Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
,אם אתה חושב שזה רק אני, אתה מוזמן לעשות סקר בקרב חבריך ולשאול איך היו מגדירים בחורה בת 20 עם הסטוריה של 50 גברים

מה אתה חושב על גבר בן 20 שעשה סקס עם 70 בחורות? (לא שהיד, סתם מישהו)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי, רוצה לעשות גם סקר על בחורה בת 35 עם 0 פרטנרים?

לקחת דברים לקיצון זה אינפנטילי, ולהשתמש בסקר בין אנשים זה גם לא ממש מוכיח כלום - יש לך הנחה סמויה שההמון הוא רציונלי ואני ממש לא מסכים איתה. אם פספסת: באחת ההודעות הקודמות שלי כבר רשמתי שכנראה רוב העם כאן יסכים עם הגישה שלך...

אם תשאל את החבר מדוע הוא טוען משהו שאתה לא מסכים איתו, והוא יסביר לך, ואתה *באמת* תקשיב - אולי זה יפתח לך קצת את הראש לכיוונים אחרים (לא בקטע של הסכמה, בקטע של הבנה), ואולי תחליט שאתה לא מסכים איתו, אולי גם תגלה שהחבר הזה קיצוני פנאט ובאמת לא כדאי שתמשיכו להיות חברים. אבל זה כבר ממש גולש מהדיון ;)

falou כל מה שכתבת נכון לחלוטין, אבל לטעמי פחות ענייני - הדיון כאן הוא בעיקר בנוגע לגבולות של סליחה בזוגיות. להסביר שלסלוח זה יותר כלכלי זה אמנם נכון, אבל פחות קשור לנושא - לא ככה?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

כנראה שהייתי צריך לציין מההתחלה את מצבי המדוייק, שמקל על ההחלטה שלי.

אנחנו גרים בשכירות, ולא, אני לא אעוף מהבית אם היא זו שבגדה.

אין לנו ילדים ואין גם תכנון.

הדברים היחידים בבית שרכשנו זה מזכרות מטיולים בחו"ל ושואב אבק, שאין לי בעיה שתיקח איתה במקרה של בגידה.

שנינו גדלנו בלי דמות אב בבית, אני יודע איך זה ולא הייתי נוטש את הילדים עקב בגידה, אבל לא הייתי מהסס לשניה לפרק נישואין, מבחינתי הם מתפרקים ברגע שאחד מבני הזוג בוגד.

גבר ששכב עם 70 בחורות הוא זיין על, סוס הרבעה, תותח על, אל עלי האדמות.

לא באמת.

אני כן מאמין שבדרך כלל גבר הוא זה שצריך "להשיג" סקס מהאשה, לכן יש לו הזכות ליותר "השגים", כי אשה פשוט צריכה לרצות בשביל לקבל.

בנתיים אני מרגיש שמתגבש פה רוב שמתקשה לקבל את עמדתי, אז אולי זה לא אני המקובע פה.

עריכה אחרונה על ידי mill3r
פורסם

בסדר.

גם מהחברה שלי בכיתה ז' נפרדתי בקלות...

לקבל ממך עצות על מתי מפרקים נישואים זה רלוונטי כמו לקבל עצות בגידול כלבים ממי שמעולם לא גידל כלב...

רק תזכור דבר אחד: אתה לא מעיף אף אחת מהבית ואתה לא שולט בתוצאה של מה שייקרה.

יש הרבה שרצים לפרק, אחרי זה הם לא יוצאים מהחרא של ההחלטות שלהם שנים (אם בכלל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למיטב זכרוני, זה לא היה נושא שנפתח על מנת לקבל עצה אלא נושא שנפתח על מנת לשמוע דעות של אנשים בנושא.

נתתי את דעתי, אתה לא חייב להסכים איתה.

יש הרבה דרכים "להעיף" מישהו מהבית, זה לא חייב להיות אלים או באיומים.

פורסם
קל להיות בעל עקרונות באינטרנט ו/או כשאין לך שום מחוייבויות רציניות בזוגיות.

בלי לחשוב חצי צעד קדימה...

בחיים יותר קשה.

