Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למכובדים.

הערב נסעתי לתדלק את רכבי מסוג סקודה פאביה tsi שנת 2012.

את הרכב אני מתדלק בקביעות בעצמי שכן אני הנהג היחיד ברכב.

מאז ומתמיד אני מתדלק את הרכב כאשר התראת מילוי הדלק נדלקת.

עפ"י ספר הרכב, במיכל הרכב כ45 ליטרים ונורית התדלוק נדלקת כאשר במיכל הדלק נותרו כ7 ליטרים.

במשך יותר מ3 שנים אני מתדלק באותו האופן אך היום השתנה דבר.

הכנסתי את פיית התדלוק ולחצתי על הכפתור שתופס את הלחצן, המשאבה עצרה בכמעט 53 ליטרים.

לאחר שהרגעתי את עצמי פניתי למתדלק בתחנה, הוא טען שמדובר במיכל רזרבה.

אני שואל, איפה המיכל הזה היה עד היום?

בקיצור הוא נפנף אותי עם תשובה מתחמקת: "המנהל נמצא מחר בבוקר, תבוא אליו."

אני בכל אופן מתכוון ללכת עם העניין הזה הכי רחוק שאפשר במידה ואותו מנהל לא יזכה אותי בגין ההפרש ההזוי שבין נפח המיכל לנפח התדלוק בפועל.

האם מישהו נתקל פעם בדבר כזה? כיצד נהג?

שבוע טוב לכולם.

פורסם

שים שברכבים מסוימים יש מן כפתור שכאשר לוחצים עליו משתחרר אוויר הכלוא במיכל (לא סגור אם זה ההסבר המדויק), בכל מקרה זה מאפשר הכנסת יותר דלק מהרגיל, אצלי הצלחתי להכניס יותר מ50 ליטר כאשר מוצהר שהמעגל הוא 40/45.

פורסם

אומנם הדיון הבא מתייחס לדור הראשון, אבל המצב אני מניח דומה, ושם מתייחסים לאפשרות של עד 58 ליטר (!), בהקשר של מה שעמיטל כתב:

http://www.briskoda.net/forums/topic/267333-fuel-tank-max-capacity-when-emptying-emergency-reserve/

אם אתה רוצה להוכיח שהמשאבה מזייפת, גש עם ג'ריקן בעל נפח מדוד וידוע ובדוק באותה המשאבה בדיוק.

פורסם

אכן, במכוניות של קבוצת פולקסווגן יש ליד פיית תדלוק כפתור אותו אפשר ללחוץ, הוא משחרר אוויר מהמיכל ומאפשר להכניס עוד כמה ליטרים.

רוב הסיכויים שמשאבת תדלוק תקינה ומכויילת נכון, אף אחד לא עבד עליך. מתדלק בזמן התדלוק ליץ במודע או לא במודע (עם אקדח תדלוק) על הכפתור הזה.

פורסם

מאז ומתמיד אני מתדלק את הרכב כאשר התראת מילוי הדלק נדלקת.

בלי קשר לנושא השירשור, לנסוע "על אדים" זה לא ממש בריא למשאבת דלק.

אני אישית משתדל לתדלק כשיש עדיין לפחות חמישית ממיכל דלק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור אחד שעבר בפז שנתיים, ועובד כבר שנתיים בסונול ( מה לעשות במשך הצבא ועכשיו בתואר)

הדבר שאתה מדבר עליו הוא הסיכוי שהוא ייקרה אפסי!

התחנות ( הגדולות לפחות) מאוד מפחדות שהמשאבות יזייפו ולכן מגיע טכנאי ש"מכייל" אותם פעם או פעמיים בשבוע!.

לפעמים קורה שיש אוויר במשאבה וכשמוציאים אותה היא מתדלקת 80-60 אגורות סתם ( זה מה שגם צולם בכלבוטק) אבל מפה ועד לתדלק 8 ליטר סתם ( השתגעת, התחנות הגדולות מווויחות הון גם ככה לא שווה את הסיכון ואת הריסת המוניטין! )

לא שאני מגן עליהם, טעויות יכולות לקרות

אבל יכול להיות שכששחררת עם הכפתור את האוויר מהמיכל נכנס לך יותר דלק, לצורך העניין לאמא שלי איביזה רפרנס 2013, בתדלוק האחרון בדיזול נכנס 2.5 ליטר יותר מגודל המיכל, אני התחרפנתי, החלטתי לתדלק באותה נקודה בערך, בתחנה שלי תוך כדי שאני משחרר את האוויר מהמיכל וגם אצלי נכנס ככה.

לגבי המתדלק שאמר לך תבוא שהמנהל נמצא, זה הגיוני זה גם מה שאני הייתי אומר לך, כי לא תפקידי להסביר לך את זה, ובטח שלא להתמודד עם התלונות של חצי עם ישראל שתמיד חושב שגונבים אותו!.

בשביל זה יש מנהל והוא לא נמצא בתחנה בסופ"שים

בכל מקרה אם המקרה נראה לך חריג כי 8 ליטר זה באמת חריג, גש למנהל, הוא יוציא מייל והחברה תזכה אותך על ההפרש, הם לא יתעסקו עם לקוח ממורמר, מניסיון

• תוכן חדש...