Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שאני שולט בגופה - אמרתי שבת זוגתי שייכת לי (נגדיר את זה סוג של) בדיוק כמו שאני שייך לה. לאף בחורה אין זכות לגעת בי ולאף אחד אין זכות לגעת בה. וזה מרצון. אולי יש פה אנשים שחושבים שswinging זו דרך נכונה, אינני יודע. אני אישית לא.

ףא אחד פה באמת לא לקח את זה לכיוון של בעלות ושליטה - אני מאמין שלאנשי הפורום הנאורים קיימת הבנה בסיסית של מה שהם קוראים ויכולת לנתח דברים בהתאם להקשר הנאמר. אם לא - אז שיבוא לביתי אולי אני מחזיק עבדים, וצריך לעצור זאת.

ואגב מעניין אותי לדעת למה על גופי אינני שליט?

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשל סיבות בריאותיות לרוב. אין לך מושג מה ומתי יקרה לך, אבל אתה תדע על כך בין האחרונים. אחריך יהיה רק הרופא שלך, ותתפלל שזה לא יהיה מאוחר מדי. זה, אגב, לא בציניות בכלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין המתת חסד

את שובת הרעב מאכילים בכוח

יבצעו בך טיפולים רפואיים מצילי חיים

אני ציטטתי את מה שכתבת שהיא שייכת לך. אז היא לא שייכת לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב, מורזליקה, אם לא הבנת, רוכב איטי ממתין לתגובתך :wink:

לא ידעתי שאתה רוכב לאט (בכל זאת, עם בהמה כזאת בחניה ציפיתי שגם על 2 לא תהיה איטי :wink:), אה.. התכוונת לslow ride? הוא דווקא לא הפנה את שאלתו אלי, לדעתי הגישה שלו שלא משנה מה תגידו לנו זה לא יהיה מספיק טוב, מאוד אבל מאוד ילדותית.

בנוגע לנושא השרשור, היום אני נמצאת במקום שמאוד קל להתייחס לבגידה כקו אדום ולפרק את החבילה (חוזה שכירות מאוד נוח ליציאה והחתול בא איתי :evil:), לדבר על העתיד כשילדים מעורבים בעיניין, אני ממש לא יכולה.

לגבי הערות הפרימיטיביות על זכויות של צד ג' להביט או לגעת בבני\בנות הזוג שלנו, אז ההתייחבות קיימת ביניינו לבני הזוג שלנו, לצד ג' כלשהו אין שום התחייבות. לאנשים יש נטייה לכעוס על מי שבגדו איתו יותר מאשר על הבוגד, למרות שמי שהיה לא בסדר הוא זה שהפר את ההתחייבות כלפינו ולא מי שהיה השותף שלו (שאולי בכלל לא ידע ואני לא נכנסת למצבים שמדובר בחבר\חברה שלכם).

יש לי חברות שיעשו סרט לבן זוגן רק אם יתסכל על מישהי עוברת לידו, אני אישית לא רואה שום דבר מקולקל בכך שבן הזוג שלי יסתכל על בנות אחרות, שיחלוק איתי גם את דעתו. אני מאמינה ששכל שנפעיל יותר לחץ וננסה לכלוא את הבן אדם זה יצור יותר לחץ שבסופו של דבר יגרור גם מעשים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
רק תחשבו שמה שמפריד בין זה שגמרו לזוגתכם בפה לבין זה שתגלו את זה זה מסטיק אורביט בדרך הביתה.

:roflmao: משפט גדול.

רגע. עכשיו כשאני חושב על זה...אישתי תמיד לועסת מסטיק כשהיא חוזרת הביתה :shock:

אנקדוטה קטנה: כשהייתי קטן סבא שלי אהב לעצבן אותי שישדכו לי כל מיני בנות, ואני כמו ילד בן 8 אומר איכסה בנות [ילדים :sissies: עד שמגלים פורנו]. סבא איש זקן, ואמר [כדי לעקוץ את סבתא] שצריך להתחתן עם עשירה ולא בגלל אהבה. סבתא אמרה "אל תקשיב לזקן הטרחן, תתחתן רק מאהבה".

אחרי שסבתא הייתה הולכת היה מנצל שנייה כדי להגיד לי "תזכור, אהבה באה ונעלמת, אבל לאכול רוצים תמיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לבגוד ניחא אבל במיטה הזוגית שלכם.

הנה קו אדום ברור.

