Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי רוצה שהרכב שלי רק יראה כמו פרארי אבל יהיה כמו שהוא, בחורות לא היו שמות לב :)

פורסם
חלון אחורי שהופך למסך שניתן להקליד בו הודעה (על ידי אמירה ולא באמת להקליד) שאומרת לאידיוט שעכשיו עקפתי מה לא בסדר בנהיגה שלו. יאללה סטרטאפ.

היה לי פרויקט כזה בקורס בשיווק.

https://www.facebook.com/pages/Driver-Says-%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A6%D7%A2%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%AA/336338816383066?fref=ts

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

Short shifter, מד טורבו, דלק E85, צינור יניקה רחב לפילטר אוויר, מערכת פליטה שלא מגבילה את המנוע.

Ford focus 1.6 ecoboost

פורסם

מכפיל בוכנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה חסר לה להיות מושלמת? אממ להיות מרצדס 8)

ועכשיו ברצינות, בטווח הקרוב/רחוק אני צריך להחליף צמיגים ולהוסיף ניקלים לספי חלונות וקצת מאחורה בגשר ובפנסים

ובתכלס הייתי רוצה סאן רוף אבל זה יחכה למרצדס:] אבל אני לא אחד שמתלהב ממרצדס הייתי מעדיף איזה לנד קרוזר או גרנד צ'ירוקי

ואם יש משהו שבמכונית הזאת מאוד הייתי רוצה זה שהיא תשתה פחות דלק, מה שלא ניתן לשינוי לצערי..

פורסם

אלפא ג'ולייטה TCT.

א - תאי אחסון נוספים בתא הנוסעים.

ב - שקע USB למערכת השמע.

ג - שטיפה עצמית - שהרכב ילך למקלחת לבד.(מעירים לי כל-הזמן, כזו יפה למה אתה לא שוטף)

http://www.google.com/url?url=http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-

הישראלי המלוכלך: שוטף את רכבו פחות מארבע פעמים בשנה=

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?

בר רפאלי שוטפת את הרכב החדש בביקיני - תמונות

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מדבקה של no fear שתוסיף לי עוד 30 כ"ס...

אני חושב שצריך להוסיף לכללים שמי שיישתמש בבדיחה העבשה הזו יקבל באן לחצי שנה...8)

האמת היא שכל רכב שהייתי מאוהב בו באמת, תמיד היה יכול להיות טוב יותר עם בלמים יותר טובים, ללא יוצא מהכלל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באותה העת בוא נוסיף לכללי הפורום את האיסור לפתוח פוסטים עם שאלות מיותרות כמו " איך נוסעים לבאר שבע ( המלצות וסיכונים בדרך ) ", " כמה בועות סבון נהוג שיש בדלי השטיפה של הרכב " או " איך הייתם סוללים מחדש את מערכת הכבישים בארץ ".

פורסם

חמישה עמודים עד כה בלי שעון חום? מישהו? מה קרה לפורום?.

באשר לי - הייתי רוצה לוח מחוונים אנלוגי בפיקאסו שלי, נמאס לי מהרעה החולה הדיגיטלית הזו. שנה וחצי, 40K ק"מ וטרם הבינותי מה משמעות הספרות האלה שעולות כשאני מאיץ ויורדות כשמאט:conf:.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם (נערך)

פורד s max. ההגה בכלל לא רע בכל קנה מידה רלוונטי מודרני אבל בדגם הקודם הוא היה הידראולי והוא היה ממש טוב. אז ממש חבל שהלכו לאחור.

אפשר היה לחשוב על פליפרים מאחורי ההגה כדי להשלים את התדמית הספורטיבית.

מסכים עם פאלו - בכל מכונית שמוכרת מהירות והתנהגות מעצורים עוד יותר טובים הרי זה משובח. משפר זמנים יעיל לא פחות מעוד עדר.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

BMW E30

היה חסר לי הגה כח - הוספתי.

היה חסר לי מוט מייצב אחורי - הוספתי.

לאחר מכן המוט המייצב הקדמי הרגיש רך מדי - החלפתי אותו בעבה יותר.

הבולמים היו רכים מדי - החלפתי אותם לB6.

המושבים היו חסרי תמיכה - החלפתי אותם לרקארו סטייל מקוריים.

יחסי ההעברה בדיפרנציאל היו ארוכים מדי - החלפתי אותו לקצר מוגבל החלקה.

מהלך ידית ההילוכים היה ארוך מדי - החלפתי אותה לידית עם מהלך קצר.

היו חסרים לי מדי טמפ' ולחץ שמן, מד טעינה - הוספתי.

היה חסר לי חשמל - הגדלתי את האלטרנטור.

הבלמים לא מספיק טובים. החלפתי את הדיסקים והקליפרים למאווררים, היה שיפור, אבל הדבר העיקרי שחסר לי ואין - ABS.

לגבי רכבים אחרים -

בכל רכב אוטומטי חסרה לי התיבה הידנית.

בכל רכב הנעה קדמית חסרה לי הנעה אחורית.

כפתורים על ההגה, או מנופים לתפעול הילוכים - בעיני חיסרון. הכפתורים היחידים שמקומם אולי על ההגה הם של בקרת שיוט, שמשתמשים בהם רק כשההגה ישר. כל כפתור אחר הולך לאיבוד כשאתה צריך אותו באמצע פניה.

לעולם לא אבין את אלה, גם אלה שמגיבים כאן, וגם כתבי רכב, שמתייחסים לעניינים כמו בלוטות' או USB. חסר לך - תוסיף. אלה לא תכונות של רכב. רכב נמדד בברזלים שלו - מבנה המרכב, המנוע, המתלים וההנעה. אביזרי השמע לא צריכים להיות שיקול בלהעדיף דגם כלשהו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...