Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיק בתא מטען ספריי לניקוי שמשות של סונקס ומטלית. אם יש צורך מנקה לפני כל נסיעה, עניין של 2 דקות והחלון נקי בלי סימנים.

אני מאוד פדנט בקשר לשמשמות, חלונות ומראות אז כל ליכלוך קטן מפריע לי וחייב להוריד אותו מיד.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מנקה ידנית? יש סיבה שהמציאו את הרעיון הזה שאתה נוגע בידית וזה משפריץ נוזל ניקוי וגם מנקה את החלונות, לבד לבד.

יש פדנטיות, וגם אני פדנט לא קטן, אבל פה זה כבר הגזמה. גם הנוזל של סונקס ב50 שקל בערך לבקבוק קטן, בזמן שנוזל שמשות כחול טוב נמכר ב10 שקלים לבקבוק של ליטר כולל הבקבוק בסופר השכונתי.

פורסם

אבל כן, אני מתיז המון נוזל (לפחות 4 התזות של 2 שניות כל אחת).

תודה על השיתוף, לא נשמע הרבה במיוחד.

וברצינות, הנוזל המוכן של סונקס מומלץ, מים עם onr גם טוב.

פורסם

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-5-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-SONAX.html

זה הנוזל המדובר? אני שוקל להזמין 2 אולי 3 על הדרך עם עוד דברים שאני צריך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

איזה דילול עם ONR ?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש כאלו של SONAX שמגיעים בבקבוקונים קטנים לדילול 2 וחצי ליטר מים עם כל בקבוקון היה באוטוסטור פעם קודמת שהייתי, נחדמים לגמרי יש גם עם ריחות שונים אם זה משנה. עלו לי כ 3 שקלים לבקבוק.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ראיתי באתר של אוטוסטור שהם עולים 6 שקלים לבקבוק

איך זה? עושה עבודה טובה בלהוריד חרקים מרוחים מהשמשה? כי אני נוסע המון בבין-עירוני, והחרקים מתאבדים לי על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אם כבר שרשור על נוזל שמשות נתעלק, באחד התחנות דלק מילאו לי עכשיו נוזל שמשות כחול ורק בסוף ראיתי שמי שמילא לא השתמש במשפך ונשפך מעט מהנוזל ברכיבים ליד. יש סיבה לדאגה?

פורסם

תלוי מה הם הרכיבים ליד והאם יש ביניהם אלקטרוניקה חשופה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני משתין במיכל, מסובב את השפריצרים לצד ומתיז על טוסטוסים שעוקפים אותי מהשוליים.

אשתי ואני לא צחקנו ככה מאז הפעם האחרונה שראינו ביחד טופ גיר :lol::lol:

פורסם

מים מזוקקים עם חצי כוס אלכוהול נקי.

ממיס שומנים, אין אבנית וזול.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אני משתין במיכל, מסובב את השפריצרים לצד ומתיז על טוסטוסים שעוקפים אותי מהשוליים.

לקחת בחשבון שזו אמירה לחתימה, כן? :lol:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אני משתמש במיים הכחולים שאני קונה באייס.

אם אין, אני ממלא במיים מהברז וזהו.

אני לא זוכר, שאי פעם נסתמו לי השפריצרים.

במידה ואני רואה שיש קצת בעייה, אז אני פשוט מחמם מיים בקומקים חשמלי ועם חומץ, שופץ פנימה ומנקה את הצינוריות.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...