Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיייי מה נסגר? קודם "איך תוספות משפיעות על מכירה", עכשיו "מה הייתם מוסיפים"? אתה שוקל סשן שיפורים לנבלה? :-)

לנושא השרשור - אני מתלבט בין מזגן (יש בקרת אקלים כבר, אפילו מפוצלת) חזק יותר. בעצם עזוב חזק יותר, רק שיהיה נורמלי. לבין שקע USB (כי לא בא לי לשים מולטימדיה מעפנה וסינגל דין זה קטן מדי וישאיר חור) או פנסים עם עדשות שיהיה אפשר לשים קסנון או לד כדי אני אשכרה גם אוכל לראות לאן אני נוסע בלילה.

חוץ מזה היא באמת אול ראונדרית מצוינת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מתלים רכים יש,מתלים קשים גם יש,מתכוונן.

ESP מתנתק,רגע,אן לי בכלל ESP ברכב.

מערכת נורמאלית לשמיעת מוסיקה,ושקט...הייתי רוצה שקט,3 אינצ פתוח זה נורא מרעיש.

זהו החלטתי...

שקט

מערכת סאונד מכובדת

וכן ,אם אפשר עוד כוח,טיפלה.

פורסם

spire עלית עלי.

האמת שהמצב הפוך - היא שואלת מה היא צריכה לשפר בי. אני לא ממש מנצל את מה שהיא מסוגלת לתת.

בכל אופן, רדיוס סיבוב קטן יותר וקצת בידוד רעש יותר טוב היו משפרים את איכות החיים.

הנעה אחורית זה כבר לא רציני להגיד אבל זה היה מקפיץ אותה לליגה אחרת. רק שאנחנו לא בסרטים מצויירים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק שיפור מנוע (קליאו 2012 1.2),

המנוע קצת חלש ובעיקר עם מזגן, הייתי שמח למגדש טורבו קטן או למנוע 1.6.

מבחינת צריכת דלק, נוחות ואבזור היא אחלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תא כפפות היה יכול להיות נחמד. או משענת יד.

חיישן לחץ אוויר בשביל להוריד את רף החרדה שלי להיתקע עם פאנצ'ר באמצע הלילה בכביש החוף (אין גלגל חלופי).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הן תמיד שואלות מה צריך לשפר בנו...

2 אינץ'.

.....

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד 300 סמ"ק וטורבו ואולי גם עוד הילוך בגיר. שיישאר אוטומט מבחינתי, ברכב כזה לא מתאים גיר ידני.

בהתחלה רציתי גם קויילאוברים אבל זיבי שאני יקלקל את הנוחות המטורפת שיש לדבר הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי טויוטה כמו של אושריקו.

היה מצוין אם המזגן לא היה משפיע על המנוע, ותאורת הדרך הייתה הרבה יותר חזקה (שזו בעיה כמעט בכל רכב). כל השאר סביר לרכב ישן.

פורסם

תא מטען גדול יותר וקיפול מושבים אחוריים היה מסדר לי את העסק סופית.

לחילופין, שטסלה בכלל ומודל-P85D S בפרט פשוט לא היו קיימים, כדי לא להזכיר לי איפה הם ואיפה כל השאר.

The older you get, the better you used to be

פורסם (נערך)

אני אתמקד בצד הארגונומי לרגע:

הגה של PersonaGrip.

קצת יותר טווח ואפשרויות כוונון לתנוחת הנהיגה - אני בחור גבוה ועם רגליים (ולפי ערן אביבי גם צוואר...) ארוכות וברוב המכוניות בואו נגיד שהייתי יכול לשבת נמוך יותר ועם הגה קצת יותר קרוב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

א ב ל, אם נתייחס ספציפית ליטי אז...

א. אפשרות לסגירת פתחי המיזוג, למניעת כניסת אוויר מבחוץ, ללא הפעלת המזגן.

כלומר, שאפשר ללחוץ על כפתור הסירקולציה פנימית שהמזגן לא עובד, ואז לא נכנס משם אוויר בעת נסיעה.

ב. משהו יותר יפה, מאשר חתיכת דיקט עם ציפוי, בתור רצפת תא המטען.

זה כל כך מכוער ודוחה בעיני, שכיסיתי את רצפת תא המטעח בסמיכה.

דרך אגב, הדבר ה כ י שווה ברכב הזה, שיש אפשרות להעלות ולהוריד את כל ארבעת החלונות ברכב.

זה להיט אדיר, כאשר אני מתקרב לרכב, אז מכמה מטרים אני מוריד את כל ארבעת החלונות ואז אני נותן לרכב קצת להתאוורר, ולא נכנס ישר לכבשן.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...