Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

ברשותי דייהטסו שרייד 98 הצ'בק.

היום אחרי שנסעתי בכביש מהיר , ואחר כך בעיר ועמדתי ברמזור , הטורים של הרכב היו גבוהים מהרגיל : 1.5

בפעם שעברה שנתקלתי בבעיה דומה בעקבות המלצת חבר פורום , בדקתי צינוריות וואקום ואכן מצאתי שאחת יצאה ממקומה (כתוצאה מטיפול ע"י מוסכניק חאפר).

החנתי בצד, חיפשתי צינורית שיצאה ממקומה ולא מצאתי , בכל מקרה הדבקתי עם איזולרבנד קצוות של צינורות שנראו סדוקים - עברתי על כולם אחד אחד . ללא הועיל , הטורים נשארו גבוהים , לאחר מכן הברגתי עוד את בורג הכיוון של הטורים והורדתי אותו כמעט עד הסוף - הטורים עומדים כעת על 800-900 אבל המנוע עדיין עושה רעש שאני לא רגיל אליו (כאילו שהוא מתאמץ אפילו שהוא על טורים נמוכים) .

שמתי לב שהחיישן מהירות מזרים אוויר גם כשאני על ניוטרל , בלי החיישן (מנותק) כאשר בורג הכיוון של הטורים בגובה שהיה קודם , הטורים עומדים על מצב תקין ואין את הרעש הנלווה של המנוע .

האם זה אורמ שהחיישן תקול ?

דבר נוסף שאולי כדאי לציין זה שלא מזמן התפוצץ לי צינור מים של הרדיאטור בזמן נסיעה והרבה מהנוזל ייצא וליכלך את הפנים מתחת למכסה המנוע (מה שאולי בגלל הטפרטורה של הנוזל יכל לגרום לקרע בצינורית וואקום כלשהי ?) האם יש בכך גורם משפיע ?

תודה מראש לעונים.

עריכה אחרונה על ידי חתחתול
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון :

יש רעש של שאיבת אוויר או כאילו שיוצא אוויר כשרק מדליקים סוויצ' בלי להניע - מהאזור של בית המצערת.

זה אמור להיות ככה .

בטוח למישהו היה מקרה דומה . שתפו

פורסם
אני מניח שאתה שומע את מנוע הצעדים מתאפס וזה תקין או את הלחץ הראשוני שבונה המשאבה וזה גם תקין.

תודה. ררשמח אם תתייחס לבעיה של הטורים הגבוהים . חיישן מהירות תקול (או אולי חיישן בית מצערת - נראה לי שהם בכלל מחוברים ביניהם ) יכול לגרום לזה ?

פורסם

אתה מתכוון עם ספריי קרבורטורים שמשפריצים ישר לתוך הפיה אחרי שמורידים את הפלסטיק (שכחתי איך קוראים לו. אגב , למה צריך אותו ?) ומוציאים את הפילטר אוויר . לא עשיתי את זה כל ה5 שנים שהאוטו אצלי. אני מוסיף תוסף דלק לניקוי ההזרקה כל חצי שנה.

אגב אחרי חצי שעה נסיעה הטורים יורדים שוב לרמה הנורמלית ... אפשרי שזה קשור איכשהו לממיר הקטליטי ?

פורסם

השיטה אותה אתה מתאר שמשפריצים ספריי לפרפר המיצערת שהוא פתוח תוך שהמנוע מונע לא עוזרת לשום ניקוי. צריך לפרק מצערת מחוץ לרכב ולבצע את הניקוי כמו שצריך. אז ייתכן מאוד שבעיית הטורים תסתדר.

פורסם

מאור, המכונאי עצמו לא מסכים לעשות את זה .ואני בטוח שאני אתבלבל בצינוריות השונות.

הסיבה שאני לא חושב שזה הגורם היא שהבעיה עם הטורים התחילה בבת אחת וזה נראה לי יותר כאילו שאיזה צינורית ואקום יצאה מהמקום.

הבעיה שאני עובר עליהן אחת אחת ולא מצליח למצוא אותה .

פורסם
אין מנוע צעדים ברכב הזה.

אריק , נראה לי שאתה עזרת לי פעם שעברה - אחרי שהמכונאי שכח להחזיר את הצינורית למקום .

יש לך הצעות לפני שאני זורק כסף מיותר על החלפת חיישן ?

פורסם

אם אתה לא מצליח לאתר בריחת וואקום והכל מחובר הייתי בכל מיקרה מבצע ניקוי. זה יכול רק להועיל ואף לפתור את הבעיה. המוסך לא מסכים אז תיעזר במישהו שמבין.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם
אריק , נראה לי שאתה עזרת לי פעם שעברה - אחרי שהמכונאי שכח להחזיר את הצינורית למקום .

יש לך הצעות לפני שאני זורק כסף מיותר על החלפת חיישן ?

כן זה אני..

בכל אופן מה שאתה מתאר נשמע כמו בריחת וואקום, אך אתה אומר שזה קורה גם במנוע כבוי ולכן זה לא הגיוני שתיהיה בריחת וואקום במנוע כבוי.

האם יש את אותו הרעש מפעם קודמת?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם כשהמנוע חם הבעיה נעלמת אז כנראה שלא מדובר בבריחת ואקום.

אולי יש קשר לבריחת נוזל קירור למדידה לא מדויקת של חום שמשפיעה על הסלד.

למשל המחשב נשאר בחוג פתוח מעבר לדרוש.

פורסם
אם אתה לא מצליח לאתר בריחת וואקום והכל מחובר הייתי בכל מיקרה מבצע ניקוי. זה יכול רק להועיל ואף לפתור את הבעיה. המוסך לא מסכים אז תיעזר במישהו שמבין.

מהיכן אתה בארץ?

אני מרמלה . אשמח אם תוכל להמליץ לי על מוסך שאתה סומך עליו .

• תוכן חדש...