Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברים אני ואשתי מחפשים רכב אוטומטי שיספיק לנו ולילד שבדרך :)

הוא צריך להיות: חסכוני (דלק+אחזקה), בטיחותי, אמין, נוח ושקט.

אנחנו רוצים להחזיק בו כ3-4 שנים מה שאומר שעד שנחליף אותו יהיה ילד נוסף.. אז הוא צריך להתאים לזוג+2..

הנסועה שלנו לא עולה על 20K ק"מ שנתי... כאשר אנו גרים באילת ולרוב הנסיעה היא בעיר למעט אחת בחודש-חודשיים שאנו עולים למרכז לבקר משפחה..

אשמח להצעות בהתאם לקריטריונים הנ"ל

פורסם

הi20 ממש טובה. אבל קח בחשבון שזה מנקודת מבט של זוג בלי ילדים.

אם עגלה נכנסת לבגאז', תוכל לקחת אותה בלב שלם.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כתבתי שאני לא יודע אם עגלה נכנסת או לא. זה משהו שצריך לבדוק.

אלא אם כן התכוונת שאתה צריך רכב שיכול להכיל 2 עגלות בתא המטען, ואז זה כשלעצמו מצמצם משמעותית את האופציות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ציוד של משפחה שנוסעת לסוף שבוע שלם זה לא רק עגלה, איפה הבגדים, החיתולים וכו'?

אולי כדאי לכם לבדוק את הI30CW, שנת 2010 אמורה להכנס בתקציב ואולי אפילו 2011.

נכון לעכשיו הוא יהיה קצת גדול מידי, אבל בראייה קדימה מאמינה שיתאים לצרכים בדיוק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אין לכם דרישות מיוחדות מלבד אחזקה זולה ורכב מרווח,ההצעה הטובה ביותר היא יונדאי i30cw או קיה סיד סטיישן.

אומנם צריכת הדלק היא סבירה בסביבות 1/10-11 אבל הרכב מרווח מאוד וזול.

נסיעה עם תינוק בחודשים הראשונים מלווה בסחיבת האמבטיה של העגלה,שהיא לבד תופסת שני מושבים/חצי תא מטען ותוסיף לזה את השילדה ותיק, ולכן מומלץ סטיישן.

• תוכן חדש...