Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לסיאט לאון 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיאט לאון 1.8TSI 2010 לפני כשלושה חודשים הכנסתי את הרכב לטיפול טיימינג ( החלפת שרשרת + מותחן ) בטיפול החליפו לי שמן מנוע ומסנן .

הרכב בדיוק היה חודש וחצי לפני טיפול 90 ונאמר לי שחוץ אולי החלפת פילטר אויר אין צורך בטיפול .

מה שאני שואל האם זה מה שעושים בטיפול 90 , שמן , מסנן , פילטר אויר.

המוסך יעץ לי שכרגע לא צריך להחליף פילטר ומספיק מה שנעשה. ז"א אן צורך בטיפול.

האם הוא צודק ?

בקיצור מה לעשות , לעזוב ככה עד הטיפול הבא או להחליף פילטר אויר ? אולי גם פילטר מזגן ?

האם זה מסובך הלאון להחליף לבד ?

פורסם

ערב טוב

בטיפול 90 ברכבך נדרש להחליף מסנן שמן, אוויר ומזגן, מכיוון שעשו את השמן עם הפילטר שמן בהחלפת שרשרת התזמון אין צורך להחליף שוב, מומלץ כן להחליף את פילטר האוויר והמזגן על מנת ליישר קו עם מה שנדרש לעשות.

שבת שלום.

• תוכן חדש...