Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
איכות הקשר לאחר המקרה יכולה להיות ברצפה, ויכולה להיות טובה יותר - זוגות ששרדו משבר לעיתים יוצאים מחוזקים.

אני לא מסכים עם החלק המודגש, מבחינתי בגידה זה טאבו ענק,אם אני נכנס לזוגיות עם אדם הקשר אמור להיות טהור בטוב וברע,

ללכת לבגוד זו הדרך הקלה, לתחזק זוגיות זה כבר משהו אחר, כמובן שזה מאד אישי ותלוי בנסיבות,

אבל אני יודע על עצמי שאם חלילה אקלע למצב כזה גם אם אחליט לא לפרק את החבילה בגלל התא המשפחתי זה ירדוף אותי כל החיים ואני לא אהיה מסוגל באופן מוחלט לסלוח ולשכוח, בגלל זה נאמר פה שיעדיפו לא לדעת אם דבר כזה יקרה אי פעם אצלם.

מבחינתי לפחות, זה לא עניין של אגו, אלא איך שזוגיות ומשפחה נתפסים לפי השקפת העולם שלי.

אני יודע שלא הייתי בוגד לעולם, שום סיכוי, לכן אני גם לא הייתי סולח על בגידה.

אז כמו שאמרתם, העולם לא שחור ולבן, כל אחד קובע לעצמו את רמת האפור בכל דבר בחייו, אני לא הייתי סולח על בגידה, הייתי מפרק את החבילה, אני מניח שלמישהו נשוי עם ילדים זה יותר מסובך.

+1

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
ברור.

כמו בשיווק, מה שחשוב זה location, location, location...

זה תופס גם בטרור, לפחות במקרה של ahmad the dead terrorist.

פטר,

אני לא חושב שרצון לנסות להתגבר על בגידה מגיעה מתוך איזו שאיפה שאם מי מאיתנו יבגוד אז האישה תנקוט גישה כזאת בעצמה.

זה נובע מההכרה בכך שאנשים לעיתים מקבלים החלטות שגויות בחיים ולכן רגע לפני שזורקים הכל לפח מוטב לעצור לרגע ולחשוב על כל ההשלכות.

אתה נמצא בזוגיות עם מישהי כי אתם אוהבים אחד את השניה, אתה מוכן לזרוק לפח את כל מה שעברתם יחד רק כי היא שגתה?

יש לאישתי כל כך הרבה מעלות ועברנו כל כך הרבה יחד, עם כל הכאב שבגילוי הבגידה- יש על המאזניים מספיק מטען כדי שלכל הפחות אבדוק מה השתבש ואיך ניתן לתקן.

וזה עוד בראייה יבשה מבלי להכניס את הילדים לתמונה.

לגבי ההצהרה שלך שאתה יודע שלעולם לא תבגוד- מצד אחד אתה מכיר את עצמך הכי טוב, מצד שני אתה יודע למי נתנה הנבואה.

אני מעריץ את אישתי ברמות שלא ניתן לתאר, היא מדהימה וממרום 8 שנות נישואין יכול לומר בלב שלב שההחלטה להתחתן איתה היתה ההחלטה הכי חכמה שעשיתי מעודי.

גם בפן המיני לא חסר לי כלום, להיפך, מאחל גם לרווקים פה......

האם זה ערובה לכך שלא אבגוד?

אני כנה מספיק עם עצמי וגם עם אישתי כדי לענות חד משמעית- לא.

זה לא ערובה לכך שלא אבגוד, החיים לעיתים מובילים אותך למסלולים שבכלל לא חשבת עליהם אז מי אני אתחייב על זה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

(נכתב לNUKER)

אין לך מה להסכים, מדובר בעובדה. יש זוגות שהדעות שלהם שונות מהסטנדרט השבטי, והזוגיות שלהם משתפרת אחרי משבר שמוכיח עד כמה היא יותר עוצמתית מכל מיני שיט שקורה, מכיר כאלו ברמה האישית ככה שחוסר ההסכמה שלך חסר תכלית.

אם הייתי אומר שכל הזוגות יוצאים מחוזקים, היית יכול לא להסכים. אם אני אומר שאני מכיר כאלו אישית, חוסר ההסכמה שלך הוא בגדר אבסורד...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לדעתי אין טעם בדיון הזה כל עוד אנחנו לא יודעים כמה דברים בסיסיים על אנשים שמביעים דעה.

