Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאלו שאומרים שג'אנט סיני הוא אסון ויש כאלה שאומרים שאין שום בעיה.

חוץ מזה, הג'אנטים הסיניים בעיניי יותר יפים מהמקוריים כי מנסים לעשות מהם עיצובי "צעצוע" וזה לפעמים נותן מראה הרבה יותר קרבי לרכב מאשר ג'אנט מקורי כמו בטויוטה למשל שנראים כמו טאסות.

להשקיע מלא כסף על ג'אנט איטלקי לרכב פשוט ועממי כזה?לא בטוח...

חיפשתי בפירוק ג'אנטים מקוריים לוולוו 940 ואמרו לי לא להתקרב לסיניים (לא שהתכוונתי) בטענה שהם ישברו :lol:

פורסם

והרבה נוסעים על צמיגים סיניים ויגידו לך שהם לא עושים בעיות. חבל שאלה שהיו מעידים אחרת - מתים.

בכל מקרה, דעתי היא - או שתחליף לג'אנט איכותי או שתשאר עם גלגלי ברזל.

אין פה קשר למשכורת שלך. בטיחות באה לפני קוסמטיקה.

פורסם
לא הבנתי כלכך מה קשור שלא הייתם משקיעים בגטס ג'אנט.

הרכב לא מכוער, עצם העובדה שהוא חרוש נותנת לו את הסטיגמה הזו?

שטויות במיץ ..

וג'אנט יגרום לגטס להיראות שונה משאר המוני הגטס שיש על הכביש, לאו דווקא פחות "גטס" ..

בכל אופן תודה, אני אבדוק לעומק לגבי הסיניים האלה.

עיניין של יופי הוא סובייקטיבי ואישי (כל אחד עם הטעם שלו), לא קשור לסטיגמות. גם מאזדה 3 יש כמו זבל על הכביש מכל הדורות ואני עדיין חושבת שהרכב יפה. גטס, לטעמי האישי, פשוט לא.

סביר להניח ש*לך* האוטו יראה שונה מאחרים עם הג'אנטים, לסובבים אותך לא ממש, כי לרוב אף אחד לא באמת מתעמק ברכבים האלו ולא יחפש מה שונה.

והרבה נוסעים על צמיגים סיניים ויגידו לך שהם לא עושים בעיות. חבל שאלה שהיו מעידים אחרת - מתים.

אותי לא תתפוס עם צמיג סיני\פגום על הרכב, אבל אשמח לדעת אם יש בידיך נתונים סטטיסטיים מדוייקים לגבי הקשר בין אחוז התאונות הקטלניות לשימוש בצמיגים סיניים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בכל מקרה, דעתי היא - או שתחליף לג'אנט איכותי או שתשאר עם גלגלי ברזל.

אין פה קשר למשכורת שלך. בטיחות באה לפני קוסמטיקה.

אז אני לא מבין למה הנושא הזה כלכך לא מדובר?

כי הרי הגיוני לי שאם ג'אנט סיני היה כלכך לא בטיחותי, היה על זה דיבור כל שהוא,

למה לא שמעתי על זה מעולם לפני ..

נראה לי קצת מוזר שזה כל כך לא בטיחותי.

חוץ מזה, הבנתי שהג'אנט גם נורא תלוי בצמיגים שהוא מורכב עליו.

עד כמה הם איכותיים ועד כמה הם לא .. רציתי לדעת אם זה גם נכון?

פורסם

אין לי יותר מידי מידע מבוסס על הנושא, אבל הגאנטים האלה מקבלים שנה אחריות, משמע מישהו ישב ובדק וסטטיסטית לפחות בשנה הראשונה לא אמורה להיות שום בעיה, ואם תהיה יש אחריות, ההבדל במחיר הוא עצום גם אם כל שנה תחליף זה עדיין יצא משתלם.

ודבר אחרון מכון התקניים, הגאנטיים האלה נבדקו ועברו את הבחנים שלהם, זה אומר משהו.

בכל מקרה בלי דוחות רשמיים, ואני בטוח שהחברות העולמיות היו מתות להוציא אלף דוחות כאלה, אי אפשר להגיע למסקנות חותכות.

זה שהם פחות איכותיים אי אפשר להכחיש אבל מכאן ולהגיד שהם מסכניי חיים לך ולסובבים אותך זה נראה לי קצת מרחיק לכת.

פורסם
אין לי יותר מידי מידע מבוסס על הנושא, אבל הגאנטים האלה מקבלים שנה אחריות, משמע מישהו ישב ובדק וסטטיסטית לפחות בשנה הראשונה לא אמורה להיות שום בעיה, ואם תהיה יש אחריות, ההבדל במחיר הוא עצום גם אם כל שנה תחליף זה עדיין יצא משתלם.

ודבר אחרון מכון התקניים, הגאנטיים האלה נבדקו ועברו את הבחנים שלהם, זה אומר משהו.

בכל מקרה בלי דוחות רשמיים, ואני בטוח שהחברות העולמיות היו מתות להוציא אלף דוחות כאלה, אי אפשר להגיע למסקנות חותכות.

