Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזיז את בלוני הגז, בערך מטר מהמיקום שלהם.

התקשרתי למספר טכנאים כולם דרשו 250₪+מע״מ על עבודה. ועוד 50₪ עבור כל מטר צנרת.

התקשרתי לחבר׳ה שברשימה של ״המקצוענים״.

העבודה יחסית פשוטה.

מישהו מכיר טכנאי מוסמך שיכול לבצע עבודה כזאת במחיר סביר מאזור חדרה.

או שהמחיר שהם דורשים הוא הוגן?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לדעתי המחיר סביר

העבודה יחסית פשוטה.

כנראה שרכיב העבודה בתמחור הסופי, לא משמעותי במקרה שלך.

חלק מהתמחור מתייחס להגעה של בעל המקצוע (עלות ביקור).

-

פורסם

נשמע כמו מחיר סביר להגעת כל טכנאי באשר הוא.

פחות מזה, והוא מפסיד כסף.

לפות"ש, ניסית לפנות לחברה שמספקת לך את הגז?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי מוכן לחתוך כל צד ולחבר עם צינור גז ביתי רגיל.

הריי אחרי הווסט אין בעיה לחבר צינור גז גומי, לא ככה?

הבעיה ש״אסור״ להתעסק עם זה לבד מבחינת החוק.

הייתי בטוח שמחיר של 150₪ הוא מחיר הוגן עבור עבודה כזאת.

ממה שהבנתי מטכנאי אחד המחיר הוא לשעת עבודה(אחת לפחות)

פורסם

ההערה שלי הייתה בציניות גמורה.

1. אתה לא יכול לעשות את זה בלי לחבר לצנרת מתאמים תקניים לצינור גומי. לא מחברים צינור גומי ישירות על הצינור (אלא אם אתה גר בעזה).

2. צינור הגומי מיועד לשימוש פנים לא לשימוש חוץ. אינו עמיד בקרינת שמש ובמפגעים מכאניים.

3. צינור גומי תקני לשימוש רק בין ברז הגז למכשיר הקצה.

חיבור כזה יהיה לא מקצועי. במאמץ שווה ערך אפשר לפרוש ולחבר צנרת נחושת.

4. אכן אסור לך להתעסק עם זה.

פורסם

נשמע לי מחיר סביר (אם במחיר העבודה כלולים שניים שלושה מטרים ראשונים של צנרת). בכל מקרה, עד היום לא יצא לי להזמין בעלי מקצוע מהמקצוענים אבל מאתר מדרג לא התאכזבתי (חשוב להגיד לבעל המקצוע שהגעת אליו מהאתר מכיוון שהוא ידע שאתה תדרג אותו בסוף העבודה ולרוב הוא יתייחס אליך בצורה טובה יותר)

פורסם

עדכון קל.

תפסתי מוביל גז, הוא בעל הסמכה. שאלתי אותו כמה יעלה לבצע את העבודה. הוא דרש 180₪.

הבאתי אותו אליי, אבל יש בעיה, ישנו בור עם צינור ביוב קטן ליד המקום שאני רוצה להזיז את הבלונים.

ולכן הוא לא מוכן לבצע את העבודה, ואמר שזה בניגוד לחוק.

האופציה היחידה היא לסתום את החור.

פורסם

תקן ישראלי 158, חלק 1.

אכן אסור למקם לצד שוחות ביוב/ניקוז, מאחר ובדליפת גז השוחה (וכל הקו) עלולה להתמלא בגז, וחו"ח לייצר פיצוץ נפחי שאנשי האפקטים ההוליוודיים לא חולמים עליו אפילו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה לא אמור להיות מאוורר, כדי שהבניין לא יתפוצץ מהצטברויות מתאן בביוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא אמור להיות מאוורר, כדי שהבניין לא יתפוצץ מהצטברויות מתאן בביוב?

לא קשור למתאן, המתאן אומנם נוצר בתליך פירוק ביולוגי בצנרת הביוב ויש לו פוטנציאל מסוכן.

אבל הצורך לשמור מרחק בין שוחה (לא רק של ביוב, גם של צנרת מים, כבלי תקשורת וכדומה) ובין מיכלי גז בישול קשור לעובדה שגז בישול שהוא תערובת בוטן-פרופן כבד מהאוויר. במקרה של דליפה השוחה עלולה להתמלא בגז פציץ וזה לא נעים בלשון המעטה.

יוסי

פורסם
תקן ישראלי 158, חלק 1.

אכן אסור למקם לצד שוחות ביוב/ניקוז, מאחר ובדליפת גז השוחה (וכל הקו) עלולה להתמלא בגז, וחו"ח לייצר פיצוץ נפחי שאנשי האפקטים ההוליוודיים לא חולמים עליו אפילו.

לגבי ניקוז אני לא בטוח, ניקוז של מרזב נראה לי שמותר.

אם אני לא טועה המרחק שצריך לשמור זה מטר אחד.

• תוכן חדש...