Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות מחברת TOP Rent-a-Car בבולגריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המלצות עליהם באתר "למטייל" שכרתי מהם בסאני ביץ'

מכונית רנו טוויזי חשמלית עם 2 מושבים.

כשלקחתי מהם את המכונית הם לא איפשרו לעשות ביטוח עם ביטול השתתפות עצמית.

החוזה היה בבולגרית בלבד, ללא עותק באנגלית.

הם חייבו את כרטיס האשראי שלי בפקדון של 75 אירו, בנוסף לעלות ההשכרה.

צלמתי בוידאו ובסטילס את "הנזק החמור" ואת הויכוח איתם באנגלית העילגת שלי.

בזמן ההשכרה עשיתי כמובן סיבוב בדיקה יסודי מסביב למכונית ולא מצאתי שום פגם.

כמובן שבמשך היומיים של ההשכרה נהגתי בזהירות, לא עליתי על מדרכות, ולא עשיתי תאונות.

בגלל מצוקת חניה באזור+הצורך לטעון את המכונית כל 60 ק"מ, לאחר כל נסיעה חניתי וטענתי את המכונית במגרש תחנת ההשכרה.

הנסיעה הכי ארוכה שעשיתי הייתה מSunny Beach לPomorie

20 ק"מ לכול כיוון וכשחזרנו נשאר רק 22% טעינה בסוללות המכונית.

https://www.google.co.il/maps/dir/Pomorie,+Bulgaria/42.693573,27.709129/@42.5705639,27.6430211,14.15z/data=!4m14!4m13!1m10!1m1!1s0x40a697e48f0ddb6b:0x90bc7d5e5b138795!2m2!1d27.6155704!2d42.5680485!3m4!1m2!1d27.6477222!2d42.6452242!3s0x40a69922ffe0d295:0x87bb3a9427895af5!1m0!3e0

בחניה של המלון בו שהיתי לא היו שקעי חשמל לטעינת המכונית.

ביום האחרון, בבוקר כשרציתי להחזיר את המכונית(היא כבר הייתה מהלילה בתחנת השכרה, בחניה ובטעינה, רק היה צריך לעשות את הפרוצדורה של זיכוי הפיקדון+החזרת המפתחות).

קבלתי טלפון מהם שיש "נזק חמור" ושהם יורידו לי "רק" 30 אירו מהפיקדון.

מה הנזק? חתיכת פלסטיק קטנה שחורה, ללא שום שריטה, שבר או סימני פגיעה, שפשוט לא ישבה במקומה בצורה מושלמת, בתחתית הרכב בצד שמאל, בין הדלת לגלגל הקדמי-שמאלי.

אין לי ספק שהנזק הזה לא היה באשמתי, אולי נגרם על ידי השוכרים הקודמים ופספסתי אותו מרוב שהיה מינורי, או חמור מכך, חבלה מכוונת של עובדי החברה, בזמן החניה במגרש שלהם, על מנת לעקוץ אותי.

כל מה שהם צריכים לעשות על מנת "לתקן" את "הנזק", זה להרים את המכונית על ג'ק לשחרר ולהבריג מחדש בורג בתחתית הרכב.

אבל הם התעקשו לחייב אותי 30 אירו, צחקו לי בפנים, כשראו אותי מצלם.

1280_0_d8f13c9b-132b-4dd8-bdbe-57d7356501a2.jpegה''נזק'' שעלה לי 30 אירו

צילמתי את הוויכוח אתם

www.youtube.com/watch?v=ts9r3yIUlsM

פורסם

שכרתי דרכם רכב בבורגס. החסרון היחיד בעיני ,הוא המצאות רכבים רומניים (דאצ'ה ) בצי שלהם. מעבר לכך השירות היה בדיוק כפי שהובטח (הזמנתי דרך אתר שלהם, כי היו הכי זולים - בדיעבד הבנתי כי זה בגלל דאצ'ה :) ).יתרון/חסרון נוסף - לא מקבלים מאסטרקארד,אך ניתן להשאיר פקדון במזומן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

נראה שאכלת סרט רע עם הרכב החשמלי.

מה היה השיקול מהתחלה להשכיר אחד כזה? הרי נראה שעם כמות הק״מ שנסעת היית מסיים את כל הטיול בטנק דלק אחד.

• תוכן חדש...