Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם ,

היום החלטתי לגשת למוסך לצורך טיפול תקופתי , במקרה שלי מדובר על טיפול 190K.

מאחר ורוב הדברים ברכב הוחלפו במסגרת יישור הקו שנעשה לפני כ- 10K ק"מ , החלטתי לסגור עוד כמה פינות .

להלן הדברים שהוחלפו והמחירים כמובן , אשמח אם תעיפו מבט ותגידו אם המחיר מוגזם עבור על העבודה הנ"ל.

במסגרת הטיפול הוחלף :

שמן + פילטר שמן (הכל מקורי ) , מסנן אוויר , שייבה לפקק אטימה , מצתים , בוקסות למשולש , חריטה לצלחות + רפידות קד' , החלפת אטם שסתומים + הגומיות על המכסה , החלפת פקק שמן מצדו , החלפת נוזל בלמים.

העבודה בוצעה במוסך מורשה "דוד את בני" באשקלון , שרות מצוין , עבודה יפה מקצועית ומשביעת רצון .

כל הטיפול כולל מע"מ וחלקים יצא 2,400 ש"ח , מצטרף קבלה ומחכה לתגובתכם .

20150811_173101.jpg

פורסם

בוא אני אגיד לך מה יהיה בהמשך השירשור הזה:

יהיו תגובות כגון "אתה פרייר", במוסך כללי אפשר היה לעשות הכל בחצי מחיר.

וזה כמובן נכון, אולי לא בחצי מחיר אבל יותר זול.

החלטת לעשות במוסך מורשה - זה מחיר של מורשה, החלקים מקוריים, העבודה בוצעה לשביעות רצונך אז הכל בסדר.

לך תעשה כיוון פרונט, כדאי מאוד לאחר החלפת הבוקסות.

פורסם

לאחר הטיפול כבר אין להחזיר את הגלגל לאחור. לקחת הצעת מחיר, התאים לך, באת עם כיס נפוח במזומנים, הטיפול בוצע לשביעות רצונך....אז זה כבר לא משנה מה נאמר. כמן שבוקי אמר אתה תשמע פה דעות של עלויות של חצי מחיר ממה שעשית אבל זה לא ישנה דבר.

פורסם

עברתי מוסכים במהלך השנים האחרונות .. אבל אני אומר לכם בכנות שפעם ראשונה החלטתי לטפל במורשה והשירות אצלנו כלכך טוב ! הבחור שעבד לי על הרכב עשה כל מה שביקשתי , הקשיב , הסביר ואפילו השלים כל מיני גומיות וחלקי פלסטיק קטנים שלא היו..

כמובן שהעבודה באמת בוצעה בצורה הטובה ביותר הפעם ... באמת שאני מרוצה למרות המחיר .

פורסם

אני דווקא חושב שהמחיר לא כל כך יקר . כמו שקראתי את הפירוט העבודה תיארתי לסכום של לפחות 2800-3000 ש"ח .

גם טיפול גם פלאגים גם ברקסים ... לפי דעתי מחיר טוב גם ביחס למוסך כללי .

פורסם

עשו לי הנחה , המחיר ההתחלתי עמד על 2800 בערך , הופתעתי בפעם בראשונה מרמת המקצועיות של הח'ברה שם , הייתי בהרבה מוסכים וראיתי הרבה חכמולוגים ... אבל כאן הם פשוט יודעים את העבודה .

פורסם
אני דווקא חושב שהמחיר לא כל כך יקר . כמו שקראתי את הפירוט העבודה תיארתי לסכום של לפחות 2800-3000 ש"ח .

גם טיפול גם פלאגים גם ברקסים ... לפי דעתי מחיר טוב גם ביחס למוסך כללי .

אל תשכח רק הבוקסות למשולשים יצאו לי 800 ש"ח..

