Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מקרה לגופו או לגופה

די הבנו את הנקודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני לא חושב שבת זוגתי היא רכוש. ממש לא.

לא אתה כתבת את זה?

ומבחינתי כן, הגוף של זוגתי שייך לי ולאף גבר אחר אין מה לגעת בו או אפילו להסתכל עליו.

חביבי, אתה מצד אחד טוען שאתה החלטי וששום דבר לא יזיז אותך מדעתך, ובפועל אתה לא בדיוק סמל ההחלטיות. תחליט כבר!

אבל אני לא חשוב שאתה היית רוצה שתלך ברחוב ותראה איזה חתיכת בן אלף EYE BALLIN את זוגתך ומדמיין מה היה עושה לה לו רק היה יכול. נכון? וכן אותי זה מרתיח.

אני מבין שאדוני מימיו לא צפה בפורנו טוב, תוך שהוא מדמיין איפה בגופה של השחקני(ו)ת החסודה(ות) הוא תוקע את את הבלושה שלו.

אני לא רואה שום דבר שמשתמע מהודעותיי שאני חושב שאני השליט של זוגתי והיא הרכוש שלי.

שוב אתה מתכחש לעצמך:

ומבחינתי כן, הגוף של זוגתי שייך לי ולאף גבר אחר אין מה לגעת בו או אפילו להסתכל עליו.

הלאה:

בין זה לבין כך שגופה שייך לי ואין לאף אחד זכות לגעת בו וגם מבחינתי להסתכל עליו, יש הבדל ענק. לטעמי בכל אופן.

ונניח שזוגתך טובת מראה ויפת עיניים ונניח שמבטי הצטלב במבטה, במרחב הציבורי כמובן. מה תעשה לי?

ערב הסעודית? לא ראיתי את עצמי רוצח מישהו שהסתכל עליה (למרות שהרצון קיים).

א-הה. אבל העיקר שאתה נעלב כשאני טוען שאתה אדם פרימיטיבי.

בנוסף, לקרוא לי כלומניק על בסיס מה? כלומניק זה אדם שלא שווה כלום, שלא הגיע לכלום בחיים. איך מר אלעד המנהל המכובד הגיע למסקנה שאני כלומניק?

בגלל ששאלת יפה, תקבל תשובה רצינית ונטולת ציניות: אתה צעיר ונמרץ, וזה בסדר. יש ימים שגם אני הייתי שמח לחזור לגיל שלך. העניין הוא שבגיל שלך אתה בטוח שאתה מלך העולם, שהכל אפשרי ושניתן בקלות לסווג דברים לפי שחור-לבן. תתבגר קצת, תצבור חוויות, תעבור משבר או שניים, ופתאום תבין שמילא זה שאין לך שליטה או בעלות על גופה של זוגתך, כפי שרומן וישה הסבירו לך אפילו על גופך שלך אין לך שליטה. היכולת של אדם בודד להשפיע על העולם כולו ניתנה למעטים לאורך ההיסטוריה, עד שלא תוכיח אחרת אתה אינך אלא גרגר אבק בכל היקום הזה. אם זה יגרום לך להרגיש טוב יותר, אז גם אני גרגר אבק. כולנו. ההבדל הוא שאני כן מבין את זה וכן פועל במסגרת האפשרויות המצומצמות שיש לי בהיותי גרגר אבק, בטח שלא מכריז בריש גלי על כך שגופה של אשתי שייך לי.

אני מקווה שדבריי ברורים כעת. צר לי אם נפגעת, זו ממש לא היתה הכוונה. הנה, התנצלתי לעיני כל, ולא מפני שמישהו דרש או רמז שאעשה זאת, אך איני חוזר בי מדבריי, ולו רק מפני שהם לא נועדו להאיר אותך באור שלילי או משפיל.

אני קצת מדלג, גם כדי לא לחפור יותר מידי וגם כי יש עוד נקודה אחת ששווה התייחסות:

ובלי קשר, האם שייחים סעודיים הם כלומניקים? כי לפי הידוע לי הם מחזיקים בדעה כזו, אבל לא מאמין שמישהו פה יגיע לרמה של שייח סעודי מבחינת הצלחה כלשהי בכל תחום שהוא.

גילוי נאות: לא יצא לי להכיר מקרוב אף שיח' סעודי. יחד עם זאת, בל נשכח שסעודיה, למרות כל העושר המופרך שלה, היא עדיין מדינה שבה לנשים אסור לנהוג ואסור לצאת לרחוב ללא לווית גבר. כפי שכבר הוסבר, מקור עושרו של העם הסעודי הוא הנפט שבבעלותם, ושעד שהוא התגלה אי שם לקראת אמצע המאה הקודמת סעודיה לא היתה יותר ממושבה מדברית שעניינה בעיקר את המוסלמים בזכות הערים מכה ו- מדינה שבהן נכתב הקוראן.

קח עצה טובה בחינם: אם אתה מעוניין להתנער מהתדמית השבטית (ואני בכוונה נמנע משימוש במילה אחרת שעלולה להעליב אותך) שדבקה בך, אל תתן את סעודיה כדוגמה למקום נאור. אם כבר, קח מדינות שהצליחו למרות שהן לא בורכו באוצרות טבע, כמו דרום קוריאה, יפאן וכו'.

שבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לא, הקו האדום זה כשהמאהב מנגב את האיבר שלו עם הווילון שלך

זה לא קו אדום, זה קו לבן.

לדעתי הגישה שלו שלא משנה מה תגידו לנו זה לא יהיה מספיק טוב, מאוד אבל מאוד ילדותית.

זה באמת ילדותי, אבל זו ההתרשמות שלי עד כה. יש נשים שנותנות לך תחושה שלכל שיחה איתן כדאי להביא עו"ד.

מי שלא רוצה שגברים זרים יסתכלו על חברה שלו מוזמן לעטוף אותה בוילון השחור הזה עם החלונית לעיניים ולהסתובב איתה ככה במקומות ציבוריים, או פשוט לנעול אותה בבית ולאיים עליה שלא תהייה ליד החלונות.

או פשוט לעבור לסוריה או לאחד המקומות האלה שזה נורמלי בהם. גם שם יש הרבה אנשים מצליחים ומתקדמים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלא אם, אתה יודע, הם לא לוקחים הפסקות לתחזוקה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
:roflmao: משפט גדול.

רגע. עכשיו כשאני חושב על זה...אישתי תמיד לועסת מסטיק כשהיא חוזרת הביתה :shock:

אנקדוטה קטנה: כשהייתי קטן סבא שלי אהב לעצבן אותי שישדכו לי כל מיני בנות, ואני כמו ילד בן 8 אומר איכסה בנות [ילדים :sissies: עד שמגלים פורנו]. סבא איש זקן, ואמר [כדי לעקוץ את סבתא] שצריך להתחתן עם עשירה ולא בגלל אהבה. סבתא אמרה "אל תקשיב לזקן הטרחן, תתחתן רק מאהבה".

אחרי שסבתא הייתה הולכת היה מנצל שנייה כדי להגיד לי "תזכור, אהבה באה ונעלמת, אבל לאכול רוצים תמיד.

חח אהבתי ואפילו מאד.

פורסם

הגדר : בגידה מה היא?

האם אפיזודה חולפת,האם סטוץ של פעם בחיים,

אם אני ביפן שנה רחוק מהבית והיה לי סטוץ עם יפנית?

קודם כל נדרשת הגדרה,

לדעתי בגידה זה יחסי מין עם רגש,יחסי מין שמעורבת בהם רומנטיקה,

אינני אדם בוגד אני נשוי כבר כ 15 שנה אבל אינני חושב שאם (באופן תיאורטי)

תאמר לי אשתי (מה שלא ניראה לי סביר בעליל) שקיימה סטוץ באופן חריג ללא

רגש וללא קשר והמשך,ועם אמצעי מניעה מתאימים,זה יזעזע משהו ביננו,אולי טיפה

יציק,אבל בפרופורציה רבותי,פרופורציה.

ניתן לאשה (או לבן/בת הזוג) חירות מינית,וחופש, מגיע לה אבל בשום פנים ללא מעורבות בקשר,

בעיקר רומנטי,זו בגידה קשה ולא ניסלחת.

פורסם

מה הקשר לרגש??? אנשים בוגדים במדינה שלהם בגלל רגש???

ציטוט מויקיפדיה:

"במסגרת מערכת יחסים זוגית יש לרוב ציפייה לבלעדיות, כלומר לא לקיים יחסים מקבילים עם בן זוג אחר, בגידה היא הפרתה של דרישה זו."

פורסם
מה הקשר לרגש??? אנשים בוגדים במדינה שלהם בגלל רגש???"

