Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צירפתי השבוע פנסי ערפל לרכב ולקחתי להן מקור חשמל מפנסי החניה

כשאני מדליק את האור חניה הפנסי ערפל עובדים סבבה אבל האור חניה ממש חלש ולוקח כוח לנורה,

האם יש פתרון כלשהו שאתם יכולים לכוון אותי בשביל שהתאורה תחזור להיות חזקה?

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם

איך בדיוק חיברת את העסק? בטור או במקביל? אתה יודע שהזרם של אורות הערפל גבוה יותר - האם החוטים מספיק עבים?

כמו כן - האם אתה יודע שזה לא חוקי להדליק אורות ערפל אם אין ערפל (מאורע מאוד נדיר במדינה שלנו)? אורות ערפל צריכים להיות מחוברים דרך מתג נפרד.

פורסם
איך בדיוק חיברת את העסק? בטור או במקביל? אתה יודע שהזרם של אורות הערפל גבוה יותר - האם החוטים מספיק עבים?

כמו כן - האם אתה יודע שזה לא חוקי להדליק אורות ערפל אם אין ערפל (מאורע מאוד נדיר במדינה שלנו)? אורות ערפל צריכים להיות מחוברים דרך מתג נפרד.

פתחתי את החלק שמאחורי הפנס וחיברתי 2 חוטים עבים לאחוריי נורות החניה, איפה שנורת החניה מתחברת אז צירפתי לחשמל שלה 2 חוטים ומשם לקחתי לפנסי ערפל בכל צד.

המתח של הנורות ערפל הוא 12v 55w

ושל הנורות חניה אני לא יודע בדיוק אבל זו נורה t10.

וכן, ידוע לי שזה אסור אבל זה זמני עד שאני יכין מתג מסודר, תוכל לעזור לי בנושא?

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם

תסלח לי על החוצפה אבל אין שום סיבה שמישהו יעזור לך

אתה עושה משהו לא חוקי ושפוגע בנוסעים בכביש בשביל פוזה

כי ערפל שמצריך פנסים כאלו הוא נדיר מאוד...

פורסם

תעשה מתג ותקח מתח ישירות מהמצבר.

אופציה שניה זה להשתמש בממסר שיקבל אות מנורות החניה וידליק את פנסי הערפל ישירות מהמצבר.

אופציה שלישית, תנתק את זה לחלוטין ותשאיר ככה, ליופי. כך לא תוכל לסנוור אף אחד, אם אכפת לך בכלל מהסובבים אותך.

• תוכן חדש...