רצוי לציין, גיל, מצב משפחתי, כמות ילדים והתחייבויות משותפות. כבטוח שמערכת שיקולים של רווק שיוצא עם מישהי חודשיים ותופס אותה מפלרטטת עם מישהו תהיה שונה מזו של נשוי 15 שנה +3 עם עוד 10 שנים למשכנתא והבטחת טיול בר מצווה לדיסניילנד לבן הבכור.

יש כאן שיח של חירשים עם עוורים.

כפי שאמר ידידנו FALOU פעם כשהתנהל דיון דומה: אתה רוצה לראות את הילדים כל יום ולא במסגרת הסדרי ראיה.

פורסם
בגידה זה לפתח רגשות כלפי משהו\משהי אחר\אחרת.

כל השאר זה רעש רקע.

אז אתה בעצם אומר שסתם אקט מיני פיזי ללא רגש, עם מישהו סתם התחשק לך עליה כי היא כוסית לא נחשב בגידה? עם זה אני לא מסכים, לדעתי זאת כן בגידה.

פורסם (נערך)

פטר שאלת מה ההגדרה שלנו לבגידה או ביקשת שנשכנע אותך שההגדרה שלנו היא היא הנכונה?!

ברור לי שהגישה שלי לנושא קצת קיצונית. יותר מזה, בת הזוג האחרונה שלי אפילו מצאה אותה מעליבה ושיחקה לי אותה "אתה לא אוהב אותי" (אהבתי מאוד) אם היא הייתה אומרת שהיא רוצה את הגבר הזה או ההוא ואני הייתי אומר לה לכי על זה (היא אף פעם לא הלכה).

כך שאני לא מנסה לשכנע אף אחד.

לאו דווקא יגאל,

אנשים בוגדים גם בלי לפתח רגשות כלפי האחר.

שוב, זה עניין של הגדרה לבגידה, וההגדרה שלך בבירור שונה משלי.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

שאלתי מה ההגדרה שלכם.

אני הבעתי את דעתי, אנחנו לא חייבים להסכים, כמו שרמאתי בהתחלה, כל אחד מגדיר לעצמו את רמות האפור, אין פה חוק, אין פה נכון לא נכון, כל אחד והאני מאמין שלו.

פורסם

אור,

זה שאתה מכיר אישית זה לא אומר הרבה,אתה רואה זוג כזה מבחוץ,

אבל כשהם רבים בבית אתה לא נמצא שם,

בכל משבר קטן בכיוון כל החרא צף ,מחיקת זיכרון נקודתית עדיין לא קיימת כמדומני.

אין באמת מה להתווכח כל אדם והשקפתו אבל ,אדם ליברל ככל שיהיה ביחסים גם אם כבר התקדמו הלאה והכל טוב ויפה איפשהו הג'וק הזה שהושתל יחיה,

כמה הוא רעב ויידע להראות שהוא קיים זה כבר סיפור אחר.

פורסם (נערך)

ההגדרה של יגאל היא ההגדרה שעונה עבורי על המושג "בגידה קשה" (פיתוח רגשות כלפי אחר), מקרה כזה יהיה מאוד בעייתי ועלול להוביל לפירוק החבילה.

ההגדרה שלך של "אקט פיזי חד פעמי" היא ההגדרה שלי ל"בגידה קלה", כזו שאני אכעס עליה אבל בתכלס אם זו כל המהות שלה, אוכל לסלוח ולהמשיך הלאה. האהבה שלי לאשתי גדולה יותר מאיזו טעות חד פעמית סתמית שאין לה שום השלכה מלבד הפגיעה ברכושניות שלי על אשתי (או בקצרה: אגו).

ניוקר, שים לב מה אתה אומר, הדעה שלי על אנשים קרובים שאני מכיר כבר שנים פחות חזקה מהדעה שלך כלפי אנשים שאתה בכלל לא מכיר ומחזיקים בדעות שאתה לא ממש מבין.

אגב - נשוי + חתולה, זוגיות של 8-9 שנים אבל אל תלשינו לה שאני לא זוכר מס' מדויק.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

לכל הרכושניים למינהם, לא שמעתם על sharing is caring???

