Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לדעת אם שמן המנוע CASTROL GTX 10W40 הוא שמן איכותי.

לפי התקנים הוא מתאים לפיג'ו, השאלה אם הוא מספיק טוב.

נפח: 2000 סמ"ק

שנת ייצור: 2002

פורסם
GTX זה גרסת הבסיס של שמני קסטרול והוא עומד בתקן.

אבל יש שמנים סינטטי מלא 5/40 במחירים שהוא נמכר.

במקרה הזה EUROL.

השאלה היא אם הוא מספיק טוב בשביל לשים אותו.(הGTX)

פורסם
יש לקסטרול שמן 10W40 בגרסה מתקדמת יותר.סדרת מגנטק שתוכלו לראות אותו כאן:http://www.justmotor.co.il/products/666933/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-Magnatec-10W40-A3-B4

כן אני יודע אבל יקר לי מדי.

בגלל זה שאלתי על הGTX. המגנטק באמת שווה את המחיר שלו? מה הוא עושה שהGTX לא?

פורסם
יקר מדי? אם אתה עושה טיפול פעם בשנה ההפרש הכספי לא עובר 10 שקלים בחודש.

כן.. אבל לפעמים צריך למלא שמן בלי קשר לטיפול. ככה שאני מעדיף להזמין 2 גלונים שיצאו לי זול יותר ומספיק טובים בשביל הרכב.

יש עוד דברים שצריך להוציא עליהם כסף חוץ משמנים ופילטרים לצערי. :\

פורסם
כמה שמן האוטו אוכל שאתה קונה 2 גלונים בשנה?

כן, GTX מספיק טוב.

לא אוכל הרבה, אבל עדיף לא לקחת סיכונים. לא כך? ;)

תודה על העזרה.

פורסם

אני אישית לא אוהב Castrol לפי דעתי זה רק השם, לא חושב שהשמן "שווה" את המחיר שלו.

EUROL שהוא הרבה יותר איכותי(סינטטי) באותו תקציב אפילו זול יותר.

פורסם

אני ממליץ על שמן מנוע של AGIP 10W40 בקבוק שחור. שמן קצת יקר אבל ממש אפשר לשמוע את ההבדל בפעולת המנוע אחרי ההחלפה! מניסיון ברנו מגאן דור 1 שהייתה לי.

פורסם
אני אישית לא אוהב Castrol לפי דעתי זה רק השם, לא חושב שהשמן "שווה" את המחיר שלו.

EUROL שהוא הרבה יותר איכותי(סינטטי) באותו תקציב אפילו זול יותר.

אף על פי שלדעתי זו תגובה חסרה מתוכן - נזכרתי למה בכלל התחלתי להשתמש בשמן מנוע וולווליין (עברתי לקסטרול בגלל מלאי ושם). מישהו העלה לפורום פעם ניסוי מאתר רוסי עם תמונות לגבי שמנים בו הרתיחו אותם או משהו כזה והוולווליין יצא הכי "נקי" לטעמי (גם שמן של BMW או מרצדס יצא מעולה) - מי יודע על מה אני מדבר ויכול לשחזר לינק?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...