Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 1600 עדיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות משפחתית ממודלים 2005-2007 ומתלבט בין הדגמים הבאים:

מיצובישי לנסר קלאסיק

פורד פוקוס דור ראשון

פורד פוקוס דור שני

יונדאי אקסנט(הצורה החדשה)

דגמים אחרים?

כמובן שהייתי מעדיף מאזדה\טויוטה\הונדה אך הם פשוט יקרות מדי יחסית לשאר המשפחתיות בשוק.

מדוע אני מעדיף משפחתית?

בטיחות, נוחות, רוב הנסיעות בין עירוניות, סופר מיני איכותיות ובטיחותיות עולות הרבה יותר.

התקציב הוא באזור ה 20k+-

חשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר אמין, בטיחותי, חסכוני בדלק אם יש הבדל, וכן חוויית הנהיגה - בכל זאת צעיר ורווק.

אשמח לקבל כל חוות דעת, גם דגמים שלא רשמתי, העיקר כמה שיותר מפורט.

תודה ! :)

פורסם

התקציב הנתון ניתן בהחלט למצוא מאזדה 3 מ-2005 ואפילו 2006 שתענה לדרישותיך (חוץ מצריכת הדלק שהיא ממוצעת ולא חסכונית במיוחד) נכון לכתיבת שורות אלה, יש כמעט 150 מכוניות מסוג מאזדה 3 עד 22000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם סינון לפי אזור וק״מ סביר שאני מחפש , נשארו מספר דגמים בודדים במודל 2004 שנמצאים בתקרת התקציב שלי(מעל ה 20k בכמה אלפים) שאני יכול לקנות באותו מחיר2006-2008 מהמשפחתיות שציינתי.

אני לא שולל את האופציה, אך נראה לי שעדיף משפחתית שנתון גבוה יותר מדגמים אלו או אחרים שלאו דווקא פחות טובים בגלל שהם פחות מוערכים.

פורסם

אם תמצא לנסר קלאסיק במצב טוב, זו הייתה הבחירה שלי לאור המועמדות והשיקולים שלך.

ועדין, רווק וצעיר- למה משפחתית 1600?

לטעמי אתה טועה מבחינת ההשערות שלך בנוגע לבטיחות, נוחות וכל שאר הפרמטרים שציינת, כאשר יש לא מעט רכבים בקטגורית ה"סופר מיני" שהן בטיחותיות לפחות אם לא יותר מיונדאי אקסנט או לנסר כדוגמא. לטעמי רובן יהיו הרבה יותר מהנות מהרשימה שלך ובטח יותר חסכוניות: זה כולל ביטוחים, רישוי, טיפולים... פרמטרים שאנשים לעתים לא מתחשבים בהם בסעיף ה"חסכון".

לא כתבת האם אתה מכוון רק לגיר אוטומטי או שידני בא בחשבון, כי אם כן אז נכנסות לך עוד הרבה אפשרויות טובות לרשימה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

סופר מיני היא הבחירה הטבעית שלי, אך בטיחותיות, אמינות ומהנות מתחילות מאזור ה 40k , כמו יונדאי i20, מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, ועוד...

מה שהם לא - זה בתקציב לצערי.

לכן אני מחפש מכונית משפחתית צעירה בנפשה.

פורסם

משפחתית 1600 לא הולך באותו משפט עם "צעיר", לא בנפשו ולא בשום דבר אחר. אבל התקציב שלך הוא בעייתי גם לסופר מיני, כי בשנתון שבו אתה יכול לקנות מכונית באמת אין שום דבר מאוד מעניין.

הייתי שוקל במקומך גם את הניסאן אלמרה, סך הכל בסדר וקצת יותר חזקה מהאחרות בזכות מנוע 1.8. הייתרון הגדול שלה הוא אמינות כמעט מוחלטת ומחיר זול ביחס לשנתון בגלל שמעט אנשים "מכירים" אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני הייתי מעדיף מאזדה 3 ישנה בשנה או שתיים על הלנסר והפוקוס דור 2.

הלאנסר מרגישה זולה ופשוטה. גם בגרסת ה"ספורט" המאובזרת.

הפוקוס דור 2 פשוט איטית להחריד. אם תמצא אחת עם מנוע 2.0 אז אולי הייתי שוקל בחיוב.

פוקוס דור 1 רכב טוב, אבל כבר מאוד מיושן. עדיין עדיף על הלנסר לדעתי.

בקיצור -

מקום 1: פוקוס 2.0/מאזדה 3 ישנה יותר.

אחריהן כל האחרות.

האלמרה שSPIRE מדבר עליה בהחלט רכב מוצלח. תשקול גם.

פורסם

במחיר הזה אני הייתי רוכש פז'ו 206 בנפח 1600. בעדיפות לידני אך ממש לא שולל את האוטומט עם כל מה ששמעת/תשמע עליו ואם מצאתי את הדגם המאובזר אז בכלל.

זה הרכב הכי מהנה מהרשימה שהצגת ונראה לי שאין מי שחולק על כך, יותר חסכוני, בטיחותי באותה רמה +-, מאובזר (בעיקר בדגמי הpk\xs) ויש כרגע כמה למכירה עם נתונים נהדרים "על הנייר", לדוגמא: רכב משנת 2007 יד 2, מטופל, עם טסט לשנה שנסע 75000 ק"מ בלבד ב22000 מחיר התחלתי. אני הייתי קופץ על זה (אין לי כול קשר לרכב זה או אחר) ויש עוד דוגמאות כאלה.

אך נראה שאתה מכוון לתוצרת מסוימת ושם במחיר הזה באמת שאין כלום שמשתווה לזה...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש XS אוטומטית? כי אם כן, פות"ש יכול לשכוח מכל מה שאמרתי. תקנה את הפיג'ו. הרבה יותר מהנה, צעירה, הגיונית מבחינת גודל ושימוש וגם תהיה לא פחות אמינה ממשפחתית יפנית בת 10-15.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נכון כרגע יש אחת xs כלומר נדיר להשיג , אבל לפי חוות דעת שקראתי על פיג׳ו 206, שוק חלק ולא מצטיירת כמכונית אמינה ובמיוחד הגיר האוטומטי.

אני מעוניין במכונית אוטומטית ואני פתוח לכל הצעה גם סופר מיני.

פשוט לאחר מחקר ארוך של השוק בטווח המחירים שלי, נראה לי הכי כדאי להתמקד במשפחתית אמינה - מבחינת בטיחות, אמינות,נוחות , טיפולים ושוק.גם עם צריכת הדלק גבוה יותר עדיין נשמע עדיף.

• תוכן חדש...