זה מה שמשותף לרוב הפסקנים בשרשור הזה, פשוט עמדה שנובעת ממצב מוקדם לכל התחייבות רצינית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בנתיים אני מרגיש שמתגבש פה רוב שמתקשה לקבל את עמדתי, אז אולי זה לא אני המקובע פה.

ניכר שלא הבנת את המושג קבעון מחשבתי, הוא בכל מקרה לא קשור בעליל לכמות המחזיקים בדעה מסוימת.

אגב - לא ראיתי שמישהו טען שאתה מקובע, כן נטען שאתה קיצוני (לא במובן הרע, במובן של 'יש שחור ולבן', זה אפילו אתה טענת בעצמך בהודעה הראשונה - לא?)

בכל מקרה - זה בסדר, קח את הסוגיה לחברים שלך, אתה (כנראה) תראה שאתה בכלל לא בדעת מיעוט.

אני אישית ממש מופתע מהכיוון של השרשור הזה, הייתי בטוח שדעות ליברליות יהיו המיעוט. לפעמים כיף לטעות.

למיטב זכרוני, זה לא היה נושא שנפתח על מנת לקבל עצה אלא נושא שנפתח על מנת לשמוע דעות של אנשים בנושא.

עם זה אני מסכים לחלוטין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היא לא שואלת אותך, אתה לא מבין?!

היא יכולה לשכב עם מי שהיא רוצה, איפה שהיא רוצה, ולך אין אפשרות להוציא אותה מהדירה, אם היא לא רוצה לצאת.

היא גם יכולה לבגוד בלי שאתה תדע.

יש דברים שאתה שולט עליהם, ויש דברים שלא.

אתה לא שולט על אנשים אחרים ואתה לא יכול להכתיב להם מה כן ומה לא לעשות.

אתה יכול רק לבחור לעצמך.

נ.ב.

אני הבנתי מה דעתך.

דעתך היא שאתה יכול להעיף את בת הזוג מהדירה במקרה של בגידה.

זו דעה, אבל היא לא מעשית.

אתה לא יכול להעיף יותר משאתה יכול לזרוק מהמרפסת...

אתה יכול רק נורא להפגע ולהתעצבן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קשה לשים את עצמך באותם נעליים באותו מצב.

אני רוצה להאמין שאוכל לסלוח על מעידה ולנסות לתקן, אבל קשה לדעת מה יקרה ברגע האמת, מתי שהרגש משתלט על השכל.

35, בזוגיות 7 שנים + כלב אחד גדול וכמה עציצים גוססים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא באמת.

אני כן מאמין שבדרך כלל גבר הוא זה שצריך "להשיג" סקס מהאשה, לכן יש לו הזכות ליותר "השגים", כי אשה פשוט צריכה לרצות בשביל לקבל.

מסכים איתך בעניין הזה.

אמנם אני לא חושב שמישהי שעושה הרבה סקס או היתה עם הרבה גברים פחות מכבדת את עצמה, כי זה גם עניין של עם מי ועל מה.

פורסם

אין לנו ילדים ואין גם תכנון.

הדברים היחידים בבית שרכשנו זה מזכרות מטיולים בחו"ל ושואב אבק, שאין לי בעיה שתיקח איתה במקרה של בגידה.

שנינו גדלנו בלי דמות אב בבית, אני יודע איך זה ולא הייתי נוטש את הילדים עקב בגידה, אבל לא הייתי מהסס לשניה לפרק נישואין, מבחינתי הם מתפרקים ברגע שאחד מבני הזוג בוגד.

לא באמת.

אחרי השרשור פה על שואב אבק, ככה אתה מוותר עליו בקלות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עידן, הכמות כן יכולה להפריע לי, לא בגלל עניין תחרותי של מי עשה יותר, אלא בגלל שאשה שהייתה עם הרבה גברים כנראה לא מייחסת שום חשיבות למין ולכבוד שלה ועקב כך היא כנראה גם לא תתן שום חשיבות לבגידה (אני לא בימי הביניים ואני מסכים שסקס זה כיף וחלק בלתי נפרד מהחברה כיום אך לדעתי מספר גבוה של גברים בתדירות גבוהה זה לא מישהי שארצה לבנות איתה שום קשר, גם לא מיני נטו).

אל תפגע חבר אבל נראה לי שהגיע הזמן לצאת מהמערה ולהתקדם לכיוון שנת 2015.

