Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאורטית, עם המצלמות החדשות שיוצבו, הנהגים עלולים לקבל שני דוחות על אותו "צילום", קנס מצטבר של כ-1,000 שקל ולפחות 18 נקודות חובה

אחרי הפוגה ממושכת צפויה להתחדש במהלך יוני הצבת מערכת מצלמות המהירות והרמזור א-3. זאת, לאחר שהאור הירוק לכך ניתן במשרד לביטחון פנים. ל"גלובס" נודע כי לפי תוכנית העבודה יוצבו עוד כ-70 מצלמות פעילות שיצטרפו לכ-60 מצלמות שכבר פעילות כיום ולעשרות עמדות לא מאוישות.

רוב המצלמות יוצבו בצמתים ורובן ימדדו הן עבירות של חצייה באור אדום והן מעבר על המהירות המותרת באור ירוק. החידוש בגל החדש הוא הוספת כמה מצלמות "גאטסו" אלחוטיות שיוצבו בנתיבי תחבורה ציבורית (נת"צים) בכבישים בין עירוניים, בין השאר בכביש החוף, ויאכפו בו זמנית שתי עבירות: מעבר בנת"ץ ועבירות מהירות.

http:// http://m.globes.co.il/news/m/article.aspx?did=1001038239

פשוט תענוג..

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אותי איך זה יתבצע, הם כנראה יצטרכו אלגוריתם דיי חכם בשביל להגיד אם הרכב שנוסע בנתיב הוא מונית או סתם רכב צהוב/לבן, איכות התמונות של המצלמות הקימות אינה גבוהה במיוחד ולכן אני משאר שאם הבסיס יהיה תוכנת מחשב שמאבחנת אם זה רכב ציבורי או פרטי אז יהיו המון נפילות.

מצד שני זו ישראל אז כנראה מה שיקרה זה המצלמה תצלם כל רכב ומצד השני ישבו שוטרים מתוסכלים שיחפשו את הרכבים הפרטיים מבין כל הרכבים.

דבר נוסף, לפני כמה ימים קראתי כתבה שישנה ירידה בכמות הדוחות והמצלמות בעצם לא מגיעות ליעד שהציבה המשטרה(הסיבות העיקריות וויז, וולנטין, iRoad וכל האמצעים הנוספים..), איך זה גרם להם להבין שצריך עוד מצלמות ולבזבז עוד כספי ציבור ? :roll:

פורסם

מה הבעיה לזהות לפי מספר רישוי , הרי התוכנה מזהה מספרים , כל מה שהיא צריכה לעשות בנוסף זה שאילתא מול רשימת כל מספרי הרכבים הציבוריים בארץ (אין הרבה במונחי מחשוב של היום ) ובמידה ולא קיים להפיק דוח.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קל לרשום את זה, אבל בישראל 2015 יש בעית אובר בירוקרטיה בנושא ואין סנכרון מלא בין כל המערכות ובסיסי המידע במיוחד בגלל מידור וכל מיני חוקים/פרוטוקולים בנוגע לאבטחה של מאגרי מידע ממשלתיים.

בנוסף, לאור העובדה שהנתיבים האלו פעילים מאוד, יש צורך באלגריתם לסינון ראשוני כי אם כל רכב שיעבור יצטרך לעבוד בדיקה נוספת במאגר של רכבי תחבורה ציבורית זה יצור עומס דיי גדול על המערכת.

אבל אנחנו סוטים מן הדיון קצת לפן הטכנולוגי מאשר לעניין שאולי עוד מעט נתיבי תחבורה ציבורית יהיו רק לתחבורה ציבורית.

פורסם

ירון צודק לחלוטין, וככה זה גם יתבצע, ככה גם פירסמו כשדובר לראשונה על המצלמות הללו.

התחושה שלי היא שבמקרה של שתי עבירות ייקחו את זו עם הקנס השמן יותר (משמע מהירות) ולא יתייחסו לנת"צ - שזה רע מאוד.

