Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין DSG של SEAT לבין SKODA? (גרסת TSI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל ספקולציות.

עד שלא יעבור זמן וכמות נכבדה של רכבים כאלה תצבור ק"מ לא מבוטל אי אפשר לדעת אם "האמינות טובה מאוד" או "אין תקלות מיוחדות"(שמתי לב ל"ככול הנראה" ).

סביר להניח שנעשו מאמצים מצד היצרן על מנת לפתור את התקלות, אבל שום דבר לא הוכח עדיין.

זה כמו הבדיחה "מי שיעשן עד גיל מאה צפוי להאריך ימים". כמה שנים אתה רוצה שיעברו? התקלות בגיר של הדור הקודם התחילו כמעט בהתחלה, ואילו מאז השידרוג, בדור החדש לא שומעים על בעיות ומכוניות כבר צברו מאז 2013 כמה עשרות אלפי קילומטרים ככה שאפשר להבין שזה לא מה שהיה. חוץ מזה שקשה להאמין שיצרן בסדר גודל של פולקסווגן שהוא אחד הגדולים בעולם, יתעלם מהבעיה. מדברים פה על מיליארדים, לא על חנווני בשוק, שאומר, "טוב נו, בוא נגיד שעשינו משהו חדש". היתה להם בעיה, ישבו חקרו בדקו ובאו עם פתרון מלא, בניגוד למשל לגיר של פורד ששם עוד לא מצאו פיתרון ורק מחליפים גיר בגיר ואומרים שאין שום בעיה.

פורסם (נערך)
לאנשים מפריע לראות מותג מצליח.icon_arrow.gif

לפעמים אני חושב שאנשים שקונים שקודה עם מקבלים חבילת מניות ביחד עם הרכב, אחרת אין לי הסבר לצורה שבה הם מגינים על המותג בחירוף נפש ובלי טיפה של חוש הומור.

קונצרן מצליח מבחינתי, כלקוח ונהג, זה כזה שעושה מאמץ להוציא מוצרים שיהיו טובים, אמינים ותחרותיים יותר משנה לשנה - ספציפית אני מדבר על GM. המהפך שהם עשו מאז 2009 הוא פנומינלי - שיפור ניכר במנועים, תיבות הילוכים, עיצוב, נוחות וכל זה לא בא על חשבון האמינות - ביואיק ושברולט זינקו לראש רשימת המותגים האמינים בארה"ב. גם נתוני שביעות הרצון ממכוניות דייהולט שנמכרות באירופה ובישראל, במגמת עליה.

לעומת זאת - קשה לי להעריץ קונצרן שמנסה כל מיני טכנולוגיות חדשות על הגב של הלקוחות שלו ואז מתעלם באלגנטיות מהתקלות (DSG7, מותחנים, בוכנות שבירות), שהחליק אל מתחת לממוצע במדדי אמינות בארה"ב, קונצרן שבעצם לא עשה שום מהפך בליין הדגמים שלו כבר שנים. זה לא שהם עושים מכוניות גרועות חו"ח וספציפית השקודה פאביה מכונית בסדר גמור, אבל המתחרות סוגרות פערים במהירות והתמורה היום היא כבר לא משהו.

ד"א - יש לי פיאט בראבו בבית ויכול להיות שיש לי סנטימנט למוצרים שלהם, נהגתי בחו"ל על קרייזלר 300 ועל פיאט 500X וחיבבתי את שתיהן (את הראשונה יותר). אבל אני חושב ש-FCA היא חברה עם הרבה בעיות ועם דרך ארוכה להוכיח את עצמה מבחינת אמינות (אני מדבר על שלל המותגים שלה). אני מאוד מקווה שהמנועים החדשים שלהם וה-TCT יתגלו כאמינים לאורך זמן ואני מקווה גם שה-500X והג'וליה ימכרו היטב. אבל אין לי שום נאמנות אוטומטית למותגים של FCA ומבחינתי חובת ההוכחה עליהם.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)
זה כמו הבדיחה "מי שיעשן עד גיל מאה צפוי להאריך ימים". כמה שנים אתה רוצה שיעברו? התקלות בגיר של הדור הקודם התחילו כמעט בהתחלה' date=' ואילו מאז השידרוג, בדור החדש לא שומעים על בעיות ומכוניות כבר צברו מאז 2013 כמה עשרות אלפי קילומטרים ככה שאפשר להבין שזה לא מה שהיה. חוץ מזה שקשה להאמין שיצרן בסדר גודל של פולקסווגן שהוא אחד הגדולים בעולם, יתעלם מהבעיה. מדברים פה על מיליארדים, לא על חנווני בשוק, שאומר, "טוב נו, בוא נגיד שעשינו משהו חדש". היתה להם בעיה, ישבו חקרו בדקו ובאו עם פתרון מלא, בניגוד למשל לגיר של פורד ששם עוד לא מצאו פיתרון ורק מחליפים גיר בגיר ואומרים שאין שום בעיה.[/quote']