בשנת 2015 (ויש תיעוד לכך שאף בשנים מוקדמות יותר) גם נשים נהנות מסקס!

הן מאוד מכבדות את עצמן ויש לסקס חשיבות גבוהה בחייהן בדיוק כמו לגברים, חלקן אפילו מוכנות להודות בכך ולא רק בחדרי חדרים.

אני יותר מאשמח להבין את הרציונל שעומד מאחורי המשפט שהדגשתי, האם אישה ששכבה עם הרבה גברים נחשבת בעינך לפגומה?

זה מעיד לדעתך על האופי שלה?

ובכלל כמה "הרבה" נחשב בעינך להרבה? 10 גברים זה הרבה? 20? 30? 40? (לצורך הדיון בחורה בת 25).

ומזו השטות הזאת שלגברים יש זכות ליותר "הישגים"? לשכב עם בחורה זה הישג אישי שלך כי "השגת" אותה או שזה בכלל הישג קבוצתי (כי יש מצב שהיא חלילה תהנה).

אפרופו הישגים, ממש כדאי לך להתקדם לשנת 2015, אתה לא צריך להלחם כדי לצבור "הישגים", יש בחורות שלא יתביישו לבקש את זה בעצמן.

אבל רגע, בעצם אלה שמבקשות סקס הן פסולות.

וואו, באמת אל תעלב אבל הרבה זמן לא קראתי כזה אוסף של דעות קדומות ועתיקות מתקופת "אנו באנו".

היו לי לא מעט בחורות, חלקן היו סטוץ חד פעמי, חלקן יזיזות, חלקן עם נסיון דל ואחרות עם נסיון רב, חלקן היו פשוט מדהימות שאם היינו נפגשים בטיימינג אחר בהחלט היו מתאימות לי לזוגיות, חלקן היו כל כך חלולות ששנייה אחרי הסקס חיפשתי רק לחפף אותן.

למה אני מספר לך את זה?

כי כל המאפיינים הללו תמיד מתערבבים, כלומר חלק מאותן בחורות מדהימות היו בעלות נסיון מיני רב, חלק מאותן יזיזות היו פשוט מקסימות, חלק מאותן טיפשות היו כל כך חסרות נסיון שאשכרה התביישו להוריד את התחתונים.

אין שום חוקיות- אתה יכול להכיר בחורה שתפיל אותך מהרגליים עם אישיות מקסימה ואופי נעים ולגלות שהיא פשוט נהנת מסקס וגם מנוסה בו.

סליחה שאני אומר את זה אבל תצטרך להיות ממש מטומטם כדי לפסול בחורה כזאת רק כי היא אוהבת ונהנת מסקס ומייחסת לו חשיבות.

מבחינתי בחורה חסרת נסיון מיני זה TURN OFF רציני, עברתי את זה עם האקסית המיתולוגית ובהחלט הספיק לי, לא בא לי בטוב בחורה שצריך לתלות לה "ל" על הגב ולהתחיל ללמד אותה את התמרורים, אני מעדיף בחורה שעברה את השלב של "נהגת צעירה" (או מזדיינת צעירה, מה שבא לך).

כמו שבחיים אני רוצה בת זוג שצברה חוויות ויודעת מה היא אוהבת ורוצה ולא מפחדת לדרוש את זה- אותו דבר במיטה.

באמת גבר, תפתח קצת את הראש, תנסה להתנער מכל מיני דעות קדומות\עתיקות שיש לך, תחושת בטן שזה רק יעשה לך טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני חושב שבעניין ה"הישגים" הוא מתכוון שגבר צריך לעבוד קשה יותר כדי לקבל סקס ביחס לאישה. כך שזה נחשב לגבר כהישג.

יש בזה משהו נכון לדעתי.

עם השאר אני מסכים איתך. אין קשר בין כבוד לכמות האנשים שגבר או אישה עשו סקס איתם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

מה שעושה לך את זה.

לגבי המילה "הישג" זו סתם מילה שבחרתי, תבחר כל מילה הולמת אחר.

SlowRide הבין אותי בעניין הזה.

אני חושב שבחורה שיש לה כל יומיים מישהו אחר יכולה להיות אחלה ידידה, אבל בחיים לא אכנס לשם.

• תוכן חדש...