Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ההורים שלי גרים בדירה בבנין בשכונה טובה, אך ישנם שכנים מסוימים בעיקר שמלכלכים בצורה בלתי נסבלת, אני אפרט:

* הביוב שלהם זורם לחצר, כבר כמה שנים, כבר יש שם ביצה עם זבובים וזבל.

*הם מקשקשים על קירות והבניין נראה כמו איזה Crack house.

* זורקים זבל מהחלון.

* חלק מה"אורחים" בבנין ,כנראה, משתינים בפינות מסויימות, וכמובן זה מסריח.

הבנתי מהועד הבית (שהוא די חלש פה) שפנו למועצה , המועצה הזהירה, אבל בפועל שום דבר לא יצא מזה.

פה אני פונה אליכם, מה ניתן לעשות, לאיזה גורם ניתן לפנות?

חשבתי לפנות למשרד הביראות, כי לדעתי המצב פה מסכן את הבריאות כבר, אבל אני לא יודע לאן בידיוק לפנות שם.

אשמח לשמוע עצות.

אישית כבר קשה לי להגיע לפה ולהתעלם, רוב השכנים גם רוצים בשינוי, והרבה מתביישים להביא אורחים לפה.

פורסם (נערך)

איך הביוב זורם לחצר? מה יש צנרת מהבית ישר לחצר לאוויר החופשי?

אם כן אז במקומם אני הייתי מאוד מודאג, הרי משום מקום יכולים לצוץ עכברים וחולדות שישמחו לגלות את מקור הביוב :twisted:.

הכל כמובן בהומור- לא לקבל רעיונות!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ניסית לפנות לעירייה? לפי מה שנשמע, זה חתיכת מפגע תברואתי, והם חייבים לטפל בזה.

היה מקרה דומה בחדרה, מישהו בנה בריכה פרטית, הזניח אותה, גרם להתרבות יתושים באיזור, והעירייה דפקה לו קנס והכריחה אותו לנקות את הבריכה.

נ.ב. למרות שנראה כאילו אין עם מי לדבר, ניסית לדבר עם השכנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בעקרון יש אזור בו יש פתח ביוב, הם עשו שיפוץ בבית והניחו צינור משלהם.

חיררו את מכסה הביוב והניחו את הצינור מעל המכסה, כל הסיפור הזה נסתם כל הזמן. השכן החליף כמה פעמים את הצינור כשדרשו ממנו. אך בסוף יש נזילה או סתימה והכל נשפך החוצה.

אני אצרף תמונות בהמשך.

Fat Bastard- אני אישית לא ניסיתי, אבל ועד הבית דיבר, ועוד מספר אנשים דיברו, אבל הם מסוג האנשים שמים *** על כולם. העיקר שיהיה להם נוח.

עריכה אחרונה על ידי High Octane
פורסם

משהו שלמדתי בצבא (כמכונאי מטוסים): מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח.

אין להסיק מכאן שום מסקנות לגביי יחסי שכנות...

ועוד משפט: בלילה כל החתולים שחורים. ז"א שבלילה קשה להבדיל בין חתול לחתול...

פורסם (נערך)

ניסיתם לדבר עם משרד החקלאות/הבריאות ? לדווח על מפגע תברואתי ?

עריכה:

אם התשובה היא "כן ולא עשו כלום", תגובתי תהיה זהה לתגובה מעליי. בנוסף לכאורה בן אדם במצב שאין ברירה וקשה יותר פי 100 ממך הוא אמור להתקשר למלשינון ולמס הכנסה אם הבחור עצמאי (או טוען שהוא עצמאי) ובאותו זמן להתקשר למשטרה להגיד שבוקע מדירתו ריח חריף ביותר שאינך יודע לזהות מה הוא וביוב נשפך מביתו בצורה חריגה ומחשידה. משהו סגנון שובר שורות אתה יודע.

זאת לא המלצה ואין לנהוג כך בשום פנים ואופן!!!!!!!!

