Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין רכישה של מאזדה 2 החדשה דגם dynamic , טויוטה יאריס דגם sky ואופל קורסה החדשה דגם 6 הילוכים אוטומט 90 כס.

בנוסף שוקל סקודה פאביה החדשה לאור הביקורות הטובות על הרכב אך מתלבט עקב הביקורות הגרועות על הייבואן....

חשוב לציין שאני נוסע כ25 אלף קמ לשנה.

התנאים הכי טובים שקיבלנו הם על הקורסה כ103 אלף לעומת 108 בטויוטה ומאזדה.

תודה רבה לעונים.

אלכס

פורסם

עדיין לא ביצעתי נסיעת מבחן, זה השלב הבא.

פשוט הייתי מעוניין לקבל אינפוט על הרכבים שציינתי במידה ויש כאן לאנשים ניסיון איתם, וכמובן כל מידע נוסף שיכול לעזור.

בנוגע לסיאט איביזה אני לא יודע מה המחירון שיהיה והמחיר שאני בונה עליו הוא סביבות 110 מקסימום וצריך שזה יהיה רכב אוטומט ולא מפלצת ספורט אלא רכב משפחתי.

תודה לעונים

פורסם

האיביזה החדשה תהיה בעצם פאביה באריזה קצת שונה.

בכל אופן, אני הייתי ממליצה לך להוציא דווקא את הקורסה מהמשוואה כי היא לא מצטיינת בשום דבר בהשוואה לרכבים האחרים שהעלת וניגשת לנסיעות מבחן על המאזדה 2, יאריס ופאביה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אותי המזדה איכזבה,ראשית מהמראה שלה,כיסא נהג לא ממש נוח למעט הפיור לבן,גם לא ממש מרווחת מאחור.

הפאביה ניראית כמו דור קודם יותר מידי שמרני,מושב הנהג עם זאת מאוד נוח,אבל איכות חומרים פשוטה,מאחור בגלל זווית מושב לי היה לא נוח.

היאריס מאוד הפתיעה לטובה מושבים מאוד נוחים,מרווחת מאחור,אמינות טובה בגירסת ה sky יש חלון לאורך כול הגג, אני אהבתי.

אני גם הייתי בודק את הםיגו,מושבים לדעתי הטובים בקטגוריה,גם מאחור נוח,מראה צעיר ועכשיו כשהיא קיבלה את המנוע הטורבו היא צריכה להיות גם זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה המחודשת לא תציע שום חידוש משמעותי מבחינת מראה, תא הנוסעים יעודכן ועדיין לא ברור איזה יחידות הנעה יגיעו.

גם אני חושב שהקורסה צריכה להיות בחוץ, תא הנוסעים החדש חביב אבל יחידת הכוח לחלוטין לא לעניין.

לי היאריס מרגישה מיושנת ולא עדכנית, במבחן של אוטו מהמגזין האחרון חשבו שהיא משמעותית פחות טובה מהמאזדה והסקודה ברוב התחומים.

את הפביה אני מחבב דווקא, תא הנוסעים לא הרגיש לי כל כך זול והעיצוב שמרני אבל בצבעים מסויימים ועם חישוקים קלים נראה לא רע.

הפיג'ו מאוד מעניינת, יחידת כוח לעניין ורכב נאה מאוד, גם בתא הנוסעים.

את המאזדה החדשה לא יצא לי לפגש אבל לטעמי דגמי הקצה יקרים מדי והדיינמיק מספקת את התמורה הכי הגיונית למחירה.

פורסם

אני בעצמי מתלבט, אבל אצלי זה מהעבודה כך שהשיקולים שונים.

עשיתי קצת "חפירות" באתרי ביקורות בארץ ובחו"ל.

מבין כולן הייתי בוחר את הפאביה - חזקה וחסכונית (יחסית) בדלק.לגבי פיז'ו - יכול להיות טוב, אבל זה רכב ממש "טרי", ולפי ניסיון העבר, מציע לחכות קצת ולראות אם אין לו "מחלות ילדות". בקורסה לא הייתי נוגע, כי היא מאד איטית ומרגיזה (שים-לב, 90 כ"ס עם מנוע אטמוספרי, רכב כבד ותיבת הילוכים חד-מצמדית - גם תסבול בפקקים וגם תסבול בנסיעה קצת יותר מהירה ומאומצת).

מאזדה גם הייתי שוקל (בגלל ניסיון חיובי שהיה לי איתה בעבר).

הייתי מוסיף גם את הפורד פיאסטה (מהדגמים האחרונים שככל הנראה כבר לא סובלים מבעיות עם התיבה הרובוטית - אם תזמין, נסה לקבל רכב חדש כמה שיותר, ולא כזה ש"שכב" כמה חודשים במחסנים).

וכאן אנחנו מגיעים להבדל הגדול בינינו - אצלך הקטע של אמינות/סחירות משחק תפקיד מרכזי (תקן אותי אם אחרת).

יצא לי לנסוע (קצת) על היאריס, וההתרשמות שלי שזה רכב נוח ורך בעיר. לא יצא לי לנסוע איתו מחוץ לעיר, ולא בדקתי איך הוא מתנהג.

נראה לי שהבעיה באלה היא הגיר הרובוטי - אם הוא מספיק אמין, ואם האופי שלו מתאים לך.

לכן, העצה היא קודם-כל שתיסע עם המכוניות, ואת אלה הרובוטיות תבדוק במהירות נמוכה (תדמה מצב שאתה בפקק) - כי אין חכם כבעל ניסיון, אפילו אם הוא מועט.

אולי שווה שתכין רשימה של דגמים רצויים, ופשוט תחכה שיהיה מבצע באחד מהם, וכך תוכל לחסוך כמה אלפים.

מקווה שעזרתי במשהו

בהצלחה

פורסם

לפי מה שהבנתי תיבת ההילוכים ביאריס היא אוטומט רציפה ואינה רובוטית.

בכל אופן תודה רבה לכל העונים, עזרתם לי המון !

• תוכן חדש...