בכל מקרה - מעניין מה זה אישרו במשרד לבטחון פנים, הרי רק השבוע נכנס לתפקידו שר חדש, או שהפקידים עושים כאוות נפשם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
מה הבעיה לזהות לפי מספר רישוי , הרי התוכנה מזהה מספרים , כל מה שהיא צריכה לעשות בנוסף זה שאילתא מול רשימת כל מספרי הרכבים הציבוריים בארץ (אין הרבה במונחי מחשוב של היום ) ובמידה ולא קיים להפיק דוח.

יש נתיבי תחבורה ציבורית המתירים נסיעה גם לרכב לבן רגיל, אם עונה למספר הנוסעים שרשום על השילוט, בד"כ נהג פלוס 3. איך יבדילו?

ולבחור מעלי,

"תיאורטית, עם המצלמות החדשות שיוצבו, הנהגים עלולים לקבל שני דוחות על אותו "צילום", קנס מצטבר של כ-1,000 שקל ולפחות 18 נקודות חובה"

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם

לכחלון יהיה מלא כסף לביזבוזים ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
התחושה שלי היא שבמקרה של שתי עבירות ייקחו את זו עם הקנס השמן יותר (משמע מהירות) ולא יתייחסו לנת"צ - שזה רע מאוד.

לא מסכים. צריך לקחת בחשבון שרוב האנשים שנוסעים ב"נת"צ המדובר בכביש עירוניים" (זה שבכביש החוף) עושים שימוש בנת"צ רק כשהכביש עצמו פקוק, ורובם לא נוסעים שם מעל המהירות המותרת, כך שהקנס יופק על נסיעה בנת"צ. חבל שאי אפשר גם על הדרך להוציא להם קנס על Being an asshole.

מי שנוסע בנת"צ במהירות מופרזת כשהכביש פנוי סתם אידיוט, ומי שעושה את זה כשהכביש פקוק צריך לקבל צינור כמה שיותר ארוך לדעתי. איך החתימה של מישהו (נראה לי גוסטבאסטר) אומרת? טיפשות צריכה להיות כואבת? אז אולי זה יכאב לטיפשים בכיס לפחות.

יש נתיבי תחבורה ציבורית המתירים נסיעה גם לרכב לבן רגיל, אם עונה למספר הנוסעים שרשום על השילוט, בד"כ נהג פלוס 3. איך יבדילו?

שם בטח פשוט לא ישימו מצלמות כי "זה מסובך מדי".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא צריך LPR. ממילא כל צילום עובר בחינה של שוטר, וקל מאד לזהות אוטובוס או מונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכל רכב, לא בכל נת"צ. רק בכאלה שיש למעלה שלט עם תמונה של אוטו+4 מתחת לציור של אוטובוס וכובע של מונית.

חכה כמה דקות, M3X בטח יעלה לפה את השלט עם מספר תמרור, מידת נדירות וסקירה היסטורית קצרה :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

באמת קצת מוזר, מילא שעלה מספר התאונות הקטלניות מאז החלו עם הסיפור הזה, נניח שלא זה לא בגלל המצלמות, אבל גם ההכנסות לא משהו, אז באמת איפה מונח לו הטעם לענין, אשמח להארות.

פורסם

המטרה היחידה של פרויקט א-3 על כל הבטיו הוא יצור עוד כסף לקופת המדינה.

אין שום אספקט של טובת הציבור, אם המצלמות יפקחו על התנ"ץ זה רק משיקולים כלכליים ולא משום שיקול של מתן עדיפות לנוסעי התחבורה הציבורית (שלא מכיניסם כסף לקופת המדינה).

ניחא מדובר היה רק בכאב בכיס, אבל בנתיים מספר ההרוגים בכבישים רק הולך ועולה!

אני מקווה שהעומדים מאחורי פרויקט המצלמות סובלים מיסורי מצפון והאידיוטים השימושיים של הפרויקט ("אור ירוק") בכלל צריכים להתבייש בעצמם ולפרסם התנצלות פומבית בפני אזרחי המדינה.

• תוכן חדש...