Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מדובר ברכב של חבר, קורולה 2003, גיר אוטומט, לפני כשנתיים נדלקה נורת מנוע, במורשה טויוטה בדקו ואמרו שזו תקלה כללית של הגיר, ואיפסו אותה.

לאחר כשנה שוב אותו סיפור, שוב הלך למורשה, ובבדיקת מחשב שוב אמרו תקלה כללית בגיר ואיפסו אותה, אמרו לו שאם ירגיש שינויים במעבר הילוכים שיחזור אליהם.

כחצי שנה לאחר מכן שוב אותו סיפור רק שהוא שם לב שהמנורה נדלקת בטורים גבוהים ( מעל ל 4K ), הלך למורשה שם במחשב קפצה תקלה

p0770 toyota solenoin

לפי מה שזכור לו.

השאלה היא מה השלב הבא? האם דרושה בדיקה מעמיקה יותר של הגיר? שיפוץ חלק כלשהו בגיר?

במידה וכן נשמח להמלצות למומחים בתחום באיזור המרכז ( ת"א, חולון, בת ים, ראשון )

תודה רבה לעונים

פורסם

שאלה: האם יש שינוי ברכב מכל סוג שהוא? או שזו רק המנורה הסוררת ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
היי, מדובר ברכב של חבר, קורולה 2003, גיר אוטומט, לפני כשנתיים נדלקה נורת מנוע, במורשה טויוטה בדקו ואמרו שזו תקלה כללית של הגיר, ואיפסו אותה.

לאחר כשנה שוב אותו סיפור, שוב הלך למורשה, ובבדיקת מחשב שוב אמרו תקלה כללית בגיר ואיפסו אותה, אמרו לו שאם ירגיש שינויים במעבר הילוכים שיחזור אליהם.

כחצי שנה לאחר מכן שוב אותו סיפור רק שהוא שם לב שהמנורה נדלקת בטורים גבוהים ( מעל ל 4K ), הלך למורשה שם במחשב קפצה תקלה

p0770 toyota solenoin

לפי מה שזכור לו.

השאלה היא מה השלב הבא? האם דרושה בדיקה מעמיקה יותר של הגיר? שיפוץ חלק כלשהו בגיר?

במידה וכן נשמח להמלצות למומחים בתחום באיזור המרכז ( ת"א, חולון, בת ים, ראשון )

תודה רבה לעונים

תבדוק מפלס שמן גיר

פורסם

המפלס של שמן הגיר תקין.

שאלה נוספת היא במידה וצריך להחליף רכיב / שבב סלונואיד, מה העלות המשוערת לחלק + עבודה בהערכה גסה?

תודה

פורסם

אני אישית הייתי הולך למכון גירים ומחליף שמן גיר עם המשאבה(הכל), ממלא שמן חדש

אי פעם בכלל נגעת בשמן גיר? או בפילטר שיש שם?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

היה לי חבר עם תקלה דומה, על אותו סוג רכב באותו השנה, והוא בדק שמן גיר וראה שהשמן היה לא איכותי מספיק, החליפ שמן גיר+פילטר והתקלה לא חזרה.

פורסם

אוקיי, אגיד לחבר שלי לבדוק את עניין איכות השמן ולשקול החלפתו והחלפת הפילטר..

אגב היום דיברתי איתו הוא אמר שהנורה נכבתה מעצמה..

• תוכן חדש...