Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במהלך נסיעה טוראן דיזל 2008

barakmaster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם.

השאלה שלי מתחלקת לשניים:

1) יש לי רעידות במהלך נסיעה. מתחילה בדרך כלל במהירות 80 ומעלה ובמהירות של 120 זה בלתי נסבל (האוטו רועד לא ההגה). אני מרגיש רעידות גם בדוושת הגז. השאלה שלי האם קיימת אפשרות שהרעידות נובעות מהמנוע או מהגיר (כל המערכת של המכאטרוניק או המצמדים), או שזה שיש באופן ברור לבעיית צמיגים פרונט או איזון?

2) אם זה בעיית פרונט, איפה יש מקום שאפשר לסמוך עליהם ב100% שיודעים לעשות את עבודה? אני גר בקרית מלאכי.

תודה לעונים.

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חופש בציריות מחייב החלפת ציריות או שזה יותר פשוט כמו גומיות ?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...