Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רובר 216 שנת 98, עברה בערך 200K קילומטר, וחשבתי אולי הגיע הזמן סוף סוף לתת לו ללכת :cry:

העניין הוא שיש לנו עוד רכב (יונדאי אקסנט 2003), וחשבתי להשאיר רק את היונדאי ולחסוך קצת בהוצאות הרכב.

יש כמה בעיות ברכב: הספידומטר לא עובד בערך שנה (ולכן רשמתי קילומטרז מוערך) למרות שהחלפתי לאחד חדש, וגם את חיישן המהירות על הגיר, אך עדיין לא עזר.

עוד בעיה היא שכשהמזגן דלוק, הטורים באוטו יורדים לפעמים מתחת ל 800 סל"ד רגעית בהחלפה לסרק, והאוטו כבה לפעמים. כתבתי על כך אפילו בפורום.

לאחרונה שמתי לב שבעת שילוב הילוך שני הם חורקים לפעמים, למרות שההעברה חלקה בד"כ. עדיין האוטו נוסע לא רע ואני מקפיד לטפל בו זבמן ובחלקים איכותיים.

הדילמה שלי היא כזו:

לפי מה שהבנתי, אם אני מוריד את הרכב מהכביש אני מקבל החזר יחסי של עלות הטסט והביטוח, האם זה נכון? לפי החישוב שלי זה 2500 ש"ח פחות יותר. אם זה מה שאני עושה, אני יכול למכור את האוטו למגרש חלפים/לברזל בסכום של 400 ש"ח להערכתי. "רווח" כללי - 2900 ש"ח בערך.

(יש טסט עד סוף מרץ).

האופציה השניה היא לנסות למכור את האוטו כמו שהוא. אין לי מושג כמה אנשים יתנו על אוטו כזה, אבל אני לא בטוח בכלל שזה יגיע לסכום הנ"ל.

ביד 2 מוצעות 2 מכוניות כאלה, אחת שנת 99 ידנית ב 2000 ש"ח, והשניה שנת 99 אוטומטית ב 6000 ש"ח.

מחיר המחירון ביד 2 הוא 4000 ש"ח.

מה הייתם עושים, וכמה אתם חושבים אפשר לקבל על אוטו כזה?

תודה,

אולג

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את ההחזר של הביטוח תקבל בכל מקרה שתמכור.

תעשה חישוב החזר אגרת רישוי יחסית פלוס מחיר לפירוק/ברזל.

אם תקבל יותר מאדם פרטי מה טוב.

אני חושב שעל רכב נוסע עם טסט לא יהיה לך קשה לקבל 3000₪ ומעלה

פורסם

תפרסם ב 2500 ותן לו חודש לרוץ ,אם לא תצליח תקח את ההחזר היחסי מהביטוח ומהטסט ותעיף לפירוקיה.

אם הצלחת, הרווחת גם החזרים וגם עוד 2500 ש"ח, אז למה לא לתת לזה צ'אנס?

Miata ND2

פורסם

צודקים, לא חשבתי שאקבל את ההחזר של הביטוח בכל מקרה.

מצד אחד חבל לזרוק לפירוקיה, השקעתי לא מעט ברכב הזה. רק לפני חודשיים החלפתי טיימינג ומשאבת מים (לחלפים איכותיים).

אנסה לפרסם, נראה איזו הענות תהיה.

תודה

פורסם

עכשיו קצת מאוחר מדי, אבל מה שהיית צריך לעשות:

1. לפרסם כאן שרשור ורדרד "סיכום 3 שנים עם אנגליה אצילית".

2. להמתין שבוע-שבועיים ולפרסם בשרשור "מכוניות למכירה" עם מספר צילומים מחמיאים ולכתוב "מחיר ימסר בה"פ..."

פורסם

דעתי האישית:

רכב ישן מקומו לא הכביש. נכון, תמיד יש את הצד הסנטימנטלי אבל בכל זאת זה פח על 4 גלגלים. הרכב הזה כמו הרבה רכבים ישנים אינו עומד בשום סטנדרט ולכן מקומו במגרש גרוטאות.

אני כמובן לא מדבר על רכבי אספנות שמושקעים בהרבה אלפי שקלים למטרת שרידות.

חג שמח

פורסם

תנסה למכור אותה במחיר סביר, כפי שכבר הציעו לך.

אם תוך זמן מה תראה שאין פונים רציניים - הפעל תוכנית ב' ותמכור אותה לברזל.

אופציה נוספת - העבר אותה הלאה במשפחה\חברים במידה ומי מהם זקוק לרכב.

פורסם
ולא לשכוח "למבינים במכונאות בלבד".

תיקנתי לך :evil:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה לגבי לשמור אותה לאספנות? אם יש לך מקום אז תעמיד אותה, הקפא רישיונות ועבור לרכב אחר. ממילא סכום הכסף שתקבל תמורתה, בין אם בגריטה ובין אם במכירה, זניח יחסית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רובר 216 מתפרקת לאספנות? כשעד לא מזמן (יחסית) יוצרה רובר 25 שהיא דיי זהה לרובר 216? לא רואה את המודל הזה הופך למבוקש בכמה עשורים הקרובים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...