Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לרגל התרחבות המשפחה אנחנו מחפשים רכב חדש או יד 2 או 0 ק"מ(עדיפות לחדש)מחפשים רכב אוטומטי אשר יהיה מרווח, עם תא מטען גדול ובטיחותי. נסוע שנתית בערך 12000 ,רוב הנסיעות יהיו עירוניות, פעם בשבוע שבועיים נסיעה בין עירונית חיפה -כרמיאל. אפשרות גם ליד 2 אבל מעדיפים חדש.

היום ביקרתי במאזדה וראיתי את ה2 דמיו ומאוד אהבתי, נסיעת מבחן תבוצע רק שבוע הבא.

ביקרתי גם ביונדאי וראיתי את I25 שגם נראית מאוד טוב ומתאימה לדרישות אבל אז הגעתי לפיגו

וראיתי את ה2008 וגם ביצעתי עליה נסיעת מבחן,רכב מאוד נוח ומרווח עם תא מטען מספק,הרגשה מאוד טובה שהרכב גבוה, אהבתי את העיצוב את האבזור וגם המחיר קורץ 114000 ל1.6, מה שקצת מפחיד אותי זו התיבה המיושנת עם 4 ההילוכים שהבנתי שהולכת להיות מוחלפת ותגיע שנה הבאה תיבה עם 6 הילוכים. התיבה הנוכחית לא רעה אך מרגיש שחסר קצת כוח.

אשמח לדעת האם יש מישהו שברשותו 2008 1.6 עם התיבה המדוברת ויכול לחוות דעה לגבי צריכת דלק, אמינות, טיפולים.

ובנוסף אשמח לקבל המלצות על עוד רכבים אשר יכולים להתאים לנו.

תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי Evilized
פורסם

בתקציב שלך תוכל למצוא סוזוקי קרוסאובר- רכב איכותי,נוח,יחסית גבוה,חסכוני ומרווח. ביד שניה תוכל לקנות קרוסאובר בן כמה חודשים במחיר נמוך מהתקציב שלך.

אופציה נוספת שהייתי ממליץ לך זה סקודה ראפיד- גם הוא רכב מרווח,תא מטען גדול,ומנוע חסכוני. כמו כן,מחירו כחדש מתחיל מ110K ככה שתוכל להשיג אותו יד שניה בן כמה חודשים במחיר נמוך מזה ולחסוך כסף וירידת ערך ראשונית.

פורסם

האמת שגם קפצתי לראות את הסוזוקי ושחכתי להזכיר זאת, כנראה מכיוון שלא ממש התרשמתי מהרכב, ונציג המכירות היה כל כך עסוק ולא התפנה אליי אז יצאתי די מהר משם, לגבי הראפיד, אכן אופציה מעניינת אשקול זאת ואבצע נסיעת מבחן. תודה רבה

פורסם

ב115 אלף הייתי בודק את אופל קרוס וואן,מושבים נוחים,הדשבורד נמוך ומנגד השמשה גדולה יוצרים אווירה מעולה,מאחור הדלתות נפתחות הפוך מה שמקל על הכניסה ויציאה,תא מטען גדול ואפשר גם להזיז את המושבים האחורים קדימה ואחורה,לדעתי אחלה מחיר לרכב שימושי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסיטואציה דומה לפותח האשכול.

עשיתי נסיעת מבחן על המאזדה ספיריט שהייתה ממש נחמדה, קצת קלסטרופיבית מאחורה לדברי אשתי וגם לא הכי ריככה את שיבושי הדרך.

בנוסף, עשיתי נסיעת מבחן על הקורולה GLI שהייתה גם ממש נחמדה, יותר מרווחת ובגז' גדול, חבילת אבזור נחמדה וגם יש עוד תוספות שהיבואן נותן החודש. אין לי משהו באמת רע להגיד עליה חוץ ממראה חיצוני קצת משעמם והעניין של גיר רציף. בנוסף, יש עוד שנתיים אחריות (מעבר לשלוש) על הגיר והמנוע אם אתה מטפל במוסכים של היבואן (לא יודע אם זה בקנייה של 0 ק"מ).

בכל מקרה, כרגע אנחנו עדיין עם הפונטו 2001. עדיין לא החלטנו מה לקנות.

דרך אגב, אם אתה הולך להוציא 100k על רכב, לא עדיף להוסיף עוד 30% ולקנות משפחתית ולא סופר מיני (שיהיה מקום גם לזוג +2 :) בעתיד הלא רחוק)?

