Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן קאפ 265.

צליל מנוע בסל"ד גבוה כמו שהיה לי ב-172.

ידית הילוכים קצת יותר קליקית, כמו ב-S2000, טייפ R, מיאטה.

סוזוקי ג'ימני.

עוד 10 כ"ס למנוע.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טויוטה אוונסיס 2 ליטר בנזין - קיט גדישה ותיבת הילוכים עם 6 יחסי העברה.

כנראה שבחיים לא הייתי מוכר אותה לו זה היה מתרחש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חלון אחורי שהופך למסך שניתן להקליד בו הודעה (על ידי אמירה ולא באמת להקליד) שאומרת לאידיוט שעכשיו עקפתי מה לא בסדר בנהיגה שלו. יאללה סטרטאפ.

כל כך הרבה פעמים חשבתי על דרך להעביר מסר לנהג מאחורה. גם על מסך כזה חשבתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
BMW E30

לעולם לא אבין את אלה, גם אלה שמגיבים כאן, וגם כתבי רכב, שמתייחסים לעניינים כמו בלוטות' או USB. חסר לך - תוסיף. אלה לא תכונות של רכב. רכב נמדד בברזלים שלו - מבנה המרכב, המנוע, המתלים וההנעה. אביזרי השמע לא צריכים להיות שיקול בלהעדיף דגם כלשהו.

לא כל דבר אפשר להוסיף או קל להוסיף.

קל מאוד לקחת מכונית כמו E30 ולשנות בה את מה ששינית.

לך תעשה את אותם שינויים על E46.... כמעט כל “ברזל“ שתגע בו ידליק לך נורה אחרת בלוח השעונים כי הכל מבוקר מחשב.

כנ“ל החלפת מערכת סטריאו ברכבים האלה, גם זה יכול להדליק נורת תקלה (מנסיון).

ובכל אופן ברור שמערכת סטריאו לא אמורה להוות שיקול ברכישת רכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה הרבה יותר גרוע מזה - רוב האנשים (לא עשיתי סקר רציני) לא יקנו היום מכונית חדשה בלי טאצ'-סקרין...בלי קשר לאיכות השמע.

בפורום רכב, קשה להאמין שיהיה קל להודות בכך.

אישית אני בדעתך לחלוטין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני בכלל קיצוני בעניין הזה, אישית אני סולד ממערכות מבוססות טאץ’ סקרין, לטעמי זה פוגע בריכוז הרבה יותר ממערכת עם כפתורים קונבנציונלים שאפשר פשוט לשלוח יד ובשניה להגיע לכפתור המבוקש מבלי להוריד מבט מהכביש.

המערכת אצלי ברכב הכי טיפשה שיש, כל כך טיפשה שיש בה אפילו נגן קסטות, קוראת רק דיסקים רגילים ואין אפילו יציאת AUX שמאפשרת חיבור אביזרים חיצוניים.

בגלל זה הייתי שוקל לפסול את הרכב?

אין סיכוי.

פורסם

פונטיאק טמפסט 92

הייתי מוסיף יותר הילוכים לגיר האוטומטי לפחות שיהיה 4 הילוכים/או ידני.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשכל המכוניות נותנות בערך את אותם ביצועים והתנהגות, ובגדול משעממות באותה המידה, זה אולי הדבר היחיד שאפשר להתעניין בו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תראה,

יש הבדל גדול בין “להתעסק בזה“ לבין לא לקנות בגלל זה ועש הבדל גדול בין נהגים שונים.

אני אוכל להבין שעבור אבא שלי קיומה של מערכת סטריאו סבירה זה חובה, נהיגה עבורו זה בזבוז זמן אז לפחות הרדיו הופך את החוויה לנעימה יותר.

פעם כתבתי ש“חשוב לי בין היתר איך מרגיש החומר של הדשבורד“ וזה עשה הרבה רעש, כינו אותי מלטף דשבורדים וניסו להציג את כאילו אני איזה ליצן,מעניין אותי איך מרגיש הדשבורד יותר מאשר איך מרגיש הרכב עצמו.

כשאני בא לרכוש רכב יש לי רמת ציפיות מסויימת עבור כל מיני פרמטרים ברכב, בין היתר מכיוון שאני רוכש רכב גרמני יוקרתי אני מצפה שהדשבורד יהיה עשוי מחומר רך ונעים וירגיש מוצק, אני מצפה לקבל אבזור מסויים שרכב “רגיל“ לא ייתן לי, אני אצפה לקבל מערכת סטריאו שתיהיה איכותית מבחינת סאונד ותאפשר לי להשתנש בפיצ’רים המקובלים.

כמובן שיש עוד ציפיות רבות ובתחומים רבים.

אני לא אפסול רכב כי היה לו דשבורד שהוא רק 70% לטעמי, אני לא אפסול רכב על מחסור באבזור כי זה נחמד שיש אותו אבל ממש לא סוף העולם אם אין אותו.

אני גם לא רוכש רכב קונבנציונלי,לחלוטין לא מעניין אותי רכב צעיר\חדש, מעניין אותי דבר אחד- בתקציב נתון שהקצאתי לרכישת רכב אני מעוניין לקנות את הרכב שמצד אחד ישרת את משפחתי בצורה מעולה ומצד שני יהיה כזה שיש לו ערך מוסף מבחינת נהיגה, הגיל פחות רלוונטי, כך גם פרמטרים נוספים רבים ולראייה, למעט הרכב הראשון שלי שהיה יחסית “צעיר“ בעת הרכישה (בן 8 שנים) הרכבים האחרים שלי נרכשו כשהם מעל עשר שנים על הכביש.

אגב , אבזור שלטעמי מיותר ברכב שלי ספציפית- חימום מושבים אחוריים, אף אחד לא נהנה מהם גם כי ממש לא קר פה וגם כי יש שם 2 מושבע בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אחרי שהשרשור הזה דעך ולא נוספו לו תגובות בשבועיים האחרונים, הגיע הזמן לסיכומים. הנה הסעיפים בהם התבקשו שיפורים.

86 תגובות לשרשור (57 תגובות עם בקשות רלוונטיות)

מנוע: יותר כוח/סוסים, טורבו, צריכת דלק

גיר: יותר הילוכים, יחסי העברה, משוטים בהגה, אמינות

מזגן: חזק יותר, שיפור פתחים, פתחים מאחור

הגה: בידוד/ציפוי, אפשרות כוונון, תקשור

תא נוסעים: מרחב/מרווח, תאי אכסון, חלון שמש, פלסטיקה יותר איכותית, בידוד

תא מטען: מרחב, תאי אכסון

מולטימדיה: שיפור, שליטה מההגה, שיקוף, usb, bt ,mp3

תפעול: בקרת שיוט, ניתוק esp, קיפול מושבים, חלונות חשמל

כללי: חישוקים קלים, שיפור מתלים, קוטר סיבוב, איבזור, צריכת דלק, פח/צבע, ניקלים, אמינות

עריכה: עברתי על מה שכתבתי וחשבתי לעצמי: יש לי את הרכב הכי מושמץ בפורום, ובכל זאת, יש בו כ-95% (כולל התחשבות בתפקוד ה-dsg) ממה שביקשו כאן :p...

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

לא יודע אם זה אומר משהו טוב לגבי רכבי הקונצרן הגדול בעולם או שמא משהו רע לגבי כל השאר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קליאו 2013:

מחזיקי כוסות במקום נורמלי יותר, עדיף בזווית שתאפשר לנהג להשתמש בהם.

זה, ופחות רעש רוח.

כל השאר סבבה, אפילו האמינות.

אם יהיה פחות רעש של רוח זה יגרום לי להפסיק לחפש רכב אחר ופשוט להחליף את שלי בקליאו סטיישן חדשה.

פורסם

יודע מה חסר לי בS3?

( שנת 2008 )

צבע כחול לרכב.

מראות מתקפלות של דגם אחרי מתיחת פנים.

מראה אחורית מתכהה אוטומטית.

חיישן גשם.

מולטימדיה נורמלית.

קצת יותר בידוד רעשים.

סמל של VW.

שהיא לא גולף...

אני רוצה גולף R :-(