Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לסלוח לא יקרה במקרה כזה, לא רואה את עצמי סולח למישהי שעשתה טעות כזו.

אבל להעיף את הצד השני בוודאות שאעיף.

כמובן שזה קל יותר כשאתם זוג רגיל / נשוי ללא ילדים - לפני שבוגדים צריך לחשוב, ובמיוחד אם יש ילדים במשפחה - הנזק אדיר.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

כל אלו שאומרים ״עברנו הרבה, יש משפחה, ילדים, צריך להסתכל אולי אני גרמתי לזה, אני מאוד אוהב אותה ואולי אפשר לתקן״ - נסו לומר את כל זה אחרי שתדמיינו שמישהו אחר תקע את איבר מינו למקומות שאתם לא רוצים לחשוב עליהם, בגוף בנות הזוג שלכם.

אתה לא יכול לנשק אישה או ללכת אפילו לישון איתה באותה מיטה אחרי שאתה יודע שהפה הזה נגע בדברים שלא היית רוצה - בזמן שהוא אמור להיות שמור לך.

לשמור על משפחה בשביל ילדים? אז מה, תחיו 18 שנה בחיי עצבים וכעס עם אדם שאינכם רוצים להיות איתו ותשחקו אותה אוהבים בשביל הילדים? נו באמת. צריך המון שליטה עצמית ויכולת לשים על עצמך פס בשביל מישהו אחר, אבל באופן טוטאלי, במשך המון שנים. לשחק במשפחה עם מישהי שאינכם יכולים לסבול. Sorry, too much self respect. לא משנה כמה אתה אוהב אותה, לא משנה כמה טוב היא עשתה - הכל אמור להמחק ברגע שהיא בוגדת.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

סמירו, אשתך הייתה בתולה? סורי על השאלה, כן? אתה היית בתול? הטיעון הזה של מישהו תקע הוא מאד ימי הביניים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפי התגובות של חלק נכבד מהאנשים פה אני רואה שבכיף אפשר לפתוח כאן תת-פורום Cuckolds.

ממש לא. פשוט כשמתבגרים ורואים מה קורה מסביב מבינים שהתרחיש לא כזה דמיוני. ככזה הוא מאבד מהדרמטיות. תוסיף לזה שחיקה שטבעית לכל קשר ותבין למה אתרים כמו אשלי מדיסון מגלגלים חבילות.

אף אחד לא חי בסרט שזה כיף או חיובי, אבל אלה החיים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפי התגובות של חלק נכבד מהאנשים פה אני רואה שבכיף אפשר לפתוח כאן תת-פורום Cuckolds.

אולי, אבל מה שבטוח זה שאפשר גם לפתוח תת-פורום לאנשי מערות. קח לך מספר שרשורים לדיון:

1. כמה כבשים שילמתם לחמיכם כדי לבקש את ידה של בתו?
  2. דרכים להרחקת עטלפים
  3. מהו הכלי היעיל ביותר לכריתת הדגדגן של האישה לאחר החתונה?
  4. הבערת אש - מהי האבן היעילה ביותר?

שמעתי שבדיוק מחפשים מנהל פורום. נראה לי תפור עליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל מי שכותב כאן שיכול לסלוח, כנראה שזה לא קרה לו, לא מהתנשאות או מניסיון, אבל קשה לי לדמיין מצב שאני חוזר למישהי גם אחרי בגידה, עם כל הכבוד לילדים

איך אפשר לישון עם בנאדם ששניכם יודעים שהיה עם אחר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
סמירו, אשתך הייתה בתולה? סורי על השאלה, כן? אתה היית בתול? הטיעון הזה של מישהו תקע הוא מאד ימי הביניים.

+1.

באמת קשה לי להבין את הנחרצות הזאת של חלק מהמגיבים שמוכנים בשניה למחוק את הכל מבלי אפילו לנסות לתקן.

יש בחיים כל כך הרבה פיתויים לבגידה, גם מצד נשים וגם מצד גברים שצריך לדעתי לשים דברים בפרופורציות ולהבין שמשהו כזה עלול לקרות, גם עלול לקרות לכל אותם נחרצים שאומרים “אני לעולם לא אבגוד“.

איציק,

בוא נודה פעם אחת ולתמיד- חוץ מבסרטי פורנו, התחת זה חור שמוערך יתר על המידה.

;)

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש הבדל בין העבר לבין ההווה. יש הבדל בין כך שזוגתך הייתה עם מישהו לפנייך לבין כך שהייתה עם מישהו בזמן שהיא איתך. מי שלא רואה את ההבדל - צריך לשבת עם עצמו ולחשוב.

זה שיש המון פיתויים לבגידות לא הופך את זה לבסדר או למשהו שאפשר בכלל להבין. רוצה לזיין מישהי אחרת? תיפרד מזוגתך. מה הקטע לבגוד?

איך תגיד למישהי "אני אוהב אותך" אחרי שאתה יודע שבמקום להיות איתך, היא גנחה בגלל מישהו אחר? איזה שטויות.

מי שמסוגל להתעלם מזה "ולתקן" ו"לאזן את המאזניים" וכו' - א. חסר כבוד עצמי. ב. חסר עמוד שדרה.

פורסם (נערך)

ולדעתי, מי שרואה באשתו בתור רכוש ותו לא, כזה שאפשר לזרוק לפח ברגע שמישהו אחר נגע בה וללא שום קשר לסיטואציה, הוא כנראה אדם שבטי לא חכם במיוחד עם הגיון של ערס ארצישראלי מצוי.

