Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני בעלים חדש ה-IS 250, בבדיקה לפני קניה התגלה בולם זעזועים לקוי ויש להחליפו

מאחר ועשיתי שידרוג רציני מהלנסר שנת 2000 שהייתה לי אני צריך קצת הכוונה נכונה

השאלה שלי היא מה הדרך הטובה להחליף את הבולם:

*האם לעשות את זה במוסך המרכזי?

*האם לקנות את הבולמים וללכת לכל מוסך שירכיבו לי?

ועוד שאלה מה ההבדל בבולם זעזועים נניח של KYB שמותאם ללקסוס לבין אחד שמותאם לסובארו

תודה

עריכה אחרונה על ידי Igor Romanovski
פורסם

אין שום ספק שאני יקנה מקוריים!!!

השאלה איפה אני יתקין אותם.

האם ללכת למוסך מורשה או לקנות את הבולמים ולהגיע לכל מוסך על מנת שיתקנו אותם, מן הסתם האופציה השניה תהיה יותר זולה לא?

השאלה השניה לגבי ההבדלים הייתה סתם שאלה לידע כללי, אני ממש לא הולך לעשות משהו כזה.

תודה

פורסם

לא חייבים לרכוש מקוריים במחיר מופקע כאשר ניתן לרכוש אותם ממותגים תחת יצרן ה OEM בעשרות אחוזים פחות.

מה שכן, ליצרני ה OEM יש סדרות שונות של בולמים וצריך קצת נבירה ברשת כדי למצוא למי בדיוק מקביל הבולם המקורי. ניתן להתקין בולם זול או נחות יותר, אך ככל הנראה גם נוחות הנסיעה תיפגע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי כל מוסך יכול להחליף את הבולמים, השאלה אם יסכים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הרכב לא באחריות, אין שום סיבה להיכנס למוסך היבואן.

זה לא איזה רכב מיוחד ומסובך לעבודה.

לא חסר מוסכים מקצועיים שיעשו לך עבודה מצויינת במחיר נמוך מהיבואן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה לקנות בולמים מקוריים?

למה להיכנס למורשה טויוטה כשבמפורש יש שם שלט מחירון שעתון פי 2 בדיוק מכל טויוטה "רגילה"...

אני הייתי קונה בולמים של kyb או מונרו או בלישטיין...תבדוק מחיר של השלושה ותחליט מה מתאים לך. ויש מצב שהם טובים מהמקוריים.

כנס לכל מוסך ותבקש שיחליפו, תכניס לפרופורציות, זה לא מרצדס mg או bmw שעולה מליון וחצי שקלים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
:

*האם לעשות את זה במוסך המרכזי?

*האם לקנות את הבולמים וללכת לכל מוסך שירכיבו לי?

התשובה לשאלה שלך כל כך פשוטה שלא ברור לי למה אתה שואל אותה כאן בפורום.

דבר ראשון מתקשרים למוסך המרכזי ושואלים את עלות ההחלפה (עבודה בלבד). הדבר השני מתקשרים למוסך כללי מורשה שאתה מכיר ושואלים את עלות ההחלפה.

אחרי שאספת מחירים משני מקומות לפחות, אתה מחליט. אם ההפרש בין מה שדורשים בלקסוס לבין מוסך כללי הוא זניח, אז עדיף ללכת למורשה\מרכזי שמכיר את הרכב ויש לו את כל כלי העבודה הנדרשים (על אחת כמה וכמה אם נדרש משהו ספציפי לדגם שלך - את זה אנחנו לא יודעים) מאשר ללכת למוסך כללי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ככה:

כצפוי ההצעת מחיר שקיבלתי בלקסוס היא לא היגיונית שזה אומר 1100 ש"ח לבולם ק ימני ו-(שימו לב) 2200 שקל לבולם שמאלי המחיר הוא ללא מע"מ וללא עבודה.

אני עדיין מחכה מהם לתשובה לשאלה למה הפערים ביניהם בינתיים עד שהם יענו לי הזמנתי זוג בולמים של KYB מותאים לרכב מפרונטק בעלות של 700 ש"ח כל אחד.

• תוכן חדש...