Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשבים לעסק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להגיד מנסיון אצלנו במשרד, שמחשבי מותג באמת מפגינים אמינות גבוהה. ולעיתים שקונים אותם בעסקת

חבילה יחד עם מערכת ההפעלה, זה יוצא מחיר סביר מאוד, ואתה מקבל שירות אצלך במשרד, וכמו שנכתב one stop shop,

שזה מקל מאוד במקרה של תקלות.

לגבי מחשב מורכב, זה לא אומר שהוא לא יהיה אמין, במיוחד אם הרכיב אותו מישהו אמין, ואחד שיודע מה הוא מרכיב ואיך לבדוק

את מה שהרכיב. באותה הזדמנות אני יכול להמליץ על ארז TheWolf, בתור אחד כזה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
HP (ואני מניח, גם DELL) מפתחים את מחשבי ה DESKTOP/WORKSTATION המסחריים שלהם בעצמם (להבדיל ממוצרי ה CONSUMER שמתוכננים על ידי ODM-ים במזרח). אי אפשר להשוות בין מחשב HP לבין מחשב שמורכב בארץ מחלקים ג'נריים, עם לוח אם ג'יגהבייט וכדומה. התכנונים שונים לגמרי (גם אם ברמת המפרט זה נראה שקול), יש שימוש ברכיבים איכותיים יותר, וכמו שנכתב משקיעים המון בבדיקות.

לעסק, שדורש אמינות ושירות, אמליץ לקנות מחשבי מותג.

כשיש פנצ'ר ברכב, מחליפים את הגלגל המפונצ'ר בגלגל הרזרבי. לא מחכים שיבוא איש השירות עם גלגל רזרבי.

פותח השרשור מעונין לקנות 4 מחשבים. נניח שחבר הפורום TheWolf יכול לספק 5 מחשבים (המחשב החמישי ללא מסך) שמורכבים מחלקים אמינים, באותו מחיר (או פחות) של 4 מחשבי מותג. האם זה לא עדיף? אם מחשב אחד מתקלקל אפשר לעבור למחשב הרזרבי, ובינתיים לתקן את המחשב המקולקל.

חוץ מזה צריך לעודד את העסקים הקטנים.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

מחשב הוא לא גלגל. להחליף מחשב מקולקל באחר תקין זה אומר השלמת התקנת תוכנות, קבצים והגדרות רבות, לפני שאפשר להמשיך לעבוד.

עדיף מחשב שמתקלקל פחות.

בלי קשר, אני אישית משתדל לעודד את העסקים הקטנים (ואני מקווה שארז וולף שמומלץ פה בצדק, גם משווק מחשבי מותג).

:turn-l:
פורסם

לגבי ssd ואמינות, כפי שנאמר , לא יודע איך הגעת למצב הזה שהם לא היו אמינים.

אולי התקנת אותם עם מערכת הפעלה שלא תומכת בהם כראוי / דרייברים תקולים?

אצלינו במשרד עם 70-80 מקים לאורך ה4 שנים שאני שם הדברים היחידים שמתו היו דיסקים קשיחים רגילים ומאז זה שרוב המקים עם ssd - שקט מופתי

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מחשב הוא לא גלגל.

נכון, מחשב הוא עדיין לא גלגל, אבל הוא בדרך לכך.

USB-drive-size devices that can be plugged into displays—such as TVs or monitors—with High-Definition Multimedia Interface (HDMI) ports and turn them into a complete PC that offers a full user experience.

290_LenovoPCstick.jpg

The Lenonvo extra-tiny Windows PC is much like a sleeker, more polished version of Intel's Compute Stick. It shares the same 1.3GHz Atom chip, 2GB of RAM and 32GB of built-in storage as its counterpart, and you'll also have the familiar USB port and microSD card slot for those moments when wireless peripherals won't cut it. The system's biggest difference (and really, biggest draw) is its price. It'll cost $129 when it hits stores in July -- that's about $20 less than the Intel stick, and you're getting a full-fledged home computer

להחליף מחשב מקולקל באחר תקין זה אומר השלמת התקנת תוכנות, קבצים והגדרות רבות, לפני שאפשר להמשיך לעבוד.

ממילא בהתקנה הראשונית מכינים אימאג' לדיסק עם כל התוכנות הנדרשות ומעבירים אותו ל 4 המחשבים, אז יעבירו גם למחשב החמישי.

עדיף מחשב שמתקלקל פחות.

כפי שהעידו פה, מחשב שמורכב בארץ מחלקים איכותים לא יתקלקל יותר ממחשב מותג, ולנסיוני (הלא גדול) אפילו פחות.

יהודה

פורסם

חוץ מזה צריך לעודד את העסקים הקטנים.