שלוש המילים הראשונות בתגובה שלך באמת מתארות את המצב, זו באמת הייתה בדיחה רעה על חשבון הלקוחות.

גם עסקת הטיעון הייתה בדיחה רעה.

גם הורדת האחריות המורחבת הייתה בדיחה רעה, ולדעתי גם לא מצחיקה במיוחד שברוב המקרים האחריות ירדה לשנתיים!

"לא על חנווני בשוק" כתבת וגם פה אתה צודק. יצא לי לבקר בשוק לא פעם. ההתנהלות של צ'מפיון(שהם הפנים של היצרן שאתה כל כך מהלל) הייתה גרועה הרבה יותר.

"הלך מנוע? תשלם לנו עשרות אלפי שקלים". "אה בסדר אתה מודע לבעיות שיש לנו במנועים, אוקיי הבנו לא צריך לצעוק, לא אל תעשה את זה לא צריך לפתוח שרשור בפורום ההוא חלקים עלינו עבודה עליך".

ממש לא שוק...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אבל אין לי שום נאמנות אוטומטית למותגים של ___ ומבחינתי חובת ההוכחה עליהם.

:mm_yeah: !

העובדה שהמשפט הזה הוא לא ברור מאליו, מעידה על רמת תרבות הצריכה הירודה שלנו כחברה.

רבים האנשים שירכשו 'כי היה להם כזה קודם' מאשר אלו שיעשו מבדק מעמיק, וזה בלי להכנס למי שחי בהכחשה עצמית ומסנגר על קונצרן כזה או אחר שמשתין עליו בקשת (ולא, הזכות הקדושה הזו ממש לא מנת חלקם של ואגיונרים בלבד...)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

באדיבות וואלה.

הפאביה כפי שאתם יכולים להבין, ניצחה את המבחן הזה למרות שהחלה אותו כאנדרדוג. היא פחות יפה, אבל פונקציונלית יותר. קטנה יותר, אבל מרווחת בהרבה. חלשה ב-10 סוסים, אבל מהירה מהקליאו בכל צורה והכי חשוב, היא מציעה ליושבים בה סביבת מחיה נעימה ונוחה לנסיעות ממושכות. הפאביה מגיעה ברמת אבזור יחידה, אבל דבר לא ממש חסר לנו בה והמחיר של 110 אלף שקל תמורתה, הגם אם נמוך באלפים בודדים בלבד, רק מחזק את ניצחונה - הפאביה היא ה'מקסי-מיני' הטובה יותר

http://cars.walla.co.il/item/2865754

פורסם

אכן, דווקא עמוד הרכב של וואלה, הוא זה שאני מקשיב לדעותיו ובהחלט מאמין לכל מה שנכתב שם.

(*למען הסר ספק, נכתב בציניות גמורה.)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

המבחן הזה מתייחס לתת-קטגוריה של סופר-מיני סטיישן.

בכל מקרה - אף אחד לא אמר שהפאביה לא מכונית מוצלחת. אם הייתי מחפש היום מכונית סופרמיני בהחלט הייתי שוקל אותה, אבל רק עם גיר ידני ואז אולי בכלל הייתי חושב לכיוון הסנדרו סטפוויי ואת העודף משקיע בטיול נחמד לחו"ל, או לוקח את המאזדה2 לסיבוב או...

כפי שהבנת - מכונית לא רעה בכלל, אבל כך גם המתחרות שלה ובכל מקרה נשארים עם סימני השאלה בנוגע לאמינות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...