Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המברגה שהסתכלת עליה של B&K היא 10.8V, נכון היא חלשה.

אני לקחתי את ה 20V.

שמעתי המון תלונות על המברגות של בוש הסדרה הירוקה הביתית, שהאיכות שלהן ירדה משמעותית.

אם כבר אתה רוצה ללכת על המרצדס - אז מקיטה.

אין מברגה/מקדחה באותו מוצר. יש מברגה שאפשר לקדוח איתה דברים רכים (ואז בהחלט כדאי מאוד מאוד לקחת את ה20V שיהיה לה כוח).

ויש מקדחה שאפשר להבריג איתה (מקדחה במהירות משתנה) - מנסיון זה לא עובד טוב, שווה לת*ת והורס את המקדחה. (מקדחה מיועדת לעבוד במהירויות גבוהות, במהירויות נמוכות אינה מתאווררת מספיק וכל החלקים הפנימיים מתחילים להשרף).

פטישון הוא אכן לקידוח בבטון, אך יש לה גם מצב קדיחה רגילה ללא רטט. בכל מקרה אחרי שקדחת עם פטישון, לא תרצה לחזור אחורה.

פורסם

פותח"ש, שם לב שהלינק שלך לבוש הוא לגוף בלבד. ללא סוללה ומטען.

כל מברגת קלאץ' היא גם מקדחה.

מוצרים שמוגדרים כמקדחה בלבד כבר עברו מן העולם. אני זוכר שלחבר שלי הייתה מקדחה, היה לה כיוון סיבוב אחד.

היום זה או מקדחה דופקת (פטישון) או מקדחה משובלת במברגה עם קלאצ'. יש גם שילוב שלהם, כמו הלינק שנתת לבוש.

בתכל'ס, לשימוש של "פעם ב.." זה לא באמת משנה אם תקנה אימפקט או מברגת קלאץ', עם שתיהן תוכל לעשות הכל. רק שאתה והכלי תתאמצו יחד כשתעשו עבודה שלא נועדה לו.

אם אתה צופה שתשתמש בהם קצת יותר מאשר כדי להרכיב רהיטים מאיקאה, לך על סט מברגות קלאץ' ואימפקט.

לדעתי זה שווה עוד כמה מאות בודדות שמושקעים מעכשיו להרבה זמן קדימה.

המברגה הראשונה שלי הייתה בוש ירוקה 9.6 וולט. אחרי שהשתמשתי בה שנה וגיליתי שאני לא יכול לעשות איתה כמעט כלום חוץ מלהבריג ברגים קטנים ולקדוח חורים פצפונים, החלפתי אותה בסט 18 וולט של מילווקי. לאימפקט יש 180 נ"מ ואני יכול להשתמש בה אפילו לפתיחה של ברגי גלגלים ולמקדחה יש כושר קידוח מטורף ביחס לצ'יקמוק של בוש. לפעמים נדמה לי שהמצב הכי עדין בקלאץ' זה כמו המצב הכי גס שהיה בבוש. וכמובן שתי סוללות ליתיום 4 אמפר.

התענוג אמנם יקר (2300 שקל) אבל מוציאים את זה פעם אחת לכל החיים בערך, ולא מתעצבנים בכל פעם שצריך להשתמש בכלי.

אמנם אני קצת משוגע, אבל אם אתה מתכוון לעשות עוד משהו חוץ מלהרכיב רהיטים של איקאה, הייתי מציע לך סט 18 של בוש כחול (light series) שנמכר ב1200 שקל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
כמעת כל מה שכתבת לא נכון.

לא רק עץ, לכל דבר שמצריך מומנט גבוהה וגם סגירה עם בוקסות

1. קודחת מצויין, עם ביטים-מקדח או בורג קודח

2.אפשר לחבר פוטר עם קלאצ

3.כן יש לה בדיוק כמו מברגה

worx

קיבלתי.

אין לי הרבה ניסיון עם אימפקט, זו שכן עבדתי איתה בעבר הייתה במהירות סיבוב קבועה.

לגבי חיבור פוטר, אפשר גם ההיפךלחבר מודול של אימפקט גם לכל מברגה רגילה.

פורסם

לעבודה של פעם ב.. ולא של אחד שמסתמך עליה על בסיס יומיומי, אני לא רואה שום הצדקה לשלם אלפי שקלים עבור מברגה.

כל מברגת ליתיום היום תעשה את העבודה.

פורסם

שוב, מדובר בשימושים ביתיים פעם בתקופה (מעבר דירה, הרכבת רהיט חדש, תלייה של תמונות/דברים יותר רציניים) וממש לא לשימוש כל יום, אך עדיין אני מחפש לקנות מוצר שיאפשר לי לעשות את כל הדברים (גם אם אצטרך לעבוד יותר קשה, שכן מדובר פעם בתקופה), ולכן הכיוון הוא מברגה (עם קלאץ') משולבת עם מקדחה, כמו שמתן הציע.

במברגת אימפקט אין לי צורך, שכן לפי הבנתי מדובר במברגה שמיועדת לשימושים יותר כבדים ממה שאצטרך (הברגות במתכת, סגירת אומים ברכבים וכדומה).

בכל אופן, מקריאה באינטרנט עושה רושם שהסדרה הכחולה של בוש היא בעלת אמינות וביצועים גבוהים (ביחס למחיר), ולכן ההעדפה היא למשהו כזה (עם סוללות ומטען כמובן):

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=4929

מתן, יש לך אולי קישור לדגם שהמלצת עליו, ומקום בב"ש שכדאי לקנות אצלו?

תודה.

פורסם

חבר, כל מברגת ליטיום רגילה (מהמתחים הגבוהים יותר) תעשה לך את העבודה.

המברגה שלי עשתה הנמכות תקרה, בניית קירות מגבס, פירוקים, הרכבות, קדיחות, ומה לא - הרבה הרבה יותר מהפעילות הבסיסית שיש בבית, וגם, יש לה ראש אימפקט אם רוצים.

פורסם

הסט עליו המלצתי מכיל גם מברגת אימפקט. עולה 1200 שקל בקמחי כלי עבודה בבאר שבע (לפחות כך היה באחד הפרסומים האחרונים שלהם - צירפתי אותו להודעה).

מברגת אימפקט גם משמשת להברגת ברגי עץ ללא קדח מוביל. אם אתה מוותר על אימפקט אז הסט שהצעתי לא רלוונטי לך.

המברגה שבקישור שצירפת גם דופקת ויכולה לקדוח בבטון, בגלל זה היא גם יקרה יחסית. אם אינך צריך קידוח בבטון תוכל לקנות דגם מקביל במחיר נמוך יותר.

אם אתה באר שבעי, מציע לך לגשת לקמחי כלי עבודה שבעמק שרה (אחרי שתעשה שיעורי בית בעניין דגמים ומחירים) יש להם מחירים טובים מאוד לכלי עבודה חשמליים, תמיד יותר טובים ממה שראיתי באינטרנט. יש להם כלים של מקיטה, בוש ומילווקי תמיד במלאי.

11698635_804857709632990_5670240685057600910_n.jpg

פורסם

ראיתי עכשיו פרסום של קמחי ביד 2

בוש כחולה עם 2 סוללות ליתיום 10.8 וולט ב-590 שקל

מברגה בוש 10.8V פוטר 10מ"מ 2 סוללות ליתיום 1.5AH,תפסנית מהירה אוטומטית פוטר 10 מ"מ דו כיוונית אלקטרונית.קוטר קידוח מירבי בעץ-19 מ"מ ובמתכת 10 מ"מ .2 הילוכים 0-350/1300 סל"ד .מצמד 20 דרגותקידוח

חדש! חדש! אחריות לשנה !! במחיר הכי זול בארץ!!!

לא יודע איך לתת לינק למודעה ביד 2, תוכל לחפש כלי עבודה בדרום. המודעה נמצאת בחלק התחתון, כפרסום עסקי.

שים לב שאינה דופקת, כך שלא ניתן לקדוח בבטון אם זה נחוץ לך.

פורסם

יש לי את המברגה של וולף, שזה גם מברגה וגם מקדחה, ויש לזה אופציה לקדיחה יותר חזקה (מצב רטט) ,

בשביל לקדוח קצת ולהבריג בבית זה מספיק ,

אם צריך כלים כבדים יש ברכב פטישון של בוש, ומברגה סדרה ירוקה של בוש (מברגה מלפני 12 שנה אבל עובדת כמו שד)

אין טעם להשקיע כסף בביל פעם ב... לקדוח משהו בבית, מספיק גם מקדחה רוטטת של KRESS או משהו בסגנון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הסט עליו המלצתי מכיל גם מברגת אימפקט. עולה 1200 שקל בקמחי כלי עבודה בבאר שבע (לפחות כך היה באחד הפרסומים האחרונים שלהם - צירפתי אותו להודעה).

מברגת אימפקט גם משמשת להברגת ברגי עץ ללא קדח מוביל. אם אתה מוותר על אימפקט אז הסט שהצעתי לא רלוונטי לך.

המברגה שבקישור שצירפת גם דופקת ויכולה לקדוח בבטון, בגלל זה היא גם יקרה יחסית. אם אינך צריך קידוח בבטון תוכל לקנות דגם מקביל במחיר נמוך יותר.

אם אתה באר שבעי, מציע לך לגשת לקמחי כלי עבודה שבעמק שרה (אחרי שתעשה שיעורי בית בעניין דגמים ומחירים) יש להם מחירים טובים מאוד לכלי עבודה חשמליים, תמיד יותר טובים ממה שראיתי באינטרנט. יש להם כלים של מקיטה, בוש ומילווקי תמיד במלאי.