פורסם (נערך)

חברה, הבחור ביקש אומדן עלות במוסך לא של יבואן, תפסיקו לרחם עליו, קבל מחיר שלי עלה במוסך אחר:

שמן 95

פילטר שמן 100

פילטר אויר 50

פלגים 70

בלמים (צלחות ורפידות) 500

בוקסות למשולשים (2גדולים ו 2 קטנים) 500

עבודה 300

סה"כ עלות 1620 ש"ח כולל מע"מ (לא כולל אטם ובלי הנחות)

הבדלים:

אצלך הוחלף אטם, אצלי לא.

אצלי הוחלפו דיסקים, אצלך, רק בוצעה חריטה.

עריכה אחרונה על ידי spring
הבהרה: אצלי הונדה סיוויק שנת 2000 אולי המחירים שונים במקצת.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

שמן רק 95 ? איזה שמן שמת? ..

הדיסק שלי חדש התעוות בגלל רפידות כנראה שהיו חרא ( REMSA ) .

אז שורה תחתונה אם היית מוסיף לעצמך אטם שסתומים + פקק שמן שיושב ליד יכולת להגיע ל 1800 בערך..

פורסם

יבגני, אני אומר לך שוב...השירשור הזה מיותר.

מוסך מורשה תמיד יהיה יותר יקר ממוסך רגיל.

יש למוסך מורשה את היתרונות שלו (שחלק מהאנשים חושבים שלא שווה לשלם עליהם יותר וחלק כן) ואת החסרונת.

הכי חשוב שבוצעה עבודה איכותית.

גם אם שילמת כמה מאות שקלים יותר - זה לא כ"כ קריטי וזה בסופו של דבר אחוז לא גדול מעלות אחזקת רכב שנתית.

אני רואה לפעמים סיוויקים משנות ה 90 מטופלים במורשה.

כל אחד בוחר מה שיותר מתאים לו.

שחרר.

ושוב ממליץ על כיוון פרונט לאחר פירוק/הרכבת משולשים והחלפת בוקסות.

פורסם

אני טיפלתי במוסך הזה כמה פעמים בהונדה סיויק 2004 שהיתה לי ובסיויק 2006 (צורה חדשה, 1800 אוט') ואני יכול להגיד שהמחירים שלו סבירים ותמיד אפשר לבקש הנחה.

למשל: טיפול של שמן מנוע+שמן גיר+פילטרים+פלאגים+נוזל בלמים עלה קצת פחות מ 2000 ש"ח.

אני מאוד אוהב את המוסך הזה, מקצועי מאוד ושירות מעולה.

פורסם

בוקי ממש לא מסכים איתך, השרשור מצויין, חשוב תמיד לבדוק מחירים ולא ללכת בעיניים עצומות ולהניח שמוסך יבואן יקר יותר.

וגם אם יקר יותר, חשוב לדעת בכמה, אולי בכל זאת שווה ללכת אליו, אני נתתי כאן מחירים של מוסך אחר וראינו את הפער, אבל יש מוסכים יקרים יותר שמתקרבים למחיר יבואן ובחלק מהמקרים אף יותר יקרים ממנו.

לפות"ש לגבי השמן, שמתי שמן חצי סינטטי, (10/30 או 10/40 לא זוכר) כמדומני acdelco אבל לא בטוח, זה היה לפני 3 שנים.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

השרשור נפתח לדיון בכללי בנושא הנ"ל פשוט לשמוע דעות של אנשים ואולי אפילו עוד אנשים שביקרו במוסך ויכולים להשאיר חוות דעת טובה על המקום , כמובן גם לתת מענה לאנשים שמחפשים מקום טוב לטפל בהונדה שלהם במחיר סביר יחסית לשאר מוסכי היבואן שקיימים

פורסם

כשיוצאים בהרגשה טובה ממוסך ומהשירות ובעיקר מהעבודה הנכונה על הרכב, אז גם אם המחיר בסופו של דבר יקר יחסית או יקר לעומת מוסך X, ההרגשה חיובית בסך הכל.

לעומת זאת, ספר את זה לאלו שנתקעים עם מחיר גבוה+שירות על הפנים.

שמח שאתה מרוצה!

• תוכן חדש...