Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב אנשים,

אני מעוניין להרכיב ג'אנטים ברכב, אני יודע את המידות

אני בסך הכל לא מבין מה לבחור אנשים רק אוהבים לזרוק דברים ששמעו וזה מטעה!

ג'אנט סיני זה נורא כלכך!? 4 ג'אנטים סינים ב - 1200 שקל זה מחיר טוב בעצם?

מהו ג'אנט איכותי? מה המחירים שלו?

ועוד משהו בגדר המלצה, אשמח למקום אמין לקנייה והשמה של ג'אנטים באיזור השפלה / מרכז

עדיפות לאשדוד / אשקלון.

תודה רבה אני ממש אשמח לסדר בראש.

:?::-D

פורסם

אני נוסע על ג'אנטים סינים וכבר שנתיים סובל מרעידות שלא נפתרות. בהתחשב בזה שרוב הנסועה שלי היא על כביש 6.

בתור הרכיב היחיד שהוא הקשר שלך עם הכביש, ממש לא הייתי קונה סיניים. תשקיע עוד בג'אנטים טובים או שתשאר עם גלגל ברזל חזק.

פורסם
באיזה רכב מדובר?

1200 שח לאיזו מידה? כי למידה 18 למשל זה מחיר פצצה אבל ל14 הוא די סטנדרטי.

למידה 14 .. הרכב הוא יונדאי גטס 09'

אני רוצה לעצב את הרכב שיראה צעיר יותר ..

הוא נראה משפחתי מדיי כמו המון גטס על הכביש.

רציתי משהו מיוחד.

אבל בכמה מדובר שצריך להשקיע בג'אנט נורמאלי?

ומאיפה קונים ג'אנט נורמאלי ולא סיני? כל המקומות שפניתי אליהם אמרו לי שאין ג'אנט שהוא לא סיני :|

מה שברור לי לא נכון ..

מה אתם ממליצים?

פורסם

אתה יכול ללכת על בטוח ולקנות ג'אנט של מותג מוכר ולא יצרן עלום שם. אני הלכתי על momo. מחיר משתנה ותלוי ביצרן, במידה ובכושר המיקוח מול בית העסק.

אגב, גם אצל ג.מ. פורטל הרוב המכריע זה סיני עלום שם.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

ג.מ פורטל? היכן החנות שלהם נמצאת יש לכם מושג?

אתם מכירים עוד מקומות/חנויות שיש להם ג'אנטים של חברות מותג?

תודה רבה שוב.

ואשמח לטווח מחירים של ג'אנטים מקוריים

פורסם

בג.מ.פורטל (יושבים בבת ים) באמת הרוב היו סיניים. יחד עם זאת, הפונטו שלנו קיבלה שם סט ג'אנטים סיניים עם צמיגי קונטיננטל איכותיים ונסעה שנה שלמה ללא בעיות/רעידות או צרות אחרות (אחרי זה נמכרה אבל חברים אומרים שהיא עדיין נועלת אותם).

אני אישית לא הייתי משקיעה בג'אנטים של מומו לגטס, לא יודעת אם בכלל הייתי משקיעה בג'אנאים לגטס כי זה לא מה שיגרום לרכב להיראות פחות "גטס".

האפשרות הכי טובה ועדינה בעיניי, זה לנסות להשיג את הג'אנטים המקוריים של רמת האיבזור הגבוהה ביותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש כאלו שאומרים שג'אנט סיני הוא אסון ויש כאלה שאומרים שאין שום בעיה.

חוץ מזה, הג'אנטים הסיניים בעיניי יותר יפים מהמקוריים כי מנסים לעשות מהם עיצובי "צעצוע" וזה לפעמים נותן מראה הרבה יותר קרבי לרכב מאשר ג'אנט מקורי כמו בטויוטה למשל שנראים כמו טאסות.

להשקיע מלא כסף על ג'אנט איטלקי לרכב פשוט ועממי כזה?לא בטוח...

פורסם

לא הבנתי כלכך מה קשור שלא הייתם משקיעים בגטס ג'אנט.

הרכב לא מכוער, עצם העובדה שהוא חרוש נותנת לו את הסטיגמה הזו?

שטויות במיץ ..

וג'אנט יגרום לגטס להיראות שונה משאר המוני הגטס שיש על הכביש, לאו דווקא פחות "גטס" ..