זה שהם פחות איכותיים אי אפשר להכחיש אבל מכאן ולהגיד שהם מסכניי חיים לך ולסובבים אותך זה נראה לי קצת מרחיק לכת.

תודה ערן.

עשיתי חיפוש מעמיק יותר באינטרנט לגבי ג'אנט סיני - ומצאתי כאן בפורום את השרשור הזה - כאן

אתם מוזמנים לעיין. תפסיקו להגזים ולהרחיק בכל הקשור לג'אנט סיני, לכל דבר יש תו תקן, כל דבר עובר בדיקה.

זה לא היה מגיע לידיים שלנו אם זה היה כלכך נורא.

פורסם

אין בידי נתונים סטטיסטיים בכלל.

אבל, כשמדובר ברכיב היחיד שהוא הקשר שלך אל הכביש ושכל תקלה פטאלית בו תוביל כמעט בהכרח לתאונה עם פוטנציאל ממשי למוות - אז תסלחו לי אבל לא הייתי לוקח פה סיכון גם אם הוא קטן.

אם הבחירה הייתה ג'אנט סיני זול או ג'אנט איכותי יקר - ניחא. אבל זה לא המקרה. יש את האופציה שהיא גם הכי בטיחותית וגם הכי זולה שזה להשאר עם גלגלי ברזל. אז תסלחו לי אבל לשים שיקולי קוסמטיקה לפני בטיחות לדעתי זה פסול, וכמו שהראתי אין פה שום שיקול כלכלי.

פורסם

כולם פה מדברים באוויר.

נגיד ואני מוכן להתפשר על העיצוב, אבל לא על האיכות- האם קיימים ג'אנטים איכותיים אבל פשוטים?

משהו מחברה טובה אבל לא ספורטיבי ולא המקורי של הרכב?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

גם אצלי ג'אנטים סינים יצרו רעידות במהירות גבוהה עד שנפטרתי מהם.

קונים מקורי במחיר מפולפל או יד שניה. אם אתה חייב סיני אז רק בחנות רצינית שנותנת אחריות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אנשים פה מריצים שטויות בכמויות שלא יאומנו.

כל ג׳אנטים שמגיע לארץ באופן סדיר ורישמי עובר בדיקות של מכון התקנים ומחויב לעמוד בתוי תקן ואיכות מסויימים.

להגיד שג׳אנט סיני זו סכנה בטיחותית זה פשוט לא נכון.

לי אישית היו שלושה סטים סיניים על רוב הרכבים שלי. קיבלו מכות ממדרכות, נכנסו לבורות, השתפשפו ושם דבר לא נגרם להם. לא התפרקו, לא נשברו ולא הפכו לדובי גל. אם רק הייתם יודעים כמה רכבים על הכביש נוסעים עם ג׳אנטים סיניים הייתם מדברים אחרת.

פורסם

הבעיה עם סיני זה שקשה מאוד להבדיל בין סיני טוב לסיני גרוע.

הבדיקות של מכון התקנים כנראה לא שוות יותר מידי כי אני מכיר לא מעט אנשים שנכוו עם ג'אנטים סינים.

אם כבר סיני אז רק מחנות מסודרת וגדולה שנותנת אחריות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אנשים פה מריצים שטויות בכמויות שלא יאומנו.

כל ג׳אנטים שמגיע לארץ באופן סדיר ורישמי עובר בדיקות של מכון התקנים ומחויב לעמוד בתוי תקן ואיכות מסויימים.

יפה שאתה סומך על מכון התקנים שלנו. אתה ממש חושב שיש להם ציוד נדרש לכל הבדיקות? אני חושב שהם פשוט מסתכלים על מדבקה של התקן. יש מדבקה? סבבה, עומד בתקן. אני רק מקווה שהמציאות היא אחרת.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אני מדבר על סמך עובדות בשטח. רוב הג'אנטים על כבישי הארץ הם סיניים.

אם באמת הייתה בהם סכנה בטיחותית היו פה תאונות שנגרמו משבירת ג׳אנטים כל שני וחמישי.

מסכים עם הטענה שלפעמים נגרמות רעידות ושצריך לקנות ממקומות מסודרים עם אחריות ופתרונות במקרה שכזה.

פורסם

קניתי מאוטו דיפו 14" סט 1100 ש"ח, אחריות יצרן שנה.

כבר שלושה ימים שאני נוסע עליהם בכבישים בין עירוניים במהירות סבירה (110-130 קמ"ש)

ואין רעידות, נקישות, או כל דבר שמעלה חשד.

אמנם רק שלושה ימים, נכון .. אבל לעת עתה אני מבסוט.

ומקווה שכך יישאר.

החברה היא Yueling סינית. יש להם אתר, שאתם מוזמנים לצפות בו.

הם דיי מוכרים והאמת? נראים דיי אמינים.

אז שורה תחתונה תפסיקו להאמין לכל סטיגמה טיפשית על מוצרים סיניים.

פשוט תבררו, תבדקו ותעמיקו, אתם תמצאו משהו טוב וכמובן לקנות ממקום מוכר.

http://www.yueling.com.cn/en/

• תוכן חדש...