Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מציגה A-Class מתוחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין מה לעשות אבל מי שהיה בעלים של מרצדס יודע טוב מאוד שאי אפשר להשוות למתחרות.

האיכות הרבה מעבר לבמוו. הם אוהבים להציג כאילו הן מתחרות זו בזו אבל האמת רחוקה שנות אור. CLA :)

אם לא הייתי רגיל לשטויות שאנשים רושמים פה הייתי משוכנע שאתה צוחק.

פורסם
אם לא הייתי רגיל לשטויות שאנשים רושמים פה הייתי משוכנע שאתה צוחק.

חח וודאי שאני מתלוצץ :)

כל אחד ואהבת הסיגנון שלו.

8)
פורסם

Cuore,

לא נהגתי ב-A45 לכן לא אתייחס להשוואה שציינת, אני אתייחס לדגמים שאני מכיר היטב, M3 והמתחרה C63, במקרה זה יהיה קשה לשכנע מי שנהג בשתיהן שהבווארית עדיפה באותו מדד של fun factor.

יש הבדל מאוד גדול בין הגישות של מרצדס וב.מ.וו להגדרת מכונית ספורטיבית ומכאן גם צורת ההגשה שונה- ב.מ.וו מגישה מכוניות מאוד מדוייקות וחדות, מרצדס מגישה מכוניות שמייצרות הרבה אטרף ודרמה.

2 המותגים מייצרים מכוניות שהן מכונות ניהוג ומכונות מהנות, השאלה היא מה הנהג מעדיף, סכין מנתחים או סכין קומנדו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה הנהג מעדיף, סכין מנתחים או סכין קומנדו.

קומנדו. את המנתחים נשאיר למקצוענים. אני נהג בינוני: רק רוצה רעש, דרמה, להתפרפר עם הגלגלים ולהגיד לרכב "בואנה, ניצחת אותי".

אולי זו הסיבה שאני מעדיף למשל איטלקיות על ואגיות. אני לא אוהב רכבים שעושים הכל לבד ומושלם, אני אוהב רכבים שמתאמצים [או נשמעים כך] וגורמים לי להתאמץ יחד אתם. זה נשמע קלישאתי אני יודע, אבל זה מדד הסובייקטיביות שעליו מתווכחים לא מעט בפורום. עם כמה שאני אוהב לגחגך על מנטליות אוהדי כדורגל אני בהחלט מבין את הטענות הסובייקטיבות של חלק מחברי הפורום. אני גם תמיד נהנה לקרוא אותן, אם כי לא תמיד שותף לתחושות.

בלי שום קשר, נראה לי שספציפית גם ה-M3 וגם ה-C63 טובות מדי בשבילי. בכל זאת, אם הייתי צריך לבחור זו הייתה ה-C63. משהו בפראות הזו עושה לי את זה ברכבים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מודע לכך שכותבים לגחך. תודה על שיעור העברית. אני תמיד שמח ללמוד [באמת], אך הפעם אין צורך.

לגחגך זה לעשות "גיחי גיחי". יש לכך סמיילי שאני לא מוצא בפורום. מן סלנג אינטרנטי כזה. מילא אם הטקסט לא היה קריא, אבל כשהמסר ברור? תשתחרר חבר, לא צריך להיות קטנוניים :)

אופס סליחה, השתחרר חבר, לא תשתחרר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אני מודע לכך שכותבים לגחך. תודה על שיעור העברית. אני תמיד שמח ללמוד [באמת], אך הפעם אין צורך.

לגחגך זה לעשות "גיחי גיחי". יש לכך סמיילי שאני לא מוצא בפורום. מן סלנג אינטרנטי כזה. מילא אם הטקסט לא היה קריא, אבל כשהמסר ברור? תשתחרר חבר, לא צריך להיות קטנוניים :)

אופס סליחה, השתחרר חבר, לא תשתחרר.

הנה, אז הפעם אני למדתי על אודות הגחגוך האינטרנטי, תרח זקן שכמותי.

