Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לצמיג Jinyu

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו פה בפורום מסתובב עם הצמיגים האלו, אבל לא יזיק ליידע.

מהעיתון הבוקר:

_20150609_064701.jpg

פורסם
אם אני לא טועה יש פה חבר פורום שתמיד משבח את הצמיגים האלה. שכחתי את שמו לצערי.

אני חושב שזה Jiayu ולא Jinyu, וזה טלפון, ולא צמיגים.

בכל מקרה, יפה שהסינים מוציאים ריקול למוצרים שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, לא, לא.

יש פה אחד שמשבח צמיג סיני כלשהו שהוא הרבה פחות נורא ממה שחושבים.

נראה לי שהוא דיבר על המותג הזה, אחפש את השרשור הזה.

פורסם (נערך)

קודם כל טוב ששיתפת את זה.

אין לי את הדגם הספציפי הזה, אלא דגם אחר. ואני עדיין חושב שהם צמיגים מעולים. אגב, פעם התפוצץ לי צמיג של DUNLOP שהיה בן כמה ימים תוך כדי נסיעה רגועה (דגם ספורט 2000). אף אחד לא לקח אחריות ולא היה מוכן לדבר איתי למרות ששילמתי מאוד יקר על הצמיגים של דאנלופ ומאז החלטתי שאני לא קונה דאנלופ, פה לפחות עשו ריקול ולקחו אחריות.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מצאתי! שמו Itamarg.

בשרשור הזה, הודעה מס' 23.

ההודעה שלו מפתיעה וסותרת :roll:

הוא כתב שתמיד הקפיד לשים צמיגים איכותיים אז איך הוא התקין את אלה? (המלצה של חבר)

בכל מקרה מי שחשוב לו שהרכב שלו יעצור ברטוב עדיף שיסמוך על חברה מוכרת וצמיג טוב שממליצים עליו (גם לגדולים יש נפילות -490 המושמץ )

קובי

:-)

פורסם

ממש לקחו אחריות. זה הרשויות בארה"ב הכריזו על הריקול. צמיגים זה הדבר האחרון ששווה לחסוך בו ברכב. לא מבין אנשים שבשביל הבדל של 100-200 ואפילו 500 שקל מהמרים על החיים שלהם

פורסם

קודם כל אתה צודק אסור לחסוך בצמיגים.

אבל מעניין אם הריקול היה של מישלין או של דאנלופ אם התגובות פה היו אותו הדבר.

יכול לקרות לכל חברה ולא משנה אם זה דאנלופ/מישלין/קונטיננטל (ומהנסיון שלי - קרה דווקא בחברה מוכרת).

אגב, הצמיג עבר בערך 35000 ק"מ ועדיין אוחז מעולה גם בכביש יבש וגם בכביש רטוב ויותר טוב מה OVATION ומה FALKEN ZE912 שממליצים עליו פה לפעמים בפורום.

אני קניתי אותו רק עקב המלצה של אותו בחור שאני סומך עליו ואם הם לא היו טובים הייתי מחזיר לו אותם (קניתי אותם מהבחור ההוא ספציפית כי אני יודע שהוא בנאדם אמין והוא היה מקבל את הצמיגים חזרה ונותן לי זיכוי מלא, אם לא הייתי מבקש צמיגים של קונטיננטל וכו'), אבל הם הפתיעו אותי לטובה ולכן החלטתי להשאיר אותם ברכב.

• תוכן חדש...