Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למי שלא ברור על מה אני מדבר, הנה כתבה שדנה בפרסומת האחרונה.

אני לא רואה את עצמי בתור אחד שמחזיק בדעות קיצוניות או משהו (מצד שני, אין האופה...), אבל רבאק - זה נהיה אבסורד.

מה הקשר בין כוסית ושוגר דדי, לבין פאקינג המבורגר?

לי זה נראה שהרשת הזו רוכבת על הקמפיין של חברת הבירה, בקטע הזה של there is no such thing as bad advertisement, הרי הנה נפתח שרשור באתר שלא קשור לתחום, רק בגלל שהקמפיין שנוי במחלוקת (על פניו, אני 'שופר' שלהם).

ועם זאת, לעומת פעם - היוםנראה כי כן קיים דבר כזה 'פרסום רע'. כנסו לעמוד של ההמבורגריה בTripAdvisor, ותראו מה קרה לדירוג שלהם. אם אני תייר, לא הייתי נכנס למקום הזה. היות והרבה מאוד תיירים משתמשים בטריפאדוייסר - זו נשמעת לי כמו פגיעה מיידית בהכנסה של הרשת.

זה בלי לדבר על חרמות כאלו ואחרים.

בכל מקרה, אני סקרן לשמוע - מה אתם חושבים? קמפיין לגיטימי, או מוגזם?

אני במקרה הייתי שם בחמישי האחרון, אבל אם הייתי יודע על הקמפיין הייתי בוחר במקום אחר.

(אקדים תרופה למכה: אני לא חושב שצריך לצנזר את הקמפיין, אני כן חושב שמבחינת הרשת זה קמפיין מיותר וחבל שהם בחרו בדרך הזו לטובת פרסום)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שורה תחתונה - אם מישהו יחשוב מה האסוציאציה הראשונה שתעלה לו כשיגידו לו המבורגר - כמות האיזכורים לאגאדיר קפצה במאות אחוזים מאשר לפני הקמפיין.

לגבי גולדסטאר - חלאס עם ההתבכיינות. זו לא הפרסומת הסקסיסטית הראשונה שלהם. פאק, בא לי גולדסטאר עכשיו.

שום קמפיין כזה לא יוצא לאוויר 'בטעות'. יש לשתי החברות עליה משמעותית במודעות של הקהל, וזה מה שהן ביקשו להשיג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אקח את זה כ'לגיטימי' ;)

והשאלה היא לא רק המודעות, אלא גם משקל הנגד בדמות חרמות ודירוגים כאלו ואחרים, אבל לא משנה - זו לא הנקודה:

יותר עניינה אותי הדעה שלנו בתור "צרכנים", פחות בתור "פרסומאים".

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בתור צרכנים?

אתה קולט שפתחת שרשור בפורום רכב על כ-ת-ב-ה שעוסקת בפרסומת, כן?

זאת ההוכחה המושלמת לכך שאתה ואני משתייכים לציבור מאוד משועמם

ונואש לריגושים, שסוג ה"סקנדלים הצהובים" האלה תפורים עליו.

כבר לא מספיקה פרסומות פסיבית, צריך משהו "מזעזע" שמעורר "באזז".

תחשוב עד כמה זה מעוות, בעצם. לא המפרסמים, זה לא חדש. אנחנו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא יודע אם טריפאדווייזר מוכר, אבל הוכח מעבר לכל ספק שסקס מוכר.

אנחנו פה מתקשקשים, הפייסבוק גועש ורועש ובעלי העסקים הרלוונטים צוחקים כל הדרך אל הבנק.

ביום שיפסיקו לעשות סיפור מכל שטות כזאת זה היום שבו הפרסומות האלה יאבדו את הרלוונטיות שלהן.

יום טוב גם לך

פורסם
בתור צרכנים?

אתה קולט שפתחת שרשור בפורום רכב על כ-ת-ב-ה שעוסקת בפרסומת, כן?

זאת ההוכחה המושלמת לכך שאתה ואני משתייכים לציבור מאוד משועמם

ונואש לריגושים, שסוג ה"סקנדלים הצהובים" האלה תפורים עליו.

כבר לא מספיקה פרסומות פסיבית, צריך משהו "מזעזע" שמעורר "באזז".

על מה אתה מדבר?

