Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם זוכרים שבתחילת השרשור דיברנו על "דברים שלא יגרמו למחיר הרכב לעלות ביותר מ-10%"? כי יותר סוסים/קוטר סיבוב/תקשורת מההגה לא בדיוק נופל להגדרה הזו. השאלה הייתה על דברים קטנים ומציקים. לא "אני רוצה גולף R".

מחזיקי כוסות במקום נורמלי יותר, עדיף בזווית שתאפשר לנהג להשתמש בהם.

Amen to that, sister!

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אתם זוכרים שבתחילת השרשור דיברנו על "דברים שלא יגרמו למחיר הרכב לעלות ביותר מ-10%"? כי יותר סוסים/קוטר סיבוב/תקשורת מההגה לא בדיוק נופל להגדרה הזו.

ב600 שקל אי אפשר להפוך רכב למושלם:?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון, צודק, אבל אם היו לך 600 שקל להוציא עליו, על מה היית מוציא אותם?

זאת השאלה, וזה גם מה שהופך את השאלה ליותר מעניינת, כי זה גורם לך לחשוב באמת מה הכי חשוב לך באוטו שלך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עריכה: עברתי על מה שכתבתי וחשבתי לעצמי: יש לי את הרכב הכי מושמץ בפורום, ובכל זאת, יש בו כ-95% (כולל התחשבות בתפקוד ה-dsg) ממה שביקשו כאן :p...

מה שמדגים מאוד יפה את האבחנה שאפשר לטבוע למוות גם בבריכה שהעומק הממוצע של מימיה הוא 20 סנטימטר.

פורסם
אתם זוכרים שבתחילת השרשור דיברנו על "דברים שלא יגרמו למחיר הרכב לעלות ביותר מ-10%"? כי יותר סוסים/קוטר סיבוב/תקשורת מההגה לא בדיוק נופל להגדרה הזו. השאלה הייתה על דברים קטנים ומציקים. לא "אני רוצה גולף R".

Amen to that, sister!

גולף R משנתון זהה לא יגרום לרכב לעלות ביותר מ10% מערכו ובכלל כמובן היה קומי לחלוטין מאחר וצויינו לפניו מגוון שיפורים שלא מתקרבים ל5% מערכו הריאלי של הרכב.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נכון, צודק, אבל אם היו לך 600 שקל להוציא עליו, על מה היית מוציא אותם?

מחליף את הריפוד בגג בצבע כחול וקונה משענת יד מקורית עם מחזיקי כוסות.

או ממלא דלק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שליטה מההגה ו-AUX/USB בפולו יאנג 2012. זה ביזיון שבעשור האחרון עדיין יש רכבים ללא דבר כה בסיסי.

חוץ מזה, הילוך שישי ומנוע TSI (בידני).

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

הדבר היחיד שאני מפנטז עליו הוא הפתיחת חלונות עם השלט כמו שיש בכל VAG, מי שהיה לו והיום אין יבין אותי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...