Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג סקודה אוקטביה שנת 2013.במהלך תקופת האחריות התלוננתי מספר פעמים על תקלה בשעון המד חום שלא היה יציב .וכן על רעידות חזקות ברכב בעיקר בזמן ההתנעה .וכל הזמן במוסך השרות אמרו שלא יודעים מה מקור הבעיה.ארבעה חודשים לאחר שנגמרה האחריות נדלקה נורה פניתי לממוסך,והחליטו להחליף את משאבת המים החשמלית ,על חשבוני כמובן.ומאז שעון המד חום נהיה יציב.למרות פניותיי הרבות למוסך המרכזי שידע על הבעיה באוטו עוד בתקופת האחריות .ופניותי הרבות לצמפיון שלא הואילו בטובם לחזור אלי .נאלצתי לשאת בכל מחיר התיקון החלקי כי

עדיין אני מרגיש שהרכב רועד ולא תקין ואין לי עם מי לדבר.

אשמח לעצה נוספת כי אני מרגיש מרומה ומאוכזב.

פורסם

אתה יכול לנסות לשלוח מייל או מכתב ליצרן הרכב בחו"ל, אבל הסיכוי שזה יטופל הינו קטן למדי.

הפורום מלא בסיפורי זוועות על כל היבואנים ואיך שהם מתחמקים ממתן אחריות.

עוד אפשרות היא לשלוח מכתב למחלקת השירות של היבואן.

ללכת למוסך רון כמו שהמליצו מעלי לא יעזור, אלא אם כן אתה מצפה מרון שינחם אותך איכשהו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם יש לך תיעוד של הכניסות למוסך בזמן האחריות אתה יכול להודיע למוסך שאתה שוקל לתבוע אותם על שלא טיפלו ברכב כראוי בזמן האחריות ולראות איך יגיבו. אם התשובה תהיה שלילית אתה יכול לתבוע את המוסך ואז להציג את הכניסות שלך לשם.

• תוכן חדש...