנה-ברגע שעולה בראש המחשבה על בגידה, קמים והולכים לייעוץ זוגי. אם חושבים על בגידה בבן הזוג יש משהו שלא עובד שחייבים לנסות לתקן.

מכיוון ששנינו הגענו מאותו רקע משפחתי (הורים גרושים, חוסר בדמות אב), כשהתחתנו הסכמנו על כך שאנחנו נעשה כמיטב יכולתנו לא לתת לילדים שלנו לגדול במסגרת שבה אנחנו נאלצנו לגדול בעל כורחנו.

שנינו הסכמנו שעל בגידה יהיה קשה עד בלתי אפשרי לסלוח ולכן עושים הכל על מנת שזה לא יקרה.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש סקאלה שלמה, ומבחינתי אין דין מקרה אירעי נקודתי כדין רומן שנמשך שנים.

אז התשובה אינה חד משמעית, אבל בגדול - הייתי כמובן מאוד נפגע, אבל אם הייתי חושב שיש טעם לשקם את הקשר, הייתי בוחר באופציה הזו. עבור קשר רב שנים - אופציית השיקום תהיה המועדפת עלי. אני בד"כ מעדיף לא לקחת החלטות הרות גורל רק עפ"י שיקולים רגשיים.

ועבור הבחור עם עמוד השדרה מאדמנטיום שהגיב למעלה:

קודם כל זכותך לשרוף אנשים על מה שבא לך, אבל הגאווה שאתה מציג כאן על התכונה הזו שלך, מעידה בעיקר עליך. לשרוף אנשים בגלל שהם חושבים אחרת ממך במישור הפוליטי זה אפקט של אדם שבטי מאוד (ואני עדין בשביל שלא תחשוב שאני מנסה להעליב חלילה), ולכן לא מפתיעה התשובה שלך בנוגע לנושא.

אתה מזכיר לי את הערסים שמתגאים בכך שהם פוצצו במכות מישהו שחתך אותם בכביש, ומסבירים שאנשים שלא עושים את זה הם אנשים חסרי אומץ.

אני ציינתי את התכונות האלה שאני מודע להן כדי לתת קצת רקע על עצמי כך שיהיה יותר קל להבין מדוע יש לי דעה כזו על בגידה.

אין כאן עניין של גאווה.

אם כבר, לפחות אני מודע לתכונות שלי ויודע לשלוט בהן בהתאם כשצריך, לעומת הערסים שאתה מתאר.

פורסם
לא סולח ומעיף אותה מהבית יותר מהר ממה שלקח למאהב שלה לגמור.

אתה לא יכול להעיף אותה, אתה במקסימום יכול לעוף בעצמך.

אז אני בטוח אנתק כל קשר ואסרב לגדל ילדים עם אדם שבגד בי.

אתה יכול לנתק קשר עם הילדים (מעשה לא מוסרי בעיני), אבל לשלם מזונות אתה תשלם. אחרת, אתה תמשיך לגדל איתה ילדים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמובן שהכל תלוי במקרה אבל, ויש אבל גדול..

גבר בוגד בגלל שהוא חרמן, הוא חייב לדחוף את הזה שלו לאיזה שהוא חור.

אשה תבגוד לרוב מסיבות הרבה יותר עמוקות שקשרות לחוסר סיפוק מהקשר.

לכן לדעתי, אפשר לסלוח על בגידה לאשה אבל בפועל הקשר כבר דיי אבוד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אני ציינתי את התכונות האלה שאני מודע להן כדי לתת קצת רקע על עצמי כך שיהיה יותר קל להבין מדוע יש לי דעה כזו על בגידה.

אין כאן עניין של גאווה.

אם כבר, לפחות אני מודע לתכונות שלי ויודע לשלוט בהן בהתאם כשצריך, לעומת הערסים שאתה מתאר.

שים לב שלא ביקרתי אותך על הבחירה שלך בצד השבטי/רגשי - לגמרי זכותך, ואפילו מעבר לכך, זה הדבר הטבעי לעשות.

כן ביקרתי אותך על האמירה שלך שמי שחושב אחרת ממך הוא חסר עמוד שדרה היות והיא מטופשת (כמו הערס שבטוח שמי שלא מרביץ חסר אומץ, היות והוא שופט בסט הערכים שלו אנשים אחרים).

אז שוב, זכותך לעשות מה שבא לך, וזכותך לחשוב מה שבא לך - אבל שים לב שהאמירה שלך לא שונה בהרבה מ"כל מי שפועל מהבטן הוא בנאדם מטומטם" (שיקוף של הדעה שלך לצד הנגדי, מטופשת באותה מידה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מסכים עם עכברוני וישה, מילא לבגוד אבל לא במיטה הביתית, זה כבר באמת יותר מדי מתחת לחגורה וזה קו אדום.

ברור.

כמו בשיווק, מה שחשוב זה location, location, location...

איך אמר פעם ג'ואי "בחברים", אם זה לא באותו איזור חיוג, זו לא בגידה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אור

זה אחד המקרים בהם הרגש מעורבב עם הגיון

לכן ניתן לפעול גם מהרגש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישראל, ברור, ואני מבין את זה לגמרי. תקרא שוב מה שרשמתי, אתה תראה שאין סתירה בין דבריך לדבריי...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשהייתי צעיר, תמיד חשבתי שהעולם הוא שחור-לבן. עם השנים כשהתבגרתי, הבנתי שבין לבין יש לפחות עוד 50 גוונים של אפור, והם נמצאים בכל תחום בחיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ובנוסף לאפור יש עוד מלא צבעים שלכל אחד 50 גוונים לפחות.

תפס האפור הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כשהייתי צעיר, תמיד חשבתי שהעולם הוא שחור-לבן. עם השנים כשהתבגרתי, הבנתי שבין לבין יש לפחות עוד 50 גוונים של אפור, והם נמצאים בכל תחום בחיים.

אני מבין שהתבגרת מנער צעיר לאישה בגיל העמידה שאוהבת יחסי סאדו?

מגניב! :roflmao:

פורסם

אני יודע שלא הייתי בוגד לעולם, שום סיכוי, לכן אני גם לא הייתי סולח על בגידה.

אני חושב שמי שמוכן לסלוח, הוא איפשהו מצדיק את זה כי הוא היה מצפה שיסלחו לו אם הוא היה בוגד, משמע מבחינתו זה קו שאפשר לחצות אותו במקרה מאוד מסויים, בתנאים מסויימים, גישה כמו מה שקורה בווגאס נשאר בווגאס.

גם יש שאלה של מה זה מבחינתכם בגידה?

האם לצאת עם מישהי מהעבודה זה בגידה? (לדעת חברה שלי כן), גם אם זה תמים לחלוטין?

האם להתנשק עם מישהי זה בגידה?

האם בטיול בחול לקבל מסז' ו- Happy ending זה בגידה? (לדעתי כן)

אז כמו שאמרתם, העולם לא שחור ולבן, כל אחד קובע לעצמו את רמת האפור בכל דבר בחייו, אני לא הייתי סולח על בגידה, הייתי מפרק את החבילה, אני מניח שלמישהו נשוי עם ילדים זה יותר מסובך.

פורסם

גם יש שאלה של מה זה מבחינתכם בגידה?

בגידה זה לפתח רגשות כלפי משהו\משהי אחר\אחרת.

כל השאר זה רעש רקע.

ולא, אני לא אומר את זה כמשהו חד צדדי, שרק לי מותר ולבת זוג אסור אפילו לחשוב על זה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...