Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום , אני לא תל אביבי ולא מסתובב/נוסע באיזור החפירות הראשון שיתחיל מחר באיזור רחוב

יהודה הלוי . שאלתי מדוע לדעתך נת"ע/המשטרה/עיריית ת"א - החפירות באיזור עלולות להוביל לפקקי ענק ? .

כמה אנשים עובדים באזור זה ? .

באם אנשים/עובדים באיזור יעלו על שאטלים הפקקים דווקא אמורים לקטון - נאמר שעל אוטובוס יעלו 40 אנשים זה 40 רכבים פרטיים פחות , נכון שיש כבישים סגורים אבל בכל זאת . אם אנשים יקשיבו ויעלו על שאטלים - זה יהיה טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התנהגות אנושית היא דבר בלתי ניתן לחיזוי. יותר מזה - צריך לתת לדברים להתייצב, גם האנשים יגלו מה מצב הפקקים וסביר שגם השאטלים, תזמון רמזורים וכו' צריכים תקופת חימום עד שנדע באמת כמה המצב רע או טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור ירושלמי אני יכול להגיד לך שסביר להניח שזאת תהיה המציאות. לא יודע אם באמת יהיו פקקי ענק כל הזמן, אבל אין ספק שזה יגרום לבעיות בתנועה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

גם ככה מדובר בצירים מאוד מרכזיים בת"א, הן מבחינת תנועת רכבים פרטיים והן מבחינת תח"צ. מדובר על אזור עם מקומות עבודה רבים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
באיזור רחוב

יהודה הלוי . שאלתי מדוע לדעתך נת"ע/המשטרה/עיריית ת"א - החפירות באיזור עלולות להוביל לפקקי ענק ? .

כמה אנשים עובדים באזור זה ? .

מרובר באיזור תעסוקה/עסקים מרכזי, עבדים בו המון אנשים ורובם מגיעים מחוץ לתל אביב בכלי רכב.

גם בלי חפירות יש שם עומסי תנועה גדולים בשעות הגעה/יציאה של אנשים מעבודה.

כל שינוי הכי קטן בסדר הקבוע יגרום ליותר עומסים.

פורסם
צריך לתת לדברים להתייצב, גם האנשים יגלו מה מצב הפקקים וסביר שגם השאטלים, תזמון רמזורים וכו' צריכים תקופת חימום עד שנדע באמת כמה המצב רע או טוב.

בדיוק.

בערך לאחר החגים נדע פחות או יותר איך תיראה השגרה.

בתור ירושלמי אני יכול להגיד לך שסביר להניח שזאת תהיה המציאות.

אל תשכח שבירושלים הכל היה עילי, ואילו בתל אביב כ- 80% יהיה תת קרקעי.

פורסם

גם לפני הפרויקט הזה יש בתל אביב פקקים מרשימים. קשה לי לראות איך הפרויקט לא ישפיע על זה לרעה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הם הגישו תביעה וביקשו דחיית עבודות, עד שיספיקו להיערך בהתאם.

התביעה נדחתה "בגלל שהוגשה מאוחר, כשהעבודת כבר ממש מתחילות ואין אפשרות להזיז את המועד".

פורסם

עדיף שלא יזיזו. יותר מדי זנן חיכינו. שידאגו לפצות את בעלי העסקים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כשהחלו העבודות בירושלים, נתתי יעוץ בנושא לחנויות שהיו בקו הראשון לרכבת הקלה.

הרבה עסקים נסגרו וקרסו.

הסיבה לכך היתה פשוטה - לא היה תכנון כמו שצריך.

הקבלנים חזרו על אותה עבודה בקו של 100 מ' שלוש או ארבע פעמים (לעיתים בכוונה) בגלל תיקונים כלשהם.

לדעתי וממה שהבנתי, הפיקו את הלקחים מהעבודות בירושלים ויישמו אותם בתכנון בת"א.

פורסם

קשה לדעת כמה אנשים ישתמשו בשאטלים. החסימות אמורות להיות גם מכיוון רמת גן לתל אביב, ולא הכל יפתר על ידי השאטלים כנראה.

אני מאוד מאוד מקווה שבמקרה הזה המתכננים יודעים מה הם עושים, כי אחרת הנזק בכלל יהיה בלתי הפיך. ואולי חבל שהרסו את מה שהיה כבר פעם :)

52cc312d59fbaba4.jpg

אגב, לא פחות ממצב העסקים שם, מעניין לראות איך כל הדבר הזה ישפיע על מחירי הנדלן (קנייה ובטח השכרה) באזור הזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הקבלנים חזרו על אותה עבודה בקו של 100 מ' שלוש או ארבע פעמים (לעיתים בכוונה) בגלל תיקונים כלשהם.

לדעתי וממה שהבנתי, הפיקו את הלקחים מהעבודות בירושלים ויישמו אותם בתכנון בת"א.

כולי תקווה שאתה צודק.

אם נחייה גם נראה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...