בכל אופן תודה, אני אבדוק לעומק לגבי הסיניים האלה.

פורסם
תבדוק בפירוקיות לגבי הג׳אנטים בגרסא המאובזרת יותר.

תודה רבה חבר,

התייעצתי עם כמה אנשים שקנו כאן מאוטו דיפו באשקלון,

גם הם בראש שסיני זה חרא, אבל מה לעשות שהכל יקר כאן.

הם התפשרו ולקחו סיכון על ג'אנט סיני.

עד היום (שנה +) אין שום תקלות, אין רעידות, ואין חלודה.

אני מסיק מזה שהכל כאן סטיגמות והג'אנטים האלה הם בסדר גמור.

או שסתם מזל נאחס לחלקינו.

תודה רבה אפשר לנעול:wink:

קניתי מאוטו דיפו מידה 14" ב- 1100 כול הרכבה ושנה אחריות.

פורסם

קודם כל תתחדש,

ועכשיו הינה דוגמה אישית שלי שאני מכיר וראיתי בעיינים שלי:

לחבר היתה הונדה סיוויק עם ג׳נט סיני חדש שנקנה כשבוע ליפניי המקרה, עמדנו ברמזור והיה גשם הרמזור התחלף והתחלנו לנסוע, הכביש היה מעוקל והאוטו נזרק ופגע במדרכה, כמובן שהדבר שנפגע זה הג׳נט ותנחשו מה, נשבר לשלוש חתיכות.

וומקרה עם אותו חבר כמה שנים אחרי הוא קנה במוו עם ג׳נט מקורי, בנסיעה רגילה בעיר במהירות של 40-50 קמש הוא עלה על בור של ביוב פתוח, הדבר היחיד שקרה לאוטו זה שהצמיג נקרעה ולג׳נט אפילו לא שריטה אחת.

אז עכשיו זה אך ורק שיקולך מה יותר בטיחותי מבחינת סיני או לא סיני.

פורסם (נערך)
קודם כל תתחדש,

ועכשיו הינה דוגמה אישית שלי שאני מכיר וראיתי בעיינים שלי:

לחבר היתה הונדה סיוויק עם ג׳נט סיני חדש שנקנה כשבוע ליפניי המקרה, עמדנו ברמזור והיה גשם הרמזור התחלף והתחלנו לנסוע, הכביש היה מעוקל והאוטו נזרק ופגע במדרכה, כמובן שהדבר שנפגע זה הג׳נט ותנחשו מה, נשבר לשלוש חתיכות.

וומקרה עם אותו חבר כמה שנים אחרי הוא קנה במוו עם ג׳נט מקורי, בנסיעה רגילה בעיר במהירות של 40-50 קמש הוא עלה על בור של ביוב פתוח, הדבר היחיד שקרה לאוטו זה שהצמיג נקרעה ולג׳נט אפילו לא שריטה אחת.

אז עכשיו זה אך ורק שיקולך מה יותר בטיחותי מבחינת סיני או לא סיני.

אתה מסכים איתי שיש רצוי ויש מצוי?

איך תסביר את זה שהתייעצתי עם מכרים אמנם הם לא נזרקו לצד, אך לא הייתה שום תקלה עם הג'אנט? הרי חצי מאוכלוסיית "הבניים" משתמשת בג'אנט סיני, זה היה מדובר אם זה היה כלכך נורא =\

אין ספק שצריך להיזהר עם הג'אנטים האלה וליסוע בזהירות.

אני אישית אזרח מן השורה, משכורת ממוצעת, לא יכול להרשות לעצמי ג'אנט מקורי מה לעשות.

לא מאשים אף אחד כמובן, לכן אני צריך לוותר על מותרות לרכב שלי? אני רק טוען שג'אנט סיני הוא לא כלכך נורא, אם אתה לא מחפש להשתולל.

יש כאלה שלא התמזל מזלם וכן קרה "מקרה" ויש כאלה שכבר שנה + נוסעים, והכל תקין.

ושרק ניסע בדרכים טובות. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם

אפשר לנסות להבין את הצד של אזרח מן השורה. יש עוד צד שלא חשבת עליו כנרא, וזה שתנעל ג׳אנט לא בטיחותי אתה בעצם תהווה סכנה בעיקר לאחרים...

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...