Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהבעיה ביבוא פנאמרה היברידית היא שכדי לייבא רכב היברידי של מותג צריך שיהיה יבוא רשמי של לפחות רכב היברידי אחד של החברה (ז"א שהיבואן של פורשה בארץ יביא איזהשהו רכב היברידי ביבוא סדיר) וכיום להבנתי אין יבוא כזה.

הייתי ממליץ לך להסתכל על במוו x5 40e, רכב פלאג אין עם 300 כ"ס ומחיר התחלתי של 63000 דולר.

נניח עלות כולל שילוח ואיבזור 70000 דולר+ 42% מס זה פחות מ400,000 שקל, ובמוו כבר מביאים לארץ רכב היברידי (סדרה שלוש).

זה נכון גם עבור s550e ו gle550e של מרצדס.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על הדגם הזה x5 40e, יכול להיות מאוד מעניין.

מועד ההשקה המתכונן שלו הוא סוף השנה, מה גם הוא עומד ברמת זיהום 1 כך שהוא יכול לקבל את הטבת המס של 42%.

צפוי לעלות כ 56,000 יורו, בהפחתת מעמ יוצא 46,000 יורו מחיר רכישה, אחרי ביטוח ושינוע יוצא 50,000 יורו בנמל אשדוד.

כך שיוצא 71,000 יורו אחרי מיסים על כבישי ישראל שהם כ298,000 ש״ח.

זה מחיר מציאה לרכב כמו x5, במיוחד עם השוק החזק שיש לרכב בלוחות היד 2 זאת נהיית עסקה מעניינת מאוד.

מה גם אם הוא יגיע לארץ ביבוא סדיר אין בעיה של חלפים, אחריות היצרן תקפה בארץ לשנתיים, ומחירי הביטוחים יהיו הרבה יותר הגיוניים מביטוח לפנאמרה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

הרכב מיוצר בארה"ב ולכן עדיף לדעתי לקנות בארה"ב מבחינת אחוזי מיסוי. מחיר התחלתי בגרמניה הוא 68000 יורו כך שהעלות תהיה טיפה יותר גבוהה מהחישוב שלך. בכלל במוו מכניסה עכשיו הרבה רכבי פלאג אין כולל 740e,330e,225e ובדור הבא גם 540e. מעניין יהיה לראות אם הם יגיעו בצורה רשמית לארץ, ואם כן אז איך יתומחרו. אגב איך קבעת שהx5 מרמת זיהום 1?

פורסם

לפי צ'ה שכתוב באתר שלהם על הרכב.

הטבת המיסוי היא לרכב בדרגת זיהום 1-2 (מקס 130g/km של co2).

image.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...