לרוב כן. גם מי שמתוגמל על בגידה צריך להגיע להחלטה בשל איזשהו רגש מאד חזק נגד המדינה, מה גם שסנקציות על בגידה במדינה, איך נאמר, טיפה יותר חריפות מאשר אלה על בגידה בבן/בת זוג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה מכיר הרבה שבגדו במדינה בגלל שעמום? גם לא בבן/בת זוג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנושא כבר נטחן אבל 5 סנט אחרונים

ממש, אבל ממש, אבל ממש ממש - לא.

זה בדיוק מה שאתה לא מסוגל (ונראה שלא מנסה) להבין.

זה לא בהכרח קשור לפחד - בכלליות אני לא התחברתי לקו שרומן ופאלו הציגו (אני מבין אותו וברור לי שהוא נכון, פשוט מבחינתי זה לא הissue המרכזי), הסיבה שאתה מנתח את זה ככה ו"ברור לך" שהכל נובע מפחד, היא שאתה לא רוצה/מסוגל להבין דעות שונות משלך - ככה זה עם אנשים בעלי קבעון מחשבתי (כמו שאתה מעיד על עצמך).

אני יכול להעיד רק על עצמי - אני ואשתי יחד כבר למעלה מ8 שנים, אם חלילה יקרה כזה דבר, אני לא ארוץ לפרק את החבילה - לא בגלל שאני מפחד על הבית שלנו או מלהיות לבד, אלא בגלל שהקשר שלנו יותר מדי חזק ועמוק בשביל שאקרע אותו בלי למצמץ ורק בגלל הגדרה יבשה. מבחינתי השותפה שלי להמשך החיים והזוגיות שלנו היא הרבה יותר מרק הגדרה של מונוגמיה מינית.

אני אברר מה קרה, למה קרה, האם זה מקרה נקודתי או מתמשך, האם הקשר שלנו חרא ודורש פירוק או האם זו טעות נקודתית מבחינת שנינו. כל מקרה לגופו.

יופי,עכשיו כל המודגש לעיל אמור לבוא בחשבון ולהעשות טרם הביצוע מהצד ולמנוע אותו,

וזאת בדיוק הנקודה אם אחד מבני הזוג לא מוכן לעצור ולראות מה יש על הכף בידיעה שיידרוס את הנפש של של הבן\ת זוג לחיים מבלי לנסות לתקן ,להאיר ולנסות להביא לידי שינוי ,אז מה שווה הזוגיות הזאת? ,ואני לא מדבר על ייאוש ומצב שחיקה אלא לתקן את הסדק לפני שנשבר הקיר.

פורסם

ניוקר, אפשר לומר את דבריך כמעט על כל טעות. הנקודה היא שאני לא אפריד טעות אחת מהשניה רק בגלל שאני יצור שחושב בצורה רכושנית. אם אשתי מחר תנהג שתויה, אני לא אתגרש ממנה על המקום למרות שזה בגדר 'יהרג ובל יעבור' מבחינתי.

זוגיות, מבחינתי, שווה יותר מאשר כשל נקודתי חד פעמי.

הרי אם היינו מחליפים את המילה 'בגידה' עם כל הקונוטציות המיניות שלה, בטעות אחרת, כנראה שפתאום כל אותם החבר'ה מהמחנה שלכם של 'נקעת-זרקת' היו מדברים קצת אחרת. מהדברים שעולים כאן ניכר כי הגישה שלכם נובעת קודם כל מהרכושנות והאגו, ורק אח"כ משיקולי פסאודו-הגיון שכאלו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא בונה מערכת יחסים מהגיון.

אני בונה אותה מרגש, ומרגש אני יכול גם לפרק אותה.

אם הייתי מתחתן לפי ההגיון, כנראה שהייתי נשוי למישהי אחרת לגמרי עכשיו.

פורסם

הרי אם היינו מחליפים את המילה 'בגידה' עם כל הקונוטציות המיניות שלה, בטעות אחרת, כנראה שפתאום כל אותם החבר'ה מהמחנה שלכם של 'נקעת-זרקת' היו מדברים קצת אחרת.

קח דוגמא:

הכלב שחינכת לא לחרבן בבית מחליט ביום בהיר אחר להשאיר גוש גדול באמצע הסלון.

אני מקווה מאוד שאף אחד מאלה שכתבו פה לא יחליט לזרוק את הכלב מהבית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...