Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא כמה עולה הרכב שלי בחו"ל ומה היבואן הוריד ממנו בשביל לחסוך, אוסף את הדמעות בתרסיס ועם זה מנקה את השמשות.

זה הנוזל הכי טהור ומזוקק שיש.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפעמים לוקח ווינדקס ומדלל אותו (זה החומר שהשטיפות האמריקאיות משתמשות בו לניקוי השמשות)

לפעמים את הנוזל הכחול (זה לא מים כחולים כפי שכתבו בו. בזמנו עבדתי במפעל הייצור של זה. אני מבטיח לכם שזה לא מים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
ראיתי באתר של אוטוסטור שהם עולים 6 שקלים לבקבוק

איך זה? עושה עבודה טובה בלהוריד חרקים מרוחים מהשמשה? כי אני נוסע המון בבין-עירוני, והחרקים מתאבדים לי על הרכב.

מכיר את זה ושונא את זה (ביקורים בדרום אצל ההורים) - אלו ב 6 ש"ח זה אלו עם הניחוח ממה שאני זוכר, נחמד לגמרי, לא יודע אם משתלם המחיר לכמות אבל לא רע, הסבון נראה איכותי ומנקה את השמשה טוב יותר מלשים ONR במיכל, לא יודע אם הוא WAX FRIENDLY.

מים מזוקקים עם חצי כוס אלכוהול נקי.

ממיס שומנים, אין אבנית וזול.

הבעיה שזה גם יסיר הגנות שונות שיש על הצבע כגון ווקס

Opel Adam S 2017

פורסם
אתה מנקה ידנית? יש סיבה שהמציאו את הרעיון הזה שאתה נוגע בידית וזה משפריץ נוזל ניקוי וגם מנקה את החלונות, לבד לבד.

יש פדנטיות, וגם אני פדנט לא קטן, אבל פה זה כבר הגזמה. גם הנוזל של סונקס ב50 שקל בערך לבקבוק קטן, בזמן שנוזל שמשות כחול טוב נמכר ב10 שקלים לבקבוק של ליטר כולל הבקבוק בסופר השכונתי.

גם אני מנקה את החלון במידה והוא מלוכלך באופן ידני. זה נובע מכמה סיבות

שהמרכזית היא שאני לא רוצה לטנף את הרכב במידה והוא לאחר שטיפה.

אצלי נוזל השמשות לא נגמר אף פעם -מוחלף/ממולא מטיפול לטיפול. (פעם בשנה)

משהו שחייבים לקחת בחשבון - ניקוי קבוע של שמשות מלוכלכות על ידי וישרים

גורם לשריטות בשמשה הקדמית.

פורסם

חומץ באמת מנקה את המינוריות ? יש עוד חומר מומלץ לנקות ? שמתי שהתחילה להצטבר לי קצת אבנית

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)
אני משתין במיכל, מסובב את השפריצרים לצד ומתיז על טוסטוסים שעוקפים אותי מהשוליים

רעיון גאוני. תסלחו לי, אני שניה קופץ לשירותים.....

אני קונה מה שבמבצע בתחנת דלק/אוטו דיפו (2 מיכלים של 4 ליטר ב20). לא משנה הפירמה, העיקר לא אמריקן איגל - זה היחיד שהשאיר משקעים כחולים מכל אלו שהשתמשתי בהם. אגב, גם אצלי מיכל (4 ליטר) מחזיק חודש+-

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה צודק. MY WHOLE LIFE WAS A LIE.

[ATTACH=CONFIG]431096[/ATTACH]

MIND=BLOWN

ככה במחי יד נופץ אחד המיתוסים העקשניים של חיי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי: