Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנוע d16y8 שיושב בהונדה סיוויק בין השנים 96-00 לא יכול להיווצר מצב של מפגש שסתום בוכנה .

האם במידה והטיימינג היה שגוי בצורה קיצונית לא יכול להיעשות שום נזק לשסתומים

האם שסתומים במנוע כזה לא יכולים להינזק בשום צורה ואופן?

G-D will give me justice

פורסם

לצערי לפי אוטודאטה כן יש מפגש שסתום בוכנה :cry:

D16Y8.PNG

לכן תרכיב את הרצועה כמו שצריך ותבצע בדיקת קומפרסיה כדי לוודא.

Stay Dirty

פורסם

ציל 1 : 150

ציל 2: 120

ציל 3: 150

ציל 4: 190

כל פעם שאני בודק הוא מראה לי תוצאות שונות. באחת הבדיקות ציל' 2 היה 90psi

אם שסתום שרוף\עקום הצילינדר הספציפי לא היה מחזיק קומפרסיה בכלל?

G-D will give me justice

פורסם
ציל 1 : 150

ציל 2: 120

ציל 3: 150

ציל 4: 190

כל פעם שאני בודק הוא מראה לי תוצאות שונות. באחת הבדיקות ציל' 2 היה 90psi

אם שסתום שרוף\עקום הצילינדר הספציפי לא היה מחזיק קומפרסיה בכלל?

אם השסתום עקום, לא הוא לא היה נסגר פשוט.

אתה מבצע את הבדיקת קומפרסיה עם הסופית גומי לשעון שאתה צריך להצמיד את השעון למנוע עם היד? או כזה שמתברג במקום הפלאג?

כי אם הבדיקה שלך זה עם הסופיץ קונית מגומי, ממליץ לך לקחת שעון עם סופיץ שמתברגת. במקום הפלאג.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

סופיץ שמתברגת זה למנועי פיג'ו. אצלי זה הונדה, מתברג במקום הפלאג.

אני מנתק מצבר , הצתה, הזרקה , נותן סטרטר עד שהוא מסיים לבנות לחץ (5-6 סיבובים) כמובן עם מצערת פתוחה לגמרי.

קראתי על שיטה לדעת אם הקומפרסיה הנמוכה מקורה בשסתומים שאינם אוטמים כמו שצריך או טבעות בוכנה שחוקות:

למלא חצי כוס שמן בצילינדר ולבצע שוב בדיקת קומפרסיה. אם הבעיה היא בטבעת הבוכנה הקומפרסיה תעלה, אם הבעיה בחוסר אטימה מצד השסתומים - הקומפרסיה תישאר אותו דבר.. - יש הגיון?

G-D will give me justice

פורסם

שיטה בחינם,לא יעילה בטירוף אבל נותנת אינדיקציה -שפוך מעט שמן לכל צילינדר,תגרום לשסתומים להישאר סגורים (תוציא גל זיזים או בדרך אחרת,לא מכיר את המנוע) ופרק וסעפות.

תושיב מישהו בפנים שיסובב את המנוע ואתה תקשיב לפורטים,אפשר גם להשפריץ מים עם סבון ולראות אם יש בועות או אם זה נשאב פנימה.

פורסם

אני לא הייתי מודאג כי כבר עשו להונדה שלי 00׳ טעות עם הטיימינג והדבר היחיד שהיה צריך זה לסדר את הטיימינג מחדש כי הרכב היה חסר כח בעליל

אבל אי אפשר לדעת

כעיקרון אני חושב שיש לי את אותו המנוע אבל לא זוכר

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר. בשרשור קודם עסקתי גם בעניין הזה וענו לי מפורשות שבמנוע הספציפי הזה d16y8 אין מפגש שסתום בוכנה. המגיב היה אורן שירותי רכב.

אורן גם ענה לבחור נוסף שנקרע לו טיימינג בהונדה באמצע נסיעה, שאין מה לחשוש מכיוון שבמנוע הזה אין מפגש שסתום בוכנה.

שאלתי בזמנו אם במקרה שהטיימינג שגוי בצורה הכי קיצונית שיש אם גם אז הבוכנות לא מכות בשסתומים ונענתי: זה המצב היחידי בו הם יכולים להיפגש במנוע רגיל. המצב שבו השסתום פתוח עד הסוף והבוכנה בנקודה מתה עליונה.

שלא כמו במנוע הזה, בו אין מפגש ביניהם גם אם הטיימינג מכוון בצורה הכי הפוכה שיש.

לא יודע כבר מה לחשוב..

הרכב עושה רעש של טרקטור, הקומפרסיה אמנם נמוכה מהמלצות היצרן, אבל גם לפני הבעיה הקומפרסיה לא הייתה בשמים אלא סביב 130-140..

G-D will give me justice

פורסם

Tribel כנראה שפיספוס שן זה לא היה כי מדובר על חוסר כח רציני במנוע שאם לא היית מספיק זהיר הקיק היה נכנס כבר באלפיים סלד כי לא התזמון היה ממש גרוע

פורסם

יש ניצוץ בארבעתם וארבעתם תקינים. זה לא קירטוע שמזכיר בעיה בהצתה. יש רעש כאילו המנוע עובד ללא סעפת פליטה

G-D will give me justice

פורסם
Tribel כנראה שפיספוס שן זה לא היה כי מדובר על חוסר כח רציני במנוע שאם לא היית מספיק זהיר הקיק היה נכנס כבר באלפיים סלד כי לא התזמון היה ממש גרוע

גם פספוס בשן יכול ליצור פספוס משמעותי בתזמון - יש מנועים שלא יעבדו במצב הזה.

פורסם

שוב אני לא מבין ממש ולכן אני מנסה לעזור

ותודה trible שהארת את עיני שהמכונאי שעשה לי את הטעות בתזמון לא כזה מפגר

אגב חיפוש קטן באינטרנט הוביל למישהו שטוען שאם מספיק פיח יצטבר במנוע שלך עד כדי דטונציה עצמית זה יתן רעש של דיזל כי דוגרי זה דיזל

קצת קשה לי להאמין שזה קרה בהונדה עם יחס דחיסה קטן מ10 אבל זאת אופציה קבילה בעיקר כשיצא לך קומפרסיות מאוד גבוהות לפי דעתי

• תוכן חדש...