א. פתחתי שרשור בפורום אוף-טופיק, לא בפורום רכב. אם מבחינת פורום אוף-טופיק של קארספורום אמור לעסוק ברכב, אז.... ובכן, יש לך לא מעט עבודה ;)

ב. פתחתי את השרשור כאן לא כי אני משועמם, אלא כי אני יודע טוב מאוד מה רוב האנשים שאני במגע ישיר איתם (חברים, פייסבוק) חושבים, כנ"ל בעבודה, ומסקרן אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שאינם חיים ב"בועה" הספציפית שלי. הפורום הזה מכיל אנשים מכל מיני סוגים וגוונים ובד"כ הדיון נשאר ברמה מעניינת - אז הסתקרנתי.

ג. לא פתחתי שרשור על כתבה, פתחתי שרשור על פרסומת. הכתבה היא הדבר הראשון שעלה בגוגל כשרשמתי את שם הרשת ולכן שמתי לינק אליה, לא קראתי את הכתבה בכלל...

בכלליות, עניין אותי לדעת האם הדעה הרווחת היא שהדבר הזה לגיטימי, לא לגיטימי, או איפשהו באמצע. לא מבין איפה העיוות כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל ה"עצבים" האלה נגדם רק עובדים לטובתם בסופו של דבר. יותר אנשים מדברים עליהם. מה רע בפרסומת חינם בגלובס ובפייסבוק? לפעמים להפוך משהו ל"רע" מבחינת תדמית עושה לו יותר ביקוש.

המקרה של גולדסטאר לא רק הגדיל את החשיפה למוצר אלא מציג את כל ארגוני הפמיניסטיות באור דבילי: אחרי הכל, לומר תודה שאת אישה זה אחלה, אבל לומר תודה שאתה גבר זה שוביניסטי ומגעיל...

2 ציפורים במכה :lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני במקרה הייתי שם בחמישי האחרון, אבל אם הייתי יודע על הקמפיין הייתי בוחר במקום אחר.

זה בדיוק ההבדל ביננו: אני לא זקוק לקמפיין סר טעם כדי לדעת שבשביל המבורגר טוב צריך להגיע ליומנגס ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכנות, עד לרגע זה לא ידעתי בכלל מה זאת הפרסומת הזאת.

אבל הטופיק הזה(ביחד עם עוד כתבות שראיתי באתרים השונים) סיקרן אותי. ציפיתי לראות משהו וולגרי במיוחד, סצינה שתגרום לסרטי פורנו להסמיק.

"להפתעתי", זה לא המצב.

וזה בדיוק הנקודה שמחזירה אותי ליום שמחקתי את הפייסבוק. פשוט נמאס לי מכול השמוקים האלה, שממש משעמם להם בחיים, הם הם ממציאים לעצמם אג'נדה ומנסים להיות הכי קיצוניים בה.

פשוט קראת את המחשבות שלי.

פורסם

אלעד, ממליץ על יומנגוס? אני עובר בכביש שם פעם בשבוע בדרך לחברה. יש מצב שאעצור לטעינת מצברים קטנה בפעם הבאה.

יש מנה מיוחדת שמומלצת?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני מאוד ממליץ על יומנגס אם אתה אוהב קלקולי קיבה.

אלעד, אחרי ההמלצה המעולה שנתת לי על חמצה בכפר יונה אני מאוכזב.

הייתי פעמיים ביומנגס, הבשר לא טוב. התוספות שבתוכו אחלה, הבשר עצמו מזעזע. לא מאמינים? נסו את הקציצה הרגילה. הצ'יפס רך וספוג שמן.

מי שכבר באזור שיקפוץ לB12 בביתן אהרון, זה הבעלים של אלבמה הידועה לשמצה בנתניה שפיתח חתיכת המבורגר [ואחלה אנטריקוט].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

B12? לא שמעתי על המקום.

הלכתי לגגל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ביומנגס מאוד תלוי על איזה יום נפלת, אין אחידות באיכות, מה שבטוח שרוב המוניטין שלהם בנוי על המקום המקורי(שהיה טוב בהרבה).

בשורה התחתונה, אם לא היית בעבר, כדאי לבקר.

על B12 שמעתי לראשונה, אבדוק, אם כי זה לא באמת המבורגר.

פורסם

אני מאוד אהבתי את יומנגוס מבחינת טעם, ועם זאת - המקום גדול עלי. אחרי ארוחה שם אני נכנס למצב של מוות קליני.

הגוף שלי כבר לא מצליח להתמודד עם כמויות כאלו של שומן במכה אחת :o

ואני מדבר על המקום שנמצא מאחורי תחנת הדלק איפשהו בקו חדרה-איש(?) לא ידעתי שיש עוד מקום.

• תוכן חדש...