יהודה

הבעיה עם עסקים קטנים זה שהיום הם קיימים, ומחר הם בפשיטת רגל, והבעלים הולך לעבוד כשכיר כדי להחזיר חובות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבעיה עם עסקים קטנים זה שהיום הם קיימים, ומחר הם בפשיטת רגל, והבעלים הולך לעבוד כשכיר כדי להחזיר חובות.

אויש נו. זה כמו להגיד למה לקום בבוקר גם ככה עוד 12 שעות יהיה אפשר לחזור שוב לישון.

האירוניה היא שהמון אנשים הם בעלי דעות פסימיות כמו שלך מה שבפועל מגדיל את היקפי התופעה שתיארת.

חוץ מזה, לידיעתך נותן האחריות הוא לא בעל העסק אלא יבואן, ואלו נוטים להיעלם בתדירות נמוכה יותר מזו שתיארת.

פורסם

היי. אני טכנאי מחשבים כבר 15 שנה. אשמח לתת יעוץ ואלי גם למכור מחשבים לכל המעוניין.

נא לפנות בפרטי או לטלפון 0522439578

משה

פורסם

חוץ מזה, לידיעתך נותן האחריות הוא לא בעל העסק אלא יבואן, ואלו נוטים להיעלם בתדירות נמוכה יותר מזו שתיארת.

עוד יותר טוב - העיקר שהוא מכר, גזר עליך קופון, ובשביל לקבל שירות - לך חפש את החברים שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יהודה, אתה מטריל פה, אז אני מפסיק להגיב. סטיק פיסי מבוסס אטום מאוד רלוונטי לפות"ש. שחזור לאימאג' מחזיר אותך ליום הראשון עם המחשב. קלקול מחשב מסחרי זה נזק לארגון והפרעה לעבודה גם אם יש את כל הגיבויים והשחזורים.

אם לא הובן מספיק מהגילוי הנאות שלי, אינני עובד HP אלא עובד בחברה שמוכרת גם ל HP (וגם ל- DELL, IBM, וכן, גם לג'יגהבייט) ולא ייצא לי כלום מעוד 10 מחשבים ש HP ימכרו.

:turn-l:
פורסם

שלום ותודה רבה לכולם,

נחמד מאוד לקרוא דעות לכאן ולכאן מאנשים מנוסים בעניין.

הדגש על האמינות נובע מצורך בסיסי.

יש לי אוטוטו יותר מ-10 עובדים, שאנחנו מחויבים (בחוזה) לתת מענה ללקוחות בזמן קצר.

אין מצב שמחשב אחד לא יעבוד. לכל עובד יש כמעט 3/4 תיקים ליום.

פיגור של יום אחד מכניס את העובד (ובעיקר אותי) לסחרחורת.

לפני כשבוע האופיס קרס בכל המחשבים ואי אפשר היה לעבוד. את הנזקים הצלחנו למזער בעבודה יומיומית עד עשר בלילה.

כך שבתכל'ס - לא אכפת לי לשלם עוד כמה לירות וליהנות משקט נפשי (מחשב מורכב או מותג).

שוב, תודה לכולם.

פורסם (נערך)
יהודה, אתה מטריל פה, אז אני מפסיק להגיב.

לא יפה לכתוב כך.. כנראה לא קראת מה שכתבתי.

סטיק פיסי מבוסס אטום מאוד רלוונטי לפות"ש.

אבל זה רלבנטי לתשובה הקודמת שלך. ואם סוטים במעט ומתיחסים לנושא אחר שעלה בשרשור, האם זה כל כך נורא?

שחזור לאימאג' מחזיר אותך ליום הראשון עם המחשב.

נכון. זו מגרעת. עם זאת, אם המשרד הזה דומה למשרדים אחרים שעובדים עם אוטוקאד ודומיו, בד"כ אין שום התקנות נוספות של תכנות למעט גרסה חדשה של האוטוקאד. מול המגרעת הזו יש גם יתרון- כשמחשב מתקלקל עוברים תוך דקות למחשב הרזרבי, ולא מחכים עד שטכנאי של השירות יבוא.

קלקול מחשב מסחרי זה נזק לארגון והפרעה לעבודה גם אם יש את כל הגיבויים והשחזורים.

ברור. אבל מה זה קשור? האם כוונתך שמחשב מורכב הוא פחות אמין ממחשב מותג "ביזנס" ? הרי ראינו גם פה עדויות שזה לא ממש המצב.

לפני כשבוע האופיס קרס בכל המחשבים ואי אפשר היה לעבוד. את הנזקים הצלחנו למזער בעבודה יומיומית עד עשר בלילה.

איך זה? האם האופיס על שרת והשרת קרס?

אם זה נראה לך חלק מסודיות עסקית אין צורך לענות.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k

• תוכן חדש...