Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין לרכוש סט קויילוברים לפיגו שלי 206 XS

הסט מורכב מזוג בולמי קויילובר מקדימה וזוג בולמים ללא קפיץ מאחור

מצאתי סט מעניין של חברת FK אצל דילר בצרפת

המחיר מצוין והכול טוב

השאלה היא האם עלולה להיות לי בעיה עם המכס בארץ?

האם הסט יעבור ויגיע אליי?

אין לי בעיה עם תשלום המיסים בארץ אני רק רוצה לדעת שאני לא נכנס לבעייה של אישורים

תודה מראש תומר.

פורסם

חיפשתי את הרישמה של הדברים שעוברים בשחרור מהיר, בולמים לא ראיתי שם, אז כן יכול להיות שיהיה לך צרות עם משרד התחבורה,

מבחינת מכס קח כחוק 30 אחוז של 18 מעמ ועוד 12 אחוז של דברים אחרים....

פורסם

.תומר מה קורה. לא סיפור כזה נורא,באופן עקרוני תיקח את כל סכום ההזמנה מחול כולל!! המשלוח לזה תוסיף עד 50% מס וזהו. כמובן ישנו טופס שצריך להחתים אצל כל מוסך ולשלוח ישירות לאגף המכס. ב99% מהמקרים אין חריגות ונם משחררים בתוספת המס. אם תבחר בחברת שילוח ,יש להם שירות שחרור שאתה בעצם לא צריך לעשות הרבה מלבד למלא ולהחתים את הטופס במוסך מורשה. כמובן שעמילות אצלהם יכולה להגיע מקס עד 250₪ . אם תרצה דבר איתי בהצלחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...