Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי ביטוח לרכב לפני כמה חודשים, וכשניגשתי היום לטסט שמתי לב(יותר נכון הפקידה) שהלוחית רישוי של הרכב לא תואם למספר של הרכב ברישיון רכב, ובגלל זה לא ניגשתי לטסט.

מסתבר שכבר כמה חודשים אני נוסע בלי ביטוח ברכב, ואפילו לא שמתי לב לזה!!

כל הפרטים שכתובים בביטוח נכונים(ת.ז, שם מלא, כתובת, סוג הרכב ועוד..) חוץ מהמספר של הרכב.

יש לי משהו לעשות כנגד הביטוח על הטעות שהם עשו לי?? למרות שאני גם קצת אשם בזה כי לא שמתי לב לזה.

כי אם חס וחלילה היה קורה איתי משהו אז לא היה מי שדואג לי.

איך הם יכולים לרשום את כל הפרטים שלי נכונים ורק את המספר רכב לא לרשום נכון??

גם לא מזמן החלפתי את השמשה הקדמית שלי דרכם וצילמו לי את הרישיון רכב והביטוח שלי, ולא אמרו לי על זה שום דבר.

תודה מראש לעוזרים!!!

פורסם

מה אתה שואל אותנו, תתקשר אליהם.

כנראה טעות של איזה פקידה, פשוט ישלחו לך אחד תקין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מחר יש יום חדש.

עשויים לגבות כמה עשרות ש"ח תמורת תעודה חדשה (למרות שהטעות אצלם).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, סביר להניח שכן היו דואגים לך ובסופו של דבר לא קרה כלום למעשה.

אז כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר אליהם מחר - להצביע על הטעות ולבקש תעודה מעודכנת.

פורסם

אתה מחפש אשמים בגלל טעות של מספר רישוי ?

חברת הביטוח מסתמכת על המידע שאתה מספק לה , בין אם טלפונית או פרונטלית או אינטרנטית , כאשר מסכמים איתך מאמתים עימך את המספר, ויתרה מכך , שולחים לך את זה כתוב במטרה שתראה האם יש טעויות - אם יש כאלו עליך להודיע.

מעבר לכך שטכנית אתה נוסע ללא ביטוח (לכאורה) אני משער שחברת הביטוח שלך לא היתה מתנערת ממך כל כך מהר ברגע האמת, אבל מה, טעות של מספר רישוי יכולה להביא עליך צרות צרורות , אם יש באמת מספר רכב כזה ומחפשים אחריו בעקבות תאונה או משהו , היו מתלבשים עליך ומפה ועד להוכיח את זה יש לך המון כאב ראש , מסמכים והוכחות.

היתה טעות , לא עלית עליה, גש לתקן אותה ותגיד תודה שזה התגלה במבחן טסט ולא ברגע האמת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

היה לי מקרה דומה עם חברת ביטוח ישיר.

הספרה האחרונה של מספר הרישוי בפוליסות החובה והמקיף הייתה שגויה, הדבר התגלה לאחר כחצי שנה כשהגשתי תביעה בתאונה.

בלי הרבה בעיות הם הקימו פוליסות חדשות והצטערו על הטעות. נקודה משעשעת הייתה המחיר שצויין בפוליסת החובה החדשה: 25 שקלים ובכל פעם ששלפתי את הפוליסה השווצתי שהשגתי את המחיר הזול ביותר אי פעם :lol:

בכל מקרה, הטעות היא לחלוטין שלהם כי הם אמורים להריץ בדיקה לאימות פרטים עם מאגר המידע של משרד הרישוי. כך שקשה לי להאמין שיחשבו להאשים אותך.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ראשית, לא ברור איך קרתה הטעות כי כשמחדשים ביטוח, הנציג/ה חוזר על הפרטים והשיחה מוקלטת ואתה אמור לאשר את הפרטים. שנית, במקרה חו"ח של תאונה, גם אם היתה טעות ברישום הלוחית וכל שאר הפרטים נכונים, מן הסתם לביטוח לא היתה אופציה לחמוק מאחריות. שלוש, בטלפון אחד לסוכן ממכון הרישוי היו יכולים לשלוח לך טופס מתוקן בפקס.

פורסם

בכל מקרה, הטעות היא לחלוטין שלהם כי הם אמורים להריץ בדיקה לאימות פרטים עם מאגר המידע של משרד הרישוי. כך שקשה לי להאמין שיחשבו להאשים אותך.

לאמת פרטים לגבי מה? הם מבצעים אימות נתונים לגבי רשיון הנהיגה שלך ותאריך הוצאתו , ולגבי הרכב, אין אפשרות לאמת נתונים מסיבה מאוד פשוטה , אנשים היום מבטחים רכבים גם שלא רשומים על השם שלהם, ככה שהבדיקה לא היתה נותנת שום דבר בפועל.

אם יש טעות במספר והמספר רישוי המדובר קיים על הכביש, חברת הביטוח לא תדע לאמת זאת,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גם אצלי חברת הביטוח טעתה, גיליתי זאת במיקרה לאחר חצי שנה שהבטתי בפוליסה, אבל אצלי הם טעו בשלב ההדפסה בחברה ומיד הדפיסו דף תיקון שמתקן למס' הרכב הנכון(גם סיפרה אחרונה שונה).

אני לא ידעתי על הטעות הזו רק מסיבה שהכל נאמר וניבדק בטלפון שיהיה נכון וגם בביטוח החובה שהם שולחים מיד הכל שם נכון, רק בפוליסה עשו טעות משום מה והוסיפו את הניספח המעדכן את פרטי הרכב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לדעתי במקרה של טעות סופר חברת הביטוח לא תתנער מהמבוטח במקרה ביטוחי. בסופו של יום זו טעות טכנית לחלוטין.

אולי אני תמים...

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...