פורסם

תודה על התגובות, מבחינת המריבה אני אבדוק אותה למרות שאת העיצוב שלה ממש לא אהבתי, הלנסר יכולה להיות אפשרות בהחלט,

Kurason היום גם רכבי הסופר מיני מאוד מרווחות ובהחלט אפשר להכניס 2 ילדים, לגבי מתיחה של התקציב כרגע זה קצת בעיה. בגלל זה אני שוקל גם רכבי 0 ק"מ אשר מוזילות את הקנייה.

תודה רבה על ההצעות, אבדוק ואחזור עם מסקנות :)

פורסם

אם רוב הנסיעות הן בעיר אני חושב שעדיף ללכת לכיוון של מיקרוואן שיתן מרווח פנימי טוב ומימדים חיצוניים קומפקטיים.

ניסאן נוט, קיה סול, טויוטה ספייס וורסו, אופל מריבה שהוזכרה כאן והונדה ג'אז (לא בטוח שעדיין משווקת) הן דוגמאות לרכבים כאלה.

אם אתם בקטע של ג'יפונים אז סוקדה יטי הוא הג'יפון שהכי מזכיר מיקרוואן ונמכר עכשיו במחיר מבצע בכמעט 127K.

פורסם

לגבי הלנסר לא הייתי ממהר לרכוש אותה חדשה מכיוון שיש להם סחירות מאוד נמוכה (אני קניתי עכשיו לנסר 2011 ספורט יד ראשונה פרטי עם 50,0000ק"מ ב-54,900 ש"ח כאשר המחירון 67,000) אז לפני רכישה כזאת הייתי ממליץ לך לשים לב לזה.

פורסם

נשמע שאופל מריבה תתן מענה מעולה לצרכים שלכם.

לא רק שהיא מציעה תא נוסעים מאוד מרווח, הדלתות האחוריות שנפתחות הפוך גם מקלות בהרבה על רתימת ילדים במושבי בטיחות. אותם מושבים גם זזים קדימה ואחורה על מסילות לטובת יותר מרווח רגליים או יותר נפח בתא המטען. כאשר מזיזים את המושב קדימה הוא גם זז קצת פנימה לכיוון האמצע ומגדיל את המרחק בין הילד לדלת לטובת בטחון מוגדל במקרה של תאונת דרכים חס וחלילה.

בנוסף, יש לה גם מנוע טורבו בנזין בנפח 1.4 ליטר עם 120 כ"ס שאמנם נשמעים כמו לא מאוד הרבה, אבל מומנט של 17.8 קג"מ שמגיעים ב-1750 סל"ד יתנו לך הרבה יותר תחושת כח וזמינות גמישה בהרבה ממנוע 1600 רגיל.

אה, כן, היא גם עולה 116,000 ש"ח בלבד.

אתה מוזמן ליצור קשר עם אולם התצוגה הקרוב לביתך, לקבוע נסיעת מבחן ולהתחדש.

לכל שאלה, אני כאן.

תתחדשו,

שלומי.

פורסם
אם רוב הנסיעות הן בעיר אני חושב שעדיף ללכת לכיוון של מיקרוואן שיתן מרווח פנימי טוב ומימדים חיצוניים קומפקטיים.

ניסאן נוט, קיה סול, טויוטה ספייס וורסו, אופל מריבה שהוזכרה כאן והונדה ג'אז (לא בטוח שעדיין משווקת) הן דוגמאות לרכבים כאלה.

אם אתם בקטע של ג'יפונים אז סוקדה יטי הוא הג'יפון שהכי מזכיר מיקרוואן ונמכר עכשיו במחיר מבצע בכמעט 127K.

אישית אני פחות אוהב ג'יפונים, אבל מסכים לגבי המיקרוואן, ואם כבר הבחירה היא בין אלה שציינת, הייתי הולך על הקיה סול - גם מבחינת המרווח הפנימי והנוחות, וגם מבחינת תמורה למחיר..

ובלי קשר הייתי ממליץ לעשות מבחני נסיעה לפני שקונים. תמיד טוב לנסות על אמת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ח'ברה מה אתם אומרים על המאזדה 3 2015 מ0 ק"מ, יש ב114.500 את גרסת ה1.5 או ב119000 את ה2.0, מבחינת צריכת הדלק, ביטוחים יש שוני משמעותי?

פורסם

הן לא מספיק זולות.

רכבים שמשתלם לקנות ב-0 ק"מ הם אלה שנמכרים בהנחות גדולות כמו קיה פורטה, סובארו אימפרזה, ושברולט קרוז.

• תוכן חדש...