Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שסתומים בתיבת הילוכים של פג'ו 307

darom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברכב הנ"ל מודל 2008 בגיר במעבר להילוך גבוה יש קפיצה ונלדקת נורת אזהרה בלוח השעונים. בהתחלה זה קרה כל כמה שבועות. בטיפול שעשיתי בנובמבר 2014 אמרו לי במוסך השרות שצריך להחליף שסתומים לכשזה יקרה בתכיפות גבוהה יותר.

עכשיו זה קורה כמעט כל יום, בד"כ בתחילת הנסיעה, כנראה שהמערכת עוד קרה.

שאלות:

האם יש סכנה כלשהי לנסוע כך, הן בהיבט הבטיחותי והן בהיבט של נזק לרכב.

מה עלות של תיקון כזה?

האם זה פעולה מורכבת שכדאי לעשות אותה רק במוסך השרות?

כל תובנה נוספת תתקבל בברכה

נדב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנה לאורן שירותי רכב , הוא מומלץ הפורום במיוחד בנושא הצרפתיות , עניין לחצי השמן בגיר ידוע ואם תעשה חיפוש בפורום אתה תמצא הרבה מידע בנושא. כמו כן, עדיף לא לדחות את הנושא במיוחד בגיר , ההבדל במחירים בין החלפת שסתומים לשיפוץ כולל הוא דיי גדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון כל שסתום עולה החלפה באזור האלפייה.

שסתום אחד שולט על הילוך יתר והשניעל שאר הדברים(אני לא זוכר בדיוק). לכן מוסכניק אמין יחליף לך ברוב הפעמים רק אחד מהם בהתאם לתקלה.עדיף לבצע זאת במוסכים שמתמחים בצרפתיות (כמו שכתב ידידנו למעלה) ולאו דווקא מוסך מורשה של היבואן.שיפוץ מקיף יכול לקדוח חור דיי גדול בארנק שלך (באזור 6,000 פלוס), אז כמו שאמרו חז"ל "זריזים מקדימים למצוות".

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

ממליץ לך ללכת לאבחון מדוייק וקבלת הצעת מחיר צל גבע ברחוב תושייה.

מוסך מאחד מומלץ בקרב בעלי הצרפתיות, ויש עליו המלצות גם בפורומים אחרים.

כמו כן אורן.

רועי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...