:lol:

ואם לחזור לרגע רצינות, עוד שאלה מעניינת שעולה לי לאלה שיותר רכושניים כלפי בת הזוג- האם מפריעה לכם הידיעה שלפני שנכנסתם לזוגיות בת הזוג שלכם היתה עם גבר\ים אחר\ים?

שואל כי לעיתים הרכושניות הזאת הולכת יד ביד עם העניין שהעלתי, שמעתי על גברים שזה ממש "הוריד להם" כשהבינו שהבולבול שלהם אינו הראשון שביקר את בת הזוג (השם יישמור) או כאלה שבכלל ירד להם כשהבינו שחברה שלהם בעלת נסיון מיני עשיר ולעיתים אף רב מזה שלהם עצמם.

אגב לצורך הדיון, נשוי 8 שנים, 2 ילדים, עסק משותף, 12 דגים, סממית אחת שמופיעה בלילות וג'וק צעיר שאישתי הרגה לא מזמן אבל סביר להניח שאמא שלו עוד בסביבה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נסה לדלג פעם על מתנה ליום הנישואין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין לי הרבה סבלנות וסובלנות כלפי אנשים שלא מתנהגים בהתאם למה שאני מאמין ואין אצלי הרבה "סקנד צ'אנס".

אני אדם מאוד שחור לבן, אין אצלי באמצע בשום דבר.

ניתקתי קשרים ברגע אחד עם אנשים שהיו חברים שלי מכתה ו' בגלל חילוקי דעות פוליטיים, אז אני בטוח אנתק כל קשר ואסרב לגדל ילדים עם אדם שבגד בי.

תגיד, קל לך לחיות ככה? החיים רחוקים מלהיות שחור ולבן.

גבר בוגד בגלל שהוא חרמן, הוא חייב לדחוף את הזה שלו לאיזה שהוא חור.

אשה תבגוד לרוב מסיבות הרבה יותר עמוקות שקשרות לחוסר סיפוק מהקשר.

בגידות מחרמנות נטו לא כאלה נפוצות, דווקא שם פתאום מתעורר לרוב הגברים מצפון. גבר, באופן כללי, עצלן מיסודו. אם הכל נוח לו, ישכב לו על הספה עם קפה/בירה ויראה טלויזיה, בבית ולא בדיי-יוז. כדי שגבר יבגוד במודע, ולא באיזה זיון-סטלה, גם האישה צריכה להשתדל, בדיוק כמו במקרה שלה. בבגידה תמיד אשמים שני בני הזוג, לרוב בחלקים שווים.

כשהייתי צעיר, תמיד חשבתי שהעולם הוא שחור-לבן. עם השנים כשהתבגרתי, הבנתי שבין לבין יש לפחות עוד 50 גוונים של אפור, והם נמצאים בכל תחום בחיים.

בדיוק.

אני יודע שלא הייתי בוגד לעולם, שום סיכוי, לכן אני גם לא הייתי סולח על בגידה.

הסיבה שאתה אומר את זה, לדעתי, היא המערכת הזוגית שבה אתה נמצא (או כל אחת אחרת בה היית נמצא לאור העקרונות שלך) וחוסר המחויבות ההדדית הכמעט מוחלט באותה מערכת. תחשוב על זה.

חלק ניכר מהמגיבים פה פסקנים במידה מטורפת - אין לכם מושג מה יקרה בסיטואציה מסויימת שתוציא אותכם מאזור הנוחות שלכם, בין אם עקב שגרה, מעשה כלשהו של בת הזוג או סתם הזדמנות שתיקרה בדרככם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל התגובות כאן הן של גברים.

מעניין לראות מה נשים חושבות על זה. אם יש לך חברה/אישה מהסוג המעצבן ששואלות שאלות כמו "אם היית מגלה שאני בוגדת בך מה היית עושה"?

אז אתה במלכוד. כי אם אתה אומר שאתה סולח, היא תבין מזה שהיא לא מספיק חשובה ומיוחדת בעיניך, אחרת לא היית עובר לסדר היום.

אם אתה אומר שאתה לא סולח ונפרד, היא תחשוב שאתה לא אוהב אותה מספיק, אחרת היית מתאמץ לסלוח לה.

בקיצור, מה שאתה לא יודע לא יכול להזיק לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...