חחחחחחחחחח

אגחגך לי בדרכי לשירותים, להשתחרר :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה לא זקן, אתה מנוסה.

אומרים שבשחרור שירותים עם אקוסטיקה נכונה אפשר להגיע לסאונד של ה-A45 :lol:

מדריך ניתן למצוא בשרשור הפלפלים החריפים באוף טופיק.

פורסם

אין לי נסיו עם סדרה 1 או A CLASS, אבל יש לי לא מעט קילומטראז' על C CLASS החדשה וגם על סדרה 3 ו-5.

המרצדס פשוט הרבה יותר איכותית. לא מבחינת ניהוג כמובן, אבל מבחינת נוחות ואיכות חומרים ותחושת פרימיום - אין מה להשוות.

פורסם

המממ... אני מחזיק סדרה 1 ויצא לי לנסוע בשנה האחרונה בC קלאס ובE קלאס, בגירסאות הסטנדרטיות ולא הספורטיביות שלהן. (אנקדוטלית גם היתה לי A קלאס ישנה אבל זה לא באמת היה אוטו במובנים שמדברים עליהם כאן ובודאי לא דומה בכלום לA קלאס הנוכחית...)

כמו שציינו פה בצדק רב, הגישה של היצרנים למכוניות היא גישה שונה. מרצדס שמה דגש על נוחות נסיעה, הרכבים שקטים ונעימים, הם גם מהירים אבל קשה להרגיש את זה בהתנהגות של הרכב שמרגיש כאילו הוא מרחף לו בנינוחות בחלל החיצון ומי שמצפה להתנהגות ספורטיבית יתבאס.

הבימריות לא שקטות ולא מנותקות כמו המרצדס אבל הרבה יותר מהנות לנהיגה.

לגבי איכות הגימור, יצא לי לראות את הA קלאס בתצוגה. זה של הבימרית הרגיש לי איכותי יותר אבל אנחנו סופרים פה נקודות כי איכות הגימור של שתיהן גבוהה מאוד.

פורסם

אני התרשמתי לשלילה מה-A הנוכחית והתאכזבתי, היא הרגישה גסה, רועשת, תא נוסעים פשוט ויחידת כוח לא החלטית בדגם הבסיסי. הדבר היחיד הטוב שמצאתי בה היה העיצוב.

הסדרה 1 לפני מתיחת הפנים אמנם סופר מכוערת אבל מרגישה הרבה יותר טוב בנסיעה, מכל הבחינות לטעמי.

בין ה-C לסדרה של זה בעיקר עניין של סגנון, התא של ה-C מאוד ייחודי ואיכותי אבל בתור נוסע העדפתי את הסדרה 3 שהייתה מהודקת ומרוסנת יותר.

עם כמה שהסדרה 1 הקודמת מכוערת לדעתי למרצדס בשנים האחרונות היו יציאות הרבה יותר גרועות כמו ה-GLA, ה-ML הנוכחי וה-CLA שאני לחלוטין לא מבין את ההתלהבות סביבה.

פורסם

בתור אחד שאמור להיות מוטה אני חייב לומר שזו דעה סובייקטיבית לחלוטין. יש אנשים של מרצדס ויש אנשים של ב.מ.וו. בביקורת שהיתה פה בפורום של ה 235 וה A45, ה A45 נקטלה כמו שלא נקטלה בשום השוואה שראיתי או קראתי ברשת ויש כאלה לא מעט.

כולם אמרו פה אחד שה 135\235 מהנות יותר לנהיגה אבל גם רובם אמרו שאם היה להם את האקסטרא כסף, הם היו הולכים על המרצדס. אני בדקתי את ה A45 מול ה 135 (ה 235 לא יצאה עוד כשחיפשתי) וה A45 עשתה לי את זה יותר למרות פער בילתי מוצדק במחיר.

לא מצטער לרגע.

• תוכן חדש...