הרי מבחינה *רציונלית*, אין לדעה הזו הרבה הגיון (יש קצת, אבל התומכים בשיטת ה"בעט אותה מהבית" דאגו להסביר שלא הגיון הוא המניע, אלא האגו). אפשר לתת כאן המון דוגמאות שיראו מדוע הדעה הזו נובעת כמעט לחלוטין משיקולי אגו ורכושנות, אבל היות והאנשים שמחזיקים בדעות כאלו בד"כ מגיעים מהמפעל 'סגורים' לעדכוני תוכנה - אין ממש טעם.

אולי, אבל מה שבטוח זה שאפשר גם לפתוח תת-פורום לאנשי מערות. קח לך מספר שרשורים לדיון:

1. כמה כבשים שילמתם לחמיכם כדי לבקש את ידה של בתו?
  2. דרכים להרחקת עטלפים
  3. מהו הכלי היעיל ביותר לכריתת הדגדגן של האישה לאחר החתונה?
  4. הבערת אש - מהי האבן היעילה ביותר?

שמעתי שבדיוק מחפשים מנהל פורום. נראה לי תפור עליך.

נראה שתהיה תחרות על התפקיד :o

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יש הבדל בין העבר לבין ההווה. יש הבדל בין כך שזוגתך הייתה עם מישהו לפנייך לבין כך שהייתה עם מישהו בזמן שהיא איתך. מי שלא רואה את ההבדל - צריך לשבת עם עצמו ולחשוב.

זה שיש המון פיתויים לבגידות לא הופך את זה לבסדר או למשהו שאפשר בכלל להבין. רוצה לזיין מישהי אחרת? תיפרד מזוגתך. מה הקטע לבגוד?

איך תגיד למישהי "אני אוהב אותך" אחרי שאתה יודע שבמקום להיות איתך, היא גנחה בגלל מישהו אחר? איזה שטויות.

מי שמסוגל להתעלם מזה "ולתקן" ו"לאזן את המאזניים" וכו' - א. חסר כבוד עצמי. ב. חסר עמוד שדרה.

זוגיות במובנה המשפחתי היא, קודם כל, יחידה כלכלית. שהית כל, היא אזור נוחות. ענייני רגש ואהבה חולפים עם הזמן, או לכל הפחות פוחתים. לפרק יחידה כזאת בגלל סקס?

עוד כמה שנים לא תרצה, תמות לזיין מישהי מהצד. לא מישהי ספציפית, כל אחת. תיזכר בהצהרות הנחרצות שלך, תצחק קצת, אולי ההיפך - תהיה עצוב, אבל זה המצב. אני כבר לא מדבר על הצד השני.

יש כ"כ אילוצים שמשפיעים על זה - שחיקה, התרגלות, קריירה, ילדים, תקופות כלכליות טובות, תקופות כלכליות רעות - אתם פשוט לא חושבים רחוק, אלא ילדותי ומקסימליסטי מדי.

כבוד עצמי? עמוד שדרה? בשלבים מוקדמים כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים ככה. אז אחד מהשניים - או שכל בעלי עמוד השדרה והכבוד העצמי התרכזו כאן בשרשור, ולכבוד הוא לנו, כן - תמיד שמחים ללמוד [emoji6], או שזה פשוט יעבור לכם והסטטיסטיקה תבוא לעזרכם.

רק תחשבו שמה שמפריד בין זה שגמרו לזוגתכם בפה לבין זה שתגלו את זה זה מסטיק אורביט בדרך הביתה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זוגיות זו יחידה כלכלית? תשמע כל מה שרשמת לגבי זוגיות - זו דרך הסתכלות עצובה על החיים לדעתי. אם אין פה עניין של אהבה ורצון להיות עם האדם שנובע ממשהו שהוא יותר מאזור נוחות, התרגלות ויחידה כלכלית - תהיה לבד. למה להכניס את עצמך לברוך הזה?

הרי לבד אפשר להתנהל כלכלית הרבה יותר טוב, אתה עצמאי וחופשי לחלוטין. אין אישה שרוצה לבזבז כספים על דברים (וגם שרוב הזמן אישה מרוויחה פחות אבל מוציאה יותר) כך שיחידה כלכלית כזו היא גרועה. יחידה כלכלית שתהיה מורכבת ממך בלבד תהיה טובה יותר. (כמובן בתנאי והשכר אינו נמוך במיוחד).

תוכל גם תוכל לזיין כל מי שתרצה. אין לך גם מה לדאוג שיתפסו או לא יתפסו. למה לחיות את החיים בפחדנות? כי זה נוח, כי התרגלת, כי מבחינה כלכלית זה עדיף?

מה גם, למה לסבול את כל הdown sides בזוגיות (בלבולי מוח, דרישות, תוציא את הזבל, שטוף כלים, בלה בלה בלה משהו עם ילדים, אתה עובד יותר מדי) וכו - אם אתה לא אוהב את זוגתך?

ומבחינתי כן, הגוף של זוגתי שייך לי ולאף גבר אחר אין מה לגעת בו או אפילו להסתכל עליו. ברגע שהיא מיוזמתה רוצה את זה - אין לי מה לחפש ביחד. ואגב, אותו דבר גם הפוך. לטעמי בני זוג צריכים לרצות את כל מה שכרוך בזוגיות ובבן זוג שלך - ולא כי זה נוח ורגיל ומפחיד להיות לבד. אז כן, מי שבוחר להתנהל ככה מהסיבות שצוינו בהודעה שמעליי - חסר עמוד שדרה.

• תוכן חדש...