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נראה לי שכל המשפחה שם על קצבת ביטוח לאומי "נכים". ואולי עושים כסף מהצד, אך אין לי דרך להוכיח את זה.

אני לא גר פה ורק מגיע לבקר, אני יודע שההורים שלי לא יתחילו להתעסק עם "עין תחת עין" בעיקר כי אינם דוברים את השפה בצורה מספקת כדי לדווח ולהתקשר לרשויות. לכן אני מנסה לברר איכן ניתן לפנות למשרדי הממשלה, או התקשורת.

המשטרה די בטוח לא תעשה כלום, לדעתי יהיה חסר תועלת להתקשר אליהם.

מצרף את התמונות מהבניין:

http://imgur.com/a/mFK78

איכן המשרד הבריאות ניתן לדווח על מפגע תברואתי? פעם התקשרתי אליהם, והם הפנו אותי לעיריה והעיריה הפנתה חזרה למשרד הביראות.

פורסם

אם זה בגני אביב או אחת השכונות בלוד תפנה ליאיר רביבו אישית. תחכה לו מחוץ ללשכת ראש העיר והוא יטפל בך. בחור טוב אוהב את התושבים.

לכאורה אתה יכול לקחת טלפון ציבורי להכניס שקל ולתת טיפ אנונימי למשטרה. ריח חזק מהדירה ונוזלי ביוב מופרשים בצורה צדדית ולא חוקית ANDDDDDD THERE GONE

;)

עריכה:

הם צודקים זה באחריות השלטון המוניציפלי לטפל בזה. כרגיל חבורה של חסרי עמוד שדרה שמפחדים מהצל של עצמם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בקצרה, you're screwed. אלו לא אנשים שאיומים ממשרד הבריאות/פקח וכנראה גם לא משטרה יפחידו אותם.

בעניין השתנה/גרפיטי: אפשר לגדר את הכניסה לבניין ולמנוע כניסה של "בלתי-רצויים". עשו את זה בבניין שאני מכיר וזה עובד ממש טוב. הדיירים הסכימו ביניהם שהדלת תנעל ב00:00 ותפתח ב7 ומאז אין להם הפתעות בבניין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מצטער אך הבעיה היא לא רק בשכנים הנ"ל, כלל הדיירים צריכים להחליט באיזה בניין הם רוצים לגור.

אחרי שתחליטו שאתם רוצים לחיות בבניין ולא בדיר, תוכלו לפעול כיד אחד לטיפוח הבניין בכל ההיבטים.

על פי הבניין ותחזוקתו נראה שזה בניין שבו משלמים דמי וועד מינימלים שמכסים הוצאות חשמל בלבד.

פורסם

בעניין השתנה על בניין, מניסיון עם בניין שממוקם צמוד לבר של סטודנטים, התקנת מצלמות תפתור יופי את הבעיה (עם אזהרה מתאימה). הראשון שישתין שיימינג בכל הכוח בכל אמצעי מדיה אפשרי. רצוי לדעת מי האדם ולשלוח לכל חבריו אחד אחד את הסרטון.

*זה לא המלצה והמגיב אינו בעל ידע משפטי האחריות עליכם בלבד*

פורסם

הבניין נמצא בחצור הגלילית.

וכמו שאמרתי ההורים שלי לא דוברים עברית בצורה טובה, ובאופן כללי אינם טיפוסים פרואקטיביים.

הם מוכנים לשלם כמה שצריך כדי שהבעיה תיפטר. אני מנסה רק לכוון אותם לרשויות הנכונות.

פורסם

זה באחריות העירייה או המועצה,תציף להם את הפייסבוק אם יש ובמקביל לשלוח מיילים לראש העיר ולכתב את כל הנוגעים בדבר.

לרוב המיילים באתר העירייה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

* הביוב שלהם זורם לחצר, כבר כמה שנים, כבר יש שם ביצה עם זבובים וזבל.

תתחיל מזה שאת הפתח של הביוב שלהם שזורם לחצר - תסתום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...