Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מברגה, מקדחה וסט מקדחים/ביטים לשימוש ביתי בעיקר (תלייה והתקנה של מדפים, תמונות ודברים יותר "רציניים" לפעמים כמו התקנת זרוע לטלוויזיה, הרכבת רהיטים וכדומה).

אני לא מחפש את הכלים הטובים ביותר (וגם לא נראה לי שיש לי צורך בשביל שימוש של פעם בחודשיים במקרה הטוב), אלא משהו אמין, איכותי (יכולת לקדוח בכל סוגי המשטחים, דיוק וכדומה) וזול יחסית.

אם יש למישהו המלצות למברגה + מקדחה + ציוד נלווה (מקדחים, ביטים וכדומה), או לסט שיש בו את כל זה ביחד אני אשמח לשמוע.

כמו כן, המלצות היכן כדאי לקנות (רצוי באזור ב"ש, אך אני נמצא גם באזור המרכז/ירושלים מדי פעם אם יש מקום מומלץ).

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שאלה אחרונה ואני נעלם מפה. כמה האימפקט קריטי לעבודות עץ קלות כמו למשל בניית מלונה או הרכבת מיטה? האם הסט ממקודם מומלץ לרכישה?

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם (נערך)

יש לי מברגה ואימפקט של מקיטה.

כמעת תמיד תמיד תמיד אני משתמש באימפקט לכל סוג של עבודה אפילו העדינה ביותר.

פשוט צריך להיות עדין איתה במקרים מסויימים, דורש מיומנות קלה.

אפילו אני אט אט רוכש וצובר ביטים שהם מקדח וגם לא משתמש יותר במקדחה אם זו עבודה שלא מצריכה פטישון.

וכמו כן היא עובדת טוב יותר עם בוקסות מאשר מברגה.

כלומר במידה ואצטרך לקנות שוב פעם מברגה זה יהיה רק אימפקט.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שאלה אחרונה ואני נעלם מפה. כמה האימפקט קריטי לעבודות עץ קלות כמו למשל בניית מלונה או הרכבת מיטה? האם הסט ממקודם מומלץ לרכישה?

אימפקט לא מתאימה לשימוש ביתי כללי. איפקט נועדה רק להכניס ברגים ארוכים לעץ בכח רב.

חסרונות של מברגת אימפקט -

1. אי אפשר לקדוח איתה

2. אין לה קלא"ץ

3. מהירות הברגה אחידה. אי אפשר לשנות מהירות.

לשימוש ביתי מתאימה רק מברגה רגילה, לא אימפקט.

פורסם

אוסיף חסרון נוסף לאימפקט - היא מאוד רועשת כאשר ה"אימפקט" עובד. עם מברגה אפשר להשתמש גם ב-22:00 אחרי שהילדים ישנים, עם אימפקט לא. בתור מישהו שדואג לבריאותו ומשתמש באוזניות מגן, משקפי מגן ומסכת אבק טובה כמעט בכל העבודות שאני עושה, אני לא מרגיש בנוח להשתמש באימפקט בלי אוזניות מגן, לעומת מברגה שאין בעיה.

מחזק לגבי מברגה לעומת אימפקט. יש לי סט מברגה ואימפקט 10.8 וולט, אפשר לספור על יד אחד את כמות הפעמים שהשתמשתי באימפקט, וגם זה רק כשאין ברירה כי המברגה לא חזקה מספיק (ברגים של 20 ס"מ לתוך אורן). לאחרונה התפנקתי בכלים על סוללות 18 וולט, וכמובן שלקחתי מברגה.

פורסם

קניתי לפני כמה שנים מברגה של מוסטה 14 וולט (mosta) עם מזוודה ושתי סוללות, פול סייז מה שנקרא, בניתי איתה רהיטים, הרכבתי ופירקתי וגם תליתי דברים בקירות חלשים ותקרה חלשה (בלוקים), לקידוח בבטון ממש לא ממליץ לקדוח עם מברגה פשוטה.

דווקא להרכבת רהיטים אני ממליץ על מברגה קומפקטית שיותר נוח לעבוד איתה במקומות צפופים.

לעבודות ביתיות אני לא רואה צורך באימפקט בכלל.

פורסם

שינוי מהירות הברגה במברגת אימפקט שאני עבדתי איתה היה על ידי עוצמת הלחיצה על ה'הדק' (מקיטה)

פורסם (נערך)
אימפקט לא מתאימה לשימוש ביתי כללי. איפקט נועדה רק להכניס ברגים ארוכים לעץ בכח רב.

חסרונות של מברגת אימפקט -

1. אי אפשר לקדוח איתה

2. אין לה קלא"ץ

3. מהירות הברגה אחידה. אי אפשר לשנות מהירות.

לשימוש ביתי מתאימה רק מברגה רגילה, לא אימפקט.

כמעת כל מה שכתבת לא נכון.

לא רק עץ, לכל דבר שמצריך מומנט גבוהה וגם סגירה עם בוקסות

1. קודחת מצויין, עם ביטים-מקדח או בורג קודח

2.אפשר לחבר פוטר עם קלאצ

3.כן יש לה בדיוק כמו מברגה

ולגבי המלצה.

ממליץ על worx היתה לי ונגנבה.

לא זול אך כן זול יותר ממקיטה/בוש כחול וטוב יותר מיונדאי ודומיו.

כלים ממש איכותים worx

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני קניתי מברגת Black & Decker Matrix, הנ"ל עם ראשים מתחלפים.

יש לי ראש רגיל וראש אימפקט.

אחת הקניות הכי טובות שעשיתי, הזמנתי מחו"ל, יצא משהו כמו 350 שקל (בלי הראש אימפקט).

היא אצלי כבר שנה וחצי לדעתי ועברה עבודות דיי קשות. היא חזקה (20v) ואף פעם לא איכזבה.

פורסם (נערך)

האם מברגה ומקדחה באותו המוצר בהכרח תהיה פחות טובה ממוצר שהוא רק מברגה או רק מקדחה?

אגב, עד כמה קריטי לקנות מקדחה רוטטת/עם פטישון לשימוש ביתי (עד כמה שידוע לי זה בעיקר לקידוח בבטון, אבל אולי אני מתבלבל)?

מבחינת המחיר מדובר בכ-300 ש"ח הבדל בין הכלים (מברגה ומקדחה באותו מוצר) של Worx ו-Black & Decker לבין הכלים של בוש ומקיטה, שזה סכום סביר יחסית למוצר שאמור לשמש אותי מספר שנים לפחות, ולאור העובדה שהמקדחות של בוש ומקיטה הן בעלות נתונים טובים יותר "על הנייר":

בוש:

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=4929

מקיטה:

http://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=111&catId=

Worx:

http://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1540

B&D:

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=1980

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...