Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2006 , פלגים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאליבו 2006 .93 אלף קילומטרז' . את הטיפולים הבסיסיים ( החלפת שמן , פילטרים וכו' ) אני מבצע בעצמי . לאחרונה עיינתי בספר רכב וכתוב שם שאת הפלגים מחליפים לאחר 100 אלף מייל , שזה בסביבות ה160 אלף ק''מ . המנוע הוא מנוע 3500 , שישה צילנדרים .. לא מדובר בפלג רגיל .

השאלה שלי היא האם כדי להחליף כבר בזמן הקרוב ( עד שאני אגיע ל100 אלף ק''מ ) או שעדיף לחכות עם זה וללכת על פי הוראות היצרן ? פשוט די מוזר לי שאורך חיי הפלג כ''כ גבוה . אני אשמח לשמוע עצות מהמומחים פה או מחבר'ה שיש להם ניסיון עם הרכב הנ''ל .

פורסם

אני לא מושך יותר מידי, אם הפלאגים נראים טוב ובמצב טוב, מחליף כל 60 70 אלף. (גם אצלי שברולט ומוצהר שהם יכולים להחזיק 160 אלף).

בגדול זה כסף קטן, סביבות ה300 שח פעם בכמה שנים, תלוי בנסיעה שלך. (9 שנים אצלך)

לדעתי תחליף בשביל השקט.

תוודא שהמוסכניק מכוון לך את הגאפ בפלאגים, לפי המרווח הנקוב שנדרש למנוע הזה.

פורסם
אני לא מושך יותר מידי, אם הפלאגים נראים טוב ובמצב טוב, מחליף כל 60 70 אלף. (גם אצלי שברולט ומוצהר שהם יכולים להחזיק 160 אלף).

בגדול זה כסף קטן, סביבות ה300 שח פעם בכמה שנים, תלוי בנסיעה שלך. (9 שנים אצלך)

לדעתי תחליף בשביל השקט.

תוודא שהמוסכניק מכוון לך את הגאפ בפלאגים, לפי המרווח הנקוב שנדרש למנוע הזה.

תודה על המענה המהיר . בעקרון אני יודע להחליף לבד לכן אין צורך במוסכניק .

יש לך גם מאליבו 2006 ? אם כן אנצל את ההזדמנות ואשאל אותך שאלה על הדרך , החלפת /הוספת פעם נוזל גיר ?

מצתי אירדיום IX בהחלט מסוגלים להגיע ל-160K.

המאליבו מגיעה עם המצתים האלו ?

פורסם

בבעלותי מאליבו 2006 עם 135000,למרות שלפי הוראות יצרן צריך להחליף פלאגים ב 160k אני החלפתי ב 100k העסק לא כל כך יקר פלאג אירודיום של acdelco(היצרן המקורי) עלה לי40 שקלים לאחד.

• תוכן חדש...