Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תכנון לסטנדים חדשים לרמקולים שלי.

בעיקרון, נראה לי לא מסובך.

פלטה עליונה ותחתונה מ-MDF (לא יותר מ-30X30 לתחתונה, הקטנה יותר), התחתונה עם ספייקים מוברגים למטה. אפשר פלטות MDF מוכנות מראש (מצופות עם גימור פאזה), אם יש בגודל.

בין הפלטות, 4-5 צינורות פליז (או צינור מתכת אחר), עם מוט-בורג באמצע כל צינור, שמחבר את הפלטות. בתוך הצינורות - חול (יש למלא לפני הסגירה).

מניח שצריך איזו שייבה לאטימה בקצוות הצינור.

הגובה המצטבר של הכל צריך להיות חצי מטר.

מה שחשוב זה שהפלטות תהיינה מפולסות.

עכשיו... צינורות אני יודע היכן להשיג, פלטות דרך הנגריה... נראה לי לא מסובך.

יש למישהו נגר מומלץ באזור המרכז/שרון, לביצוע של הפרוייקטון הזה?

אפשרות אחרת היא לבנות את הכל במסגריה, עם הלחמה במקום מוט בורג, אבל אין לי מושג מהיכן להתחיל...

וכאמור, זה צריך להיות מפולס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

במקום להיאבק עם הפילוס בהרכבה (שזה לא מסובך. סך הכל צריך לחתוך את הצינורות לאותו האורך) שים רגליות פילוס שניתו לשנות את ארכן.

אל תיקח צינור פליז אלא אם אתה מתכוון להבריק אותו כל חודש כי הוא משחיר. אני במקומך הייתי הולך על צינור נירוסטה מלוטש. אל תרתך אלא שים מוט הברגה לכל האורך כי זה יותר חזק, יותר יציב ויותר זול.

קח בחשבון ש 4 צינורות באורך חצי מטר לא יהיו יציבים גם עם תמלא אותם חול.

עריכה: כשאני מדבר על יציבות אני לא מתכוון לצינורות עצמם אלא למתקן כולו. זה לא שהוא יתנדנד אבל בהחלט ישפיע על הצליל.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה.

כן, אני יודע שצריך להבריק פליז. מתכת אחרת אני מניח שאצבע (זה גם עולה גרושים, בעוד 4 מטר פליז זה כמה מאות).

אפשרות אחרת זה צינורות פלסטיק צבועים. חשבתי גם על פרספקס וחול צבעוני, אבל זה מקפיץ עלויות.

לגבי חוזק הצינור, בסופו של דבר המתקן נשען על המוט-בורג שבמרכז כל צינור. הצינור הוא רק להחזקת המאסה של החול.

מה שצריך גם זה שההברגה בפלטה העליונה תהיה שקועה. אם לא... צריך פלטה גדולה מספיק, שהרמקול יישב בין הברגים (מקווה שברור...).

לגבי נדנוד המתקן, בבסיס יהיו שלושה ספייקים עם הברגה, לאיזון מול הרצפה. לגבי פלס,חשוב שהפלטות תהיינה מקבילות. לזו היתה כוונתי.

פורסם

קח צינור נירוסטה מלוטש. הוא לא יקר יחסית ויישאר מבריק לצמיתות. אם תחתוך את הצינורות אצל חרט הם יהיו בדיוק אותו האורך ואז הפלטות יהיו מקבילות.

יש אומים כמו זה למשל http://www.globalfastener.com/product/detail_4083.html שיאפשרו לך להגיע למעלה לפלטה שטוחה לחלוטין (לא תוכל לשים כזה גם למטה כי פשוט לא תוכל להדק את הבורג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אווו, האום הזה, זה מצויין.

אולי אני אקח את הנירוסטה.

זו כבר החלטה של האישה...

• תוכן חדש...