Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב אנשים,

אחרי מפגש לילי נוסף עם ג'וק חום, גדול ומבחיל, אני מעוניין בביצוע הדברה מקצועית בדירה (אחרי שרוקנתי כמויות של Kמשהו באזור שלו).

הדירה היא בקומה השנייה בבניין מגורים באזור המרכז.

המלצות למדביר? תגאלו אותי מייסוריי, התיקנים האלו גורמים לי לזיעה קרה ולרצון עז להסתגר בחדר..

תודה מראש!

תומר.

פורסם

תשמע מנסיון, סנו K-2000 ותחסוך הרבה כסף אם תעבוד לפי ההוראות, יש סיכוי רב שהמקקים מגיעים גם דרך הצנרת בביוב, לכן גם שם כדאי לך לרסס בתוך כל החורים (מקלחות כיורים) וכמובן בכל הפינות בבית.

תוך יומיים כל התיקנים יוצאים מהמחבואים שלהם כשהם הפוכים על הגב.

בהצלחה.

פורסם

מהיכן להערכתך הם מגיעים בד"כ ?

גרתי בעבר בדירה ישנה מאוד וסבלנו שם מתיקנים, שבסופו של דבר תמיד היו צצים במקלחת.

אחרי ששמנו רישתיות קטנות בפתח הניקוז של האמבטיה והכיור, התופעה פסקה לחלוטין.

מניסיון עם החומרים של סנו (K600, K900 ודומיהם) התוצאות בכל המקרים היו טובות מאוד, עם ה K2000 אין לי ניסיון אבל הייתי מנסה לאור ההמלצה שקיבלת מיוסי.

אגב, ממליץ שתבדוק שיש לך סיפון גם בצינור הניקוז של מכונת הכביסה (גם מונע ריחות וגם מונע כניסה של ג'וקים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זו השנה החמישית שאני מזמין הדברה מאלי כהן הדברות, מרוצה מאוד. אחת לשנה באיזור אפריל-מאי ויש לי שקט עד שנה הבאה.

בהתחלה המחיר היה 50 שקלים לחדר, והיום כבר פחות, יש להם קטע נחמד עם לקוחות חוזרים.

לשם הבהרה, אין לי שום קשר אליהם, מעבר להיותי לקוח מרוצה.

!AWDSOME

פורסם

אצלנו בחוץ יש 2 חתולי חצר, כל בוקר אנחנו קמים עם 3-4 תיקנים מתים בפתח הדלת.

המדבירים הכי טובים.

ד"א קראתי שזה סוג של מנחה שהחתול מביא לבעלים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אחרי שבוע מילואים- ניקיתי הרגע משהו כמו 10-12 תיקנים שהחתולים "העניקו" לנו.

משום מה הרחוב שלי מלא בתיקנים כמו בקופיפי, לא יודע למה. רחוב מתוחזק מאוד ברמה גבוה בראשון לציון.

בבית פשוט אין תיקנים שרצים יותר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...