לא, הקו האדום זה כשהמאהב מנגב את האיבר שלו עם הווילון שלך [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעשרת הדיברות מוקדשים לכך שתי דיברות

לא תנאף

לא תחמוד את אשת רעך

רוצה לומר

לא חידשנו / המצאנו כלום. מה שהיה הוא שיהיה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, הוצאת לי את המלים מהמקלדת. מוקדש לכל מי שחי בסרט שהוא מסוגל לשנות את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

סמירו אני לא מנסה להעליב אותך, ולא מחפש לריב - אבל תבין שהקורלציה בין הדברים שאתה אומר לבין דברים שאומרים גברים בערב הסעודית היא כמעט 100%. אדם בור כמעט תמיד יחזיק בדעות סופר שמרניות (שים לב, הקשר הוא חד כיווני - אני לא קורא לך בור).

זכותך לחשוב שאשתך או בת זוגתך היא רכוש, אתה לא הראשון ובטח שלא האחרון. מה שמחליא / משעשע בתגובות שלך הן הנחרצות בקשר לאנשים שכנגד - אתה טוען שאנשים שמסוגלים להמשיך זוגיות לאחר משבר הם אנשים ללא עמוד שדרה, וזו אמירה ילדותית שמעידה בעיקר על השקפת עולם צרה.

בכל מקרה שים לב לקולקציה בין גיל וניסיון חיים, לבין דעות שבטיות ומסורתיות. אתה יכול חומר שזו אנומליה ושבמקרה הפורום הזה מאכלס גברים סמרטוטים סוג ז' - ואתה יכול לשאול את עצמך מדוע זה המצב. אציין שהדרך הראשונה היא צבועה אחושרלולה כי באחת ההודעות הקודמות שלך רשמת "אתה מכיר אותי? אתה יודע מה עשיתי בחיים?", ובו בזמן אתה מכנה אנשים שאתה לא מכיר עם דעות שאתה לא מבין "חסרי עמוד שדרה".

אגב, ההקבלה שלך בין 'אני מסוגל לשבת לדבר עם אשתי ולהבין מה קרה ולנסות לאחות את הקרע' לבין 'כנראה שכולם כאן בקטע של סווינגינג' מסכמת את מהות הדיון איתך בנוגע לנושא הזה, וההצהרה שלך שיש לך דעות שגיבשת ממרום גילך והן הולכות להשאר ברזל מסכמת את מהון כל דיון איתך בכלליות... חבל

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בוא נשים דברים על דיוקם. רשמתי שמי שבוחר להישאר בזוגיות מפאת נוחות, הרגל, עקב זה שאתם יחידה כלכלית, ופשוט פחד לצאת ממשהו מוכר ולהיות לבד - הוא חסר עמוד שדרה. זו דעתי, זכותכם לחלוק עליה. לטעמי אדם שפועל מתוקף פחדנות (וכל הסיבות הללו נובעות מזה) איננו אדם חזק, והינו חסר עמוד שדרה. כי לצאת לעולם לבד ולחיות איך שאתה רוצה, זה כנראה דורש אומץ מסוים. מי שפוחד לפעול כך - מה שנרשם לעיל.

אני לא חושב שבת זוגתי היא רכוש. ממש לא. אבל אני לא חשוב שאתה היית רוצה שתלך ברחוב ותראה איזה חתיכת בן אלף EYE BALLIN את זוגתך ומדמיין מה היה עושה לה לו רק היה יכול. נכון? וכן אותי זה מרתיח. שלא לדבר על כך שמישהו ייגע בה או משהו כזה. וציינתי שזה גם הפוך, אין סיבה שמישהי תיגע בך כשאתה בזוגיות.

אני אמנם כן שמרן, אך לא חושב שהדעות שהצגתי בשרשור הזה מעידות על כך.

שוב פעם, יש גם אנשים שחושבים שלהחליף בני זוג זה בסדר. יש כאלה שאוהבים לראות מישהו אחר מ*יין את בת הזוג שלהם כי זה מדליק אותם. אני לא מכיר את חברי הפורום הפעילים בשרשור הזה, ולכן אולי דעתי נראית שמרנית.

אני לא רואה שום דבר שמשתמע מהודעותיי שאני חושב שאני השליט של זוגתי והיא הרכוש שלי. בין זה לבין כך שגופה שייך לי ואין לאף אחד זכות לגעת בו וגם מבחינתי להסתכל עליו, יש הבדל ענק. לטעמי בכל אופן. ערב הסעודית? לא ראיתי את עצמי רוצח מישהו שהסתכל עליה (למרות שהרצון קיים).

בנוסף, לקרוא לי כלומניק על בסיס מה? כלומניק זה אדם שלא שווה כלום, שלא הגיע לכלום בחיים. איך מר אלעד המנהל המכובד הגיע למסקנה שאני כלומניק? אני ציינתי את היותו של אדם שנשאר במערכת זוגית בגלל הסיבות שצוינו לעיל כחסר עמוד שדרה כי אין לו את היכולת לקום ולעזוב ולהתנהל בצורה שאולי דורשת אומץ. אך לחשוב שגופה של זוגתי שייך לי, אתם יודע מה? אולי אפילו לחשוב שבאמת היא הרכוש שלי, הופך אותי לכלומניק? מי אמר שלהחזיק בדעה כזו לא יכולה לבוא בד בבד עם מכירת חברה במיליונים או לעזור לבעלי חיים במקלטים? או לתרום למשפחות נזקקות? או לדאוג לקשישים? לא רואה איך דעה כזו מתקשרת עם המושג כלומניק.

ובלי קשר, האם שייחים סעודיים הם כלומניקים? כי לפי הידוע לי הם מחזיקים בדעה כזו, אבל לא מאמין שמישהו פה יגיע לרמה של שייח סעודי מבחינת הצלחה כלשהי בכל תחום שהוא.

פורסם (נערך)

אתה מערבב המון דברים, וגם לא מדייק.

תחזור אחורה, התגובה הראשונה שלך עם 'חסרי עמוד שדרה' היתה לפנישרומן העלה את מה שדיברת עליו הרגע ("להשאר בזוגיות כי כלכלה"), אז ההצהרה שלך בתגובה האחרונה היא פשוט לא נכונה... תזכור שאנחנו בפורום - הכל מתועד ;)

אם גבר אחר יסתכל על אשתי, אני אספר לה על זה ואפרגן לה. זה שמפריע לך שאנשים אחרים מסתכלים על אשתך, עד לרמה של 'הייתי רוצה לרצוח אותו, אבל אני לא אעשה את זה', מעיד בעיקר עליך... תחשוב איזה מגזרים בחברה שלנו ההתבטאות הזו מייצגת, ותבין בעצמך איך אתה משתקף.

ההקבלה שלך (אותה כבר ציינתי) בין לאהוב את אשתך מספיק בשביל לעבור איתה משבר קשה, לבין סווינגרים, מעידה על חוסר ההבנה שלך בנוגע לכל הדיון הזה. תהום פעורה בין שני המקרים, אבל אתה מבצע רדוקציה כי נוח לך לשפוט סוגיות בשחור/לבן.

ההקבלה שלך בין הצלחה כספית "כי ירושה" (שייח סעודי), לבין כלומניקיות - גם לא עושה לך חסד. דווקא שייחים סעודיים הם האמ-אמ-אמא של הכלומניקים, היות וההצלחה שלהם לא נובעת מכשרון אלא מקשר דם ונסיבתיות מוצלחת. מדוע אתה חושב ששייח סעודי עשיר טוב ממך בכל תחום? ממני והלאה.

בנוגע לאמירה שאתה כלומניק, היא לא באה ממני, ואני לא מסכים איתה ולכן אין טעם לסנגר עליה. אני כן סבור שאתה מאוד מקובע, ודי שמרן (לפחות בסוגיה הזו, אולי בדברם אחרים זה שונה - למרות שמדבריך עולה שלא) - אני חושב כך לא בגלל שבא לי להעליב את סמירו, אלא בגלל ההתבטאויות שלך.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כל הדיון חסר טעם לפי דעתי מכיוון שזו לא שאלה שיכולה להישאל לאנשים שלא עברו את החוויה בפועל.

הכל השערות, ספקולציות והרבה "אם".

אם יש כאן משהו שעבר בפועל בגידה (בנישואים בלבד) מוזמן להגיב ולשפוך אור.

אני יכול לספר לכם בקצרה את מה שקרה לשכנה שלי לפני שנתיים ואולי תקבלו קצת רושם:

בעלה בגד בה עם עובדת בחברה שלו, היא נכנסה להריון, הוא סיפר לה (כבר אי אפשר להסתיר דבר כזה), היא ביקשה גט, יש להם 3 ילדים בני 8,5,3 מהנישואים, שלושתם קרועים בין לבין (מכיוון שהאבא כבר לא בבית).

החיים שלה הפכו לבלתי נסבלים, הוא עושה לה את המוות במזונות, בכל מני הוצאות שהוא צריך "לאשר" לטענתו לפני ביצוען (והילדים בינתיים באוויר), הוא מרעיל אותם נגדה, העובדת שלו (איתה הוא בגד ושנכנסה להריון) מרעילה אותם גם, בקיצור סלט.

שלא נדע בכל אופן.

פורסם (נערך)

אני אכן רואה את הדברים הללו כשחור ולבן - זה טמון באופי שלי. כל חבריי מעידים על כך שאני אדם מאוד מקובע ומבחינתי יש או לכאן או לכאן במקרים מסוימים, במיוחד בזוגיות.

שייחים סעודיים ממש אבל ממש לא בהכרח כלומניקים. חלק גדול מהם בעלי חוש עסקי מאוד מפותח. יש אחד שבנה מסלול מירוצים ומפתח קבוצת פורמולה 1, יש אחד שבנה את האיים בדמות העולם, כמו כן כל גורדי השחקים, כל האטרקציות וכו' שנבנים בדובאים - כולם עסקים משגשגים שבאים לשמור על מעמדה הכלכלי של דובאי לאחר שייגמר הנפט בעוד מספר עשורים. את כל זה עושים שייחים סעודיים.

בנוגע לחוסר בעמוד שדרה - אין צורך שרומן יעלה את אותן הסיבות על מנת שאוכל לחשוב עליהן בעצמי. אדם שנשאר עם זוגתו שבגדה בו, בסופו של דבר נובע מתוך סוג של פחד שהוא נמצא ביסוד של שלל סיבות - בין אם צוינו בשרשור ובין אם לאו. כך שלא "תפסתי טרמפ" על זה.

הדוגמא שנתתי לגבי סווינגרים קיצונית בכוונה על מנת להביע עמדה. אני אומר שיש אנשים שהם לכאן ולכאן. כל אחד חושב ועושה מה שטוב לו. כמו שאתה לא יכול להגיד שלהחליף בנות זוג זה משהו רע, אלא רק שאינך מסכים עם זה ולא מבין את זה, ככה אתה לא יכול להגיד שזה שזה מפריע לי שמסתכלים על בת הזוג שלי זה רע וזה שאני רואה את זה בצורה שבה אני רואה את זה, זה רע. אלא רק שאינך מסכים עם זה. היית However, יכול להגיד שזה שגוי אם היית שומע בחדשות שמישהו נרצח על ידי בגלל זה.

אני חושב שהמרחק ביני לבין כל אותם שרוצחים וכו' בגלל זה, הוא ענק.

אני כן חושב אבל שאם בת הזוג בגדה (כנ"ל גם ההיפך) - אין פה מה לשקם. וכמו שנתנאל אמר, אף אחד לא יכול להעיד על מעשיו אלא אם חווה את זה. אני לא חוויתי, אבל אני חושב שככה הייתי מגיב.

יהיה מעניין לראות את כל אותם אלה שהיו מנסים לשקם את המערכת יחסים אחרי זה, מה הם היו עושים במצב כזה.

ואגב, יש קטע שכל מי שבגד פעם אחת, לרוב יבגוד עוד. משהו שאפשר לפגוש בלא מעט מקרים וסיפורים של אנשים מסביב.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

רק תיקון קטן, שיחים סעודים לא בנו שום דבר, הם רק מימנו.. הכסף זורם אליהם ממתחת לאדמה והם לא צריכים שום חוש עיסקי בשביל זה.

לזרוק כסף שלא עשית כלום בשביל להשיג אותו על פרוייקטים הזויים זה לא מונע מאדם להיות כלומניק..

ממתי "סוינגרים" הפך לקללה?? מה רע בסוינגרים?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
בנוגע לחוסר בעמוד שדרה - אין צורך שרומן יעלה את אותן הסיבות על מנת שאוכל לחשוב עליהן בעצמי. אדם שנשאר עם זוגתו שבגדה בו, בסופו של דבר נובע מתוך סוג של פחד שהוא נמצא ביסוד של שלל סיבות - בין אם צוינו בשרשור ובין אם לאו. כך שלא "תפסתי טרמפ" על זה.

ממש, אבל ממש, אבל ממש ממש - לא.

זה בדיוק מה שאתה לא מסוגל (ונראה שלא מנסה) להבין.

זה לא בהכרח קשור לפחד - בכלליות אני לא התחברתי לקו שרומן ופאלו הציגו (אני מבין אותו וברור לי שהוא נכון, פשוט מבחינתי זה לא הissue המרכזי), הסיבה שאתה מנתח את זה ככה ו"ברור לך" שהכל נובע מפחד, היא שאתה לא רוצה/מסוגל להבין דעות שונות משלך - ככה זה עם אנשים בעלי קבעון מחשבתי (כמו שאתה מעיד על עצמך).

אני יכול להעיד רק על עצמי - אני ואשתי יחד כבר למעלה מ8 שנים, אם חלילה יקרה כזה דבר, אני לא ארוץ לפרק את החבילה - לא בגלל שאני מפחד על הבית שלנו או מלהיות לבד, אלא בגלל שהקשר שלנו יותר מדי חזק ועמוק בשביל שאקרע אותו בלי למצמץ ורק בגלל הגדרה יבשה. מבחינתי השותפה שלי להמשך החיים והזוגיות שלנו היא הרבה יותר מרק הגדרה של מונוגמיה מינית.

אני אברר מה קרה, למה קרה, האם זה מקרה נקודתי או מתמשך, האם הקשר שלנו חרא ודורש פירוק או האם זו טעות נקודתית מבחינת שנינו. כל מקרה לגופו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...