תודה רבה, אני אקפוץ אליו לבדוק מה הוא מציע.

חבר, כל מברגת ליטיום רגילה (מהמתחים הגבוהים יותר) תעשה לך את העבודה.

המברגה שלי עשתה הנמכות תקרה, בניית קירות מגבס, פירוקים, הרכבות, קדיחות, ומה לא - הרבה הרבה יותר מהפעילות הבסיסית שיש בבית, וגם, יש לה ראש אימפקט אם רוצים.

אני מניח שאתה מדבר על ה-B&D 20V:

http://www.blackanddecker.com/products/power-tools/portable-power-tools/20v-max-power-tools/matrix-20v-max-lithium-drilldriver/bdcdmt120

האם מדובר גם בקידוח בבטון? ומה לגבי מתאם לשקע ישראלי?

יש לי את המברגה של וולף, שזה גם מברגה וגם מקדחה, ויש לזה אופציה לקדיחה יותר חזקה (מצב רטט) ,

בשביל לקדוח קצת ולהבריג בבית זה מספיק ,

אם צריך כלים כבדים יש ברכב פטישון של בוש, ומברגה סדרה ירוקה של בוש (מברגה מלפני 12 שנה אבל עובדת כמו שד)

אין טעם להשקיע כסף בביל פעם ב... לקדוח משהו בבית, מספיק גם מקדחה רוטטת של KRESS או משהו בסגנון.

מברגה (טובה) ומקדחה רוטטת בנפרד עולות כבר קרוב למוצרים המשולבים של בוש (סדרה כחולה) ו-B&D, אז לא רואה טעם לקנות שני מוצרים נפרדים. בנוסף, אני לא מתכנן לרכוש כלים נוספים בטווח הזמן הנראה לעין, לכן מעדיף לרכוש מוצר אחד איכותי ואמין שיהיה אפשר לעשות איתו הכל (בשימוש ביתי).

פורסם

אז עוד כמה נקודות למחשבה.

נקודת התורפה בכלים נטענים זה הסוללות. ההחלפה שלהן מאד יקרה לעיתים כמעט כמו הכלי עצמו (מברגת בוש ירוקה שקניתי בעבר נקנתה ב 350 שקל, אחרי שנתיים הסוללה כבר הייתה חלשה, עבור סוללה חדשה ביקשו ממני 400 שקל !) מאז היא שוכבת בארון בתור אנדרטה.

חוץ מזה אם השימוש הוא דל והמברגה תשכב חודשים בין עבודה לעבודה יש את הסכנה שהסוללות יהיו מרוקנות תמיד דווקא כשתצטרך אותה.

אם צריך דווקא מברגה נטענת אז לקנות רק עם סוללות ליטיום.

אם לא - הכי טוב מברגה חשמלית בלי סוללות. זה יחזיק לך שנים, יתן לך מספיק כח לכל מה שתצטרך להבריג,

פורסם

אכן מדבר על גרסאת ה 20V, היא לא עושה קידוח בבטון ככל הידוע לי. לגבי מתאם רכשתי שנאי 110 רגיל ופשוט בחנות שעושה את העבודה.

ההנחה שלכם שכדאי לקנות כלי אחד שיעשה הכל היא שגויה.

כל כלי יש לו יעוד אחר, כאשר צריכים להביא כלי אחד לבצע שתי פעולות שונות צריכים לעשות פשרות.

עדיף כלי לכל מטרה.

לא הייתי סומך על שום מברגה שתעשה קידוח בטון, עד שלא החזקת והרגשת פטישון אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אכן אופציה נוספת היא מברגה חשמלית ולא על סוללות.

פורסם (נערך)

לשימוש בייתי לא הייתי קונה כלים של 18V.

למרות שבאופן אישי אני מחזיק מלאי של כלים (מברגות 18V. מסור שורף. ג'גסו, עגול, רתכת, פטישון, דיסק חיתוך . ועוד)

למי שגר בתל אביב ( רב קומות. או לא ממש מתעסק עם שיפוץ וכו.)

אין סיבה לקנות כלים יקרים בשביל להכניס בורג.

מקיטה / בוש / סיני עלום שם של 10-10.8V

מברגה (פוטר) יעשה את העבודה מעל ומעבר. אבל הכל בתנאי שלא תעבור את המחיר של 700 שקל.

מקסימום תחרוג טיפה לסט כפול (אימפקט ומברגה עם פוטר)

לדוגמא

http://rusgeves.co.il/products/207069

נכון. לבנות דק מעץ איפאה לא תוכל. אבל את המיטה של הבת שלך מאיקאה תוכל.

מצד שני לקדוח בארון לחוט של היס תצליח. וכנ"ל בשיש במטבח להעביר את הצינור של התמי 4 החדש.

אבל לא תצליח לקדוח בקיר בטון. (בבלוק כן)

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...