Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי ריאלי מבחינתך, לשים את הרכב במקום מאוד מרכזי בעיר שלך, ולכתוב במודעה על הרכב שאתה דורש 3500 ש"ח עליו.

תמכור לראשון שיתן לך 2500 ש"ח או יותר.

אתה בכל מקרה מקבל חזרה את הביטוח, מה שלא תקבל חזרה זה את עלות הרישוי.

אם הרכב עומד במשך שבועיים במחיר כזה במקום מרכזי + מודעה ביד 2 ועדיין לא נמכר, תיגש איתו לפירוקיות ותנסה לסגור על מחיר כמה שיותר גבוה (500-600 ש"ח). אחרי שאתה משאיר את הרכב שם, אתה הולך למשרד הרישוי ומוריד אותו מהכביש, מקבל רישיון כתום והחזר רישוי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רובר, כי רנו זה לכוסיות.

תתחיל מפרסום ביד 2, אם תקבל שיחות, תקבל הערכה לא רעה של התמורה שאתה יכול לקבל בעבורו ממכירה. אני לא רוצה לבאס אבל אל תפתח ציפיות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רק לצורך קבלת פרופורציות אני מכרתי רובר 25 שנת 2004 שבאמת הייתה במצב מצויין חוץ מראש מנוע שהיה צריך לשפץ ב 4500 ... זה היה לפניי שנה , אהה והיה לה 130 אלף קמ בערך .

פורסם

פותח השרשור,

אתה יכול לנסות את העצות שנתנו לך פה או לשקול את ההצעה שלי:

סע לאיזה מקום חדש, תחנה את הרכב, איך שאתה יוצא ממנו תצעק “היי! הנה המלכה אליזבט!!!“ ותצביע לכיוון אחד, בזמן שהרכב יחפש את המלכה אתה תיתן את הספרינט של החיים שלך לכיוון השני ותקווה שהרובר לא קלטה אותך...

טיפ של אלופים: תתחיל לרוץ הכי חזק ולאט לאט תגביר את הקצב.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה בהחלט לא הרכב הכי אמין שקיים, אבל הוא לא כזה גרוע כמו שחלקכם חושבים. אני יכול להגיד זאת אחרי 10 שנים שהרכב אצלי.

אם שומרים על הרכב ומטפלים בו הוא יכול להיות אפילו די אמין (יש לי מכר שיש לו כזאת שנת 2001 שעברה בערך 130K ולא היו לו בעיות כלל, בטח לא עם מנוע או גיר).

בנוסף, הרכב די מהנה לנהיגה בשבילי, ולעומת היונאי אקסנט של אישתי אפילו מאוד מהנה.

תוסיפו לזה את המחיר המאוד נמוך בו הוא נסחר, מראה (לטעמי הוא נראה טוב, במיוחד עם המגנזיום והגג הנפתח) ולדעתי מקבלים תמורה לא רעה לכסף.

פורסם

יש קטגוריה כזו: רנו, לנד-רובר, רובר...

עזוב, תפטר מהנבלה בהקדם. לפני כשנה חבר פעל על דעת עצמו וקנה רובר 25 עם גיר רציף מאיזה זקן רוסי ששמר עליה בקנאות. הרכב נקנה בגרושים ותוך כמה חודשים בודדים הושקע בו סכום כמעט משולש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במידה ואני רוצה להוריד אותו מהכביש ולקבל החזרים, מה השלבים?

האם קודם אני מוכר אותו לברזל, אח"כ הולך למשרד הרישוי להוריד אותו מהכביש ולבקש החזר יחסי, ורק אח"כ יוצר קשר עם חברת הביטוח ומבקש החזר?

פורסם

אולי תופתעו לשמוע, אבל קיבלתי לא מעט טלפונים בפחות מיומיים שהמודעה היתה פעילה. עדיין לא החלטתי סופית ב 100% שמוכר את הרכב, אז בינתיים הסרתי את המודעה.

עם זאת יש לי שאלה - נניח אני מוריד את הרכב מהכביש ומוכר אותו לחלקים למישהו. במידה ואותו אדם מחליט לנסוע ברכב ומקבל קנס/עוצרים אותו, האם יש לי אחריות מסוימת לזה, או שאני מכוסה? האם נהוג להעביר בעלות לרכב גם אם הוא הורד מהכביש?

תודה

פורסם

אי אפשר להעביר בעלות אחרי הורדה מהכביש.

גם אחרי ההורדה מהכביש הרכב נשאר רשום על שם הבעלים האחרון והוא יהיה הכתובת הראשונה אליו יפנו אם מישהו ימשיך להשתמש ברכב.

לפני המכירה תפרק וגזור לוחיות רישוי, זרוק אותן לפח. סיכוי שמישהו ישחזר את הלוחיות ויסע איתן הוא, בוא נגיד, לא גבוה.

פורסם

מישהו הציע לקנות ממני את הרכב לאחר הורדה ולהמשיך להשתמש בו במושב מסוים שלטענתו אין שם משטרה, ולכן הוא לא זקוק לטסט וביטוח. האם דבר כזה מסכן אותי?

פורסם

תעשו העברת בעלות על שמו ואז שיעשה איתו מה שבא לו

הדרך היחידה שבה תצא "